A Starity cikkírói is részt vettek a barbadosi csillag fellépésén a Szigeten, amit a magyar sajtó, és sok résztvevő botrányosan rossznak mondott. Elmondjuk, mi is történt valójában!
A teljes cikkhez kattints ide!
Beszámoló: Tényleg ennyire rossz lett volna Rihanna?
2016. augusztus 13. 15:10
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline |
De jó, hogy ebből írtam én is egy cikket, és elment vele 3 órám a nagy semmire! Köszi Starity!
2016. augusztus 13. 15:10
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline |
Miután Gerendai Károly, a Sziget alapítója is azt nyilatkozta, hogy nincsenek megelégedve Rihannával mert félvállról vette az egészet.. nincs miről vitázni sajnos. Nem jött be nekik ez a választás.
2016. augusztus 13. 15:15
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Régen, olyan 2010 környékén, amikor olyan bíborvörös haja volt, szerettem a csajt, de amit mostanság művel és kiad a kezei közül, az eléggé közel van a szemét kategóriához. Méginkább egy producerek és kiadók által mozgatott, eladható marionettbabává vált, akinek abszolút nem a művészete, egyedisége és lelke a lénye, hanem a sok lóvé és a hírnév. Nagyjából elmondható ez az összes pop és r&b énekesnőről. Isten (vagy akármi) mentsen, a cikket végig nem olvasnám, de pár ember véleményéből cikket formálni abszolúte nem objektív.
2016. augusztus 13. 15:16
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Ez olyan jó, ott sem voltatok, cikket nem olvassátok végig, mert szubjektív, de elhiszitek a rosszat. Ugyanúgy a negatív kritika is szubjektív, ki, hogy él meg egy helyzetet, koncertet. Nekünk tetszett!
2016. augusztus 13. 15:20
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Teljesen komolyan kérdezem: lehet, hogy megyek a The Cure koncertjére. Ha úgy van, akkor majd ez alapján írhatok én is ilyen blogbeszamoló-szerűt ide pár taggal?
2016. augusztus 13. 15:21
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
A cikket elolvasta nem hinném hogy rossz lett volna a koncert. Nem tudom mit kell kavarni mindenhol. Parázsból is tűzet csinál mindenki, nem értelek benneteket. Jó cikk lett és köszönöm szépen így azért átláthatóbb hogy mi is az igazság.
2016. augusztus 13. 15:23
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline |
Megosztom veletek a véleményem mivel sokak mottója az, hogy "Mindenkinek lehet saját véleménye" így szerinten éppen ezért nekem is. Tisztelem és szeretem Riri-t a csodás hangja miatt, viszont most roppant nagyot csalódtam benne. Igen csalódtam. Késéssel váratta a rajongóit és a koncerten ott lévő embereket,emellett még egy kis playback dolgot is vitt az este színvonalába. Ez rettenetes! Igaz, biztos szép és jó volt és a többi fellépő is szuper volt, na de akkor is... Én hiányoltam még szívem szerint a könnyeket,a meghatódást. Nem tört ki és nem siratta meg a több ezer rajongóját.Ja és it MAGYAR rajongókról beszélünk. Őszintén! Jó őszinte leszek. A Violetta Live tavaly sokkal értelmesebb volt, mint ez. Egy igaza élmény volt, nem volt botrány és a srácok teljese szívükből meg persze szájukból énekeltek...és meghatódotak. Kitört belőlük a sírás, mert szeretik a magyar rajongóikat.
100% hogy egy nagyon jó élmény lett volna, de még kicsi vagyok ehez és így az olvasottak alapján nem igazán örültem volna a koncertnek. De Rihanna kétség nélkül tehetséges az biztos...
100% hogy egy nagyon jó élmény lett volna, de még kicsi vagyok ehez és így az olvasottak alapján nem igazán örültem volna a koncertnek. De Rihanna kétség nélkül tehetséges az biztos...
2016. augusztus 13. 15:28
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
@Phaedra igen! Konzultáljunk, szólj privátban, ha beküldted! Segítek majd a szerkesztésben, saját képeket ne felejtsd el. Köszi!
Szerk.: írd megjegyzésbe, hogy megbeszélted velem, így nem fogják törölni, 100%.
Szerk.: írd megjegyzésbe, hogy megbeszélted velem, így nem fogják törölni, 100%.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. augusztus 13. 15:36
The6cl6wn6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 258687 offline |
Én szeretnék helyet foglalni az ügyben, de elég nehéz, mikor egy elfogult rihanna rajongó ír egy cikket és alá elfogult rihanna utálók írnak hozzászólásokat. Mindenki úgy fogja látni az ügyet, ahogy az az Ő szájízlésének megfelel, hacsak nem állsz Rihannához semlegesen, és a Sziget főszervezője úgy állt hozzá, és még Ő sem volt megelégedve. Kicsit elgondolkoztatott a cikk, de én még mindig afelé dőlők, hogy nagyon félvállról vette az egészet.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. augusztus 13. 15:36
Az igaz, hogy nem voltam a fesztiválon, sem a koncerten, igazából szerintem aki szereti Rihannát, az meg van elégedve egy olyan fellépéssel is, ami nem volt teljesen 100%-os, bár sokak véleményét olvastam, akik rajongók, hogy csalódás volt számukra is. Rengeteg portál megírta, és a közösségi oldalakon is sok negatív vélemény megjelent, nyilván azok sem alaptalanok, de úgy gondolom, teljesen egyéni vélemény ez a cikk is, és azok is.
2016. augusztus 13. 15:37
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline |
Nos leszogeznem hogy nem voltam ott, igy nem leszek nagyon negativ de amiket hallottam...
Na szoval kezdjuk ott hogy a fel oras keses talan tole nem olyan gaz. Meg amugy is mindig kesnek ezek a dalospacsirtak, sajna a BKV nem tul kiszamithato:DDD (jaj szegenykek..) Campuson Jess Glynne, egy viszonylag feltorekvo, nem oriasi hirnevvel rendelkezo enekes 20 percet kesett,de nekem hangulatfokozonak jol jott. Igaz majdnem osszeestem mar a vegere de jo volt az ugy.
Az viszont hogy a playback alol akarjatok kimenteni ot..azt azert valljuk be hogy nem kellett volna. Ennyi penzert vehetne maga melle egy enektanart h megtanitsa helyenvalon kornyikalni..
A masik meg az hogy o is emberbol van. Ezt ugy ertem, hogy nem vilagsztarkent jott a vilagra, milliokkal a zsebeben..tudhatna hogy nem vagyunk egy gazdag orszag, full gazdag emberekkel, mindenki megdolgozik kemenyen a penzeert, igy a jegyeket a koncijara sem csak ugy hozzavagtak a nephez. Ezt azert merlegelhetne.
A letszamhoz inkabb nem fuznek semmit.90 ezer ember..igazan korlatozhattak volna. Aki nem vesz x idopontig jegyet, sajnaljuk, igy jart. Tokre elvezhetetlenne teszi az egeszet hogy ossze vissza lokdosnek, lehanynak, a piat radboritjak, kiverik a fogadat, pofanvagnak, eltorik a bordadat es meg sorolhatnam. Ismet a Jess koncival peldaloznek, o sem egy noname eloado, megis kenyelmesen volt helyem es tancikalni is tudtam ha nagyon akartam.
Mindenesetre volt egy kep facebookon amin meg most is mosolygok:D "Mivaaan sziget?? Rihanna playback 14 fokban 20 ezerèrt???" Sokat elarul azert
Na szoval kezdjuk ott hogy a fel oras keses talan tole nem olyan gaz. Meg amugy is mindig kesnek ezek a dalospacsirtak, sajna a BKV nem tul kiszamithato:DDD (jaj szegenykek..) Campuson Jess Glynne, egy viszonylag feltorekvo, nem oriasi hirnevvel rendelkezo enekes 20 percet kesett,de nekem hangulatfokozonak jol jott. Igaz majdnem osszeestem mar a vegere de jo volt az ugy.
Az viszont hogy a playback alol akarjatok kimenteni ot..azt azert valljuk be hogy nem kellett volna. Ennyi penzert vehetne maga melle egy enektanart h megtanitsa helyenvalon kornyikalni..
A masik meg az hogy o is emberbol van. Ezt ugy ertem, hogy nem vilagsztarkent jott a vilagra, milliokkal a zsebeben..tudhatna hogy nem vagyunk egy gazdag orszag, full gazdag emberekkel, mindenki megdolgozik kemenyen a penzeert, igy a jegyeket a koncijara sem csak ugy hozzavagtak a nephez. Ezt azert merlegelhetne.
A letszamhoz inkabb nem fuznek semmit.90 ezer ember..igazan korlatozhattak volna. Aki nem vesz x idopontig jegyet, sajnaljuk, igy jart. Tokre elvezhetetlenne teszi az egeszet hogy ossze vissza lokdosnek, lehanynak, a piat radboritjak, kiverik a fogadat, pofanvagnak, eltorik a bordadat es meg sorolhatnam. Ismet a Jess koncival peldaloznek, o sem egy noname eloado, megis kenyelmesen volt helyem es tancikalni is tudtam ha nagyon akartam.
Mindenesetre volt egy kep facebookon amin meg most is mosolygok:D "Mivaaan sziget?? Rihanna playback 14 fokban 20 ezerèrt???" Sokat elarul azert
2016. augusztus 13. 15:39
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Az szerintem is szemétség azoktól akik ott voltak hogy többet vártak Rihannától. Ez tényleg nem egy turné állomás volt, örülniük kéne hogy ennyit is megtett van olyan sztár aki egész életébe el se néz Magyarországra. Inkább örülnének hogy itt van és megtesz annyit amennyit tud. A külön díszlet is nagy dolog volt már eleve... Inkább örüljenek hogy ott lehetettek. Az meg látszik milyen kultúrált emberek járnak ilyen fesztiválokra akik tapossák egymást... Én már több koncerten is voltam jó igaz azok elitebbek voltak de ott az ember jól érezte magát mert normális társaságba volt de az ilyen rendezvények meg szó szerint durvák! Most ezért költ egy ember annyit amennyi az egész fizetése? Hogy meglökdösség páran aztán sírva menjen haza mert nem érezte jól magát? Az emberek nem szórakozni mennek ilyen helyekre?! Röhej az egész...
2016. augusztus 13. 15:39
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline |
Hth en is haza utaztam a szigetre jellenleg is magyarorszagon vagyok de Rihanna hth szamomra eleg nagy csalodas volt fel ora keses tiszta playback hth mit is mondjak ..
2016. augusztus 13. 15:50
MissFizzmizzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 235876 offline |
Fantasztikus cikk lett .Annyit hozzá tennék hogy mindenkinek van véleménye ahogy nekem is és elég megosztó lett ebbe a pár napba.Nem nézem le Ririt mer nem voltam ott.Sajnos olvastam már olyan hozzászólást(nem itt)akinek fingja se volt mi történt kint a Szigeten és a kanapén ülve osztotta az észt.250 millió na hát igen.Mi sem gondoltuk hogy 10 forintért fog fellépni és valljuk be mostanában elégé divat lett a zenéit hallgatni.Aki úgy gondolja hogy borzasztó volt és százezreket dobott ki annak nem hiszem hogy mulatságos ez a sztori..Playback.Melyik sztár nem csinált volna ilyet?Jó a Beyoncé koncertre mentünk volna vagy esetleg más erős hangú nőhöz biztos vagyok benne hogy ilyen nem fordulna elő.Aki azt mondja hogy ez a koncert egy fillért se ért az lehet úgy fogta fel az egészet hogy lökdösték stb.és így nem volt élvezhető a műsor.Lehet jobb lenne ha én is mennék egy Adele koncertre
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.