Starity

Beszámoló: Tényleg ennyire rossz lett volna Rihanna?

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 13. 15:51 #21
H.Vivien
H.Vivien

StátuszLife isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 567
Csatolások: 0
Azonosító: 205328
Amiket hallottam a Szigetes fellépéséről... Azóta alaposan megváltozott a róla alkotott véleményem rossz irányba...
2016. augusztus 13. 15:53 #22
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet
Rihanna 21:30-kor kezdett volna, és az első botrány ott kezdődött el, hogy késett fél órát, valaki meglátása szerint, saját döntéséből. Ez nem igaz.

Ha jól tudom Rihanna olyan szerződést írt alá, ami a minimális hatvan perces fellépést szabja meg, de este tizenegyig be kell fejeznie a showt. Teljesen egyértelmű, hogy itt nem a szervezés volt a ludas, hanem Rihanna nem akart másfél órás koncertet adni.

Tesóm nagyon szereti Rihannát, de hajnalban úgy jött haza, hogy hatalmasat csalódott, és ezzel nincsen egyedül. Lehet, hogy nektek, a Starity szerkesztőségének tetszett, de érdemes megnézni a fészbukos hozzászólásokat, véleményeket és rá lehet jönni, hogy a magyar résztvevők több mint 90%-ának nem gyerebe volt az egész show. Én ugyan nem voltam ott, nem tudok egyéni véleményt alkotni, de azaz érzésem, hogy ez a koncert nemhogy húsz rugót, de öt forintot sem ért volna. Meg ahogyan olvasgatom a Sziget hivatalos fészbuk oldalán a véleményeket, észrevételeket maga az egész fesztivál megszervezését is elk*rták. Órákat kellett sorba állni, volt aki három és fél óra alatt jutott be, mert valami pancser technikus elb*szta a dolgokat. Készpénzzel nem tudtál fizetni (ez egy dolog), de az, hogy a PayPass terminálok sem működtek, na az már azért tényleg gáz. Szóval itt nem csak Rihanna über sz*r fellépése volt problémás, hanem maga az egész rendezvény A-tól Z-ig.

Egyébként szerintem is elég szubjektív a cikk és jelzem, végig olvastam. Mondjuk nekem totál olyan érzésem van, mintha a koncertet fikázó több száz lájkos fészbukos hozzászólásokra reagáltál volna. Én meg ez alapján nem tudom komolyan venni, hisz ez egy terjedelmes vélemény, aminek abszolút nincsen hírértéke.
3 felhasználónak tetszik: exoverdose, CandUs, Phaedra
2016. augusztus 13. 15:54 #23
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8818
Csatolások: 219510
Azonosító: 59785
Hát, én azért annak a srácnak a bekiabálásait nem írtam volna ide Rihanna védelmére. Azokban is csak a külső erényeiről esett szó, nem a hangjáról. pardon.gif
Nem fogok nekiállni oltogatni őt, mivel nem voltam ott. Két ismerősöm nagyon jól szórakozott (mondjuk ők nagyon-nagyon-nagyon elfogultak is vele kapcsolatban), viszont többektől olvastam negatív kritikát is. Mindenesetre áldom az eget, amiért nekem nincs pénzem a Szigetre (bár a Muse miatt fáj a szívem cray.gif ), mert kilencvenezer ember között én rosszul lettem volna, az tuti. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Taissa.
2016. augusztus 13. 15:55 #24
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Nem voltam ott, de meghallgattam volna RiRit!
Aki ismeri, és szereti a dalait, -mint én - az biztosan élvezte. Szerintem akik csak szidták, azok túl magasra tették a mércét, amit -mivel ez egy fesztivál - nem kellett volna. Persze egy ilyen előadótól én is sokat várnék, de ez nem egy turné!
2016. augusztus 13. 15:58 #25
tina0917
tina0917
új tag

StátuszMindenki környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs,te vagy az. :D
Hozzászólás: 86
Azonosító: 218963
Eszméletlenül jó cikk lett!! Gratula! smileeee.gif
2016. augusztus 13. 16:02 #26
The6cl6wn6
The6cl6wn6
új tag

Státusz:•)
Hozzászólás: 51
Azonosító: 258687
@MissFizzmizz "Playback.Melyik sztár nem csinált volna ilyet?"
Amelyikben még van becsület, az nem csinálja. Csak azért, mert Te olyanokat hallgatsz, akik folyamat tátognak, és ezt Te már természetesnek is veszed, az még nem azt jelenti, hogy ez a norma. Ennyit erről..
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. augusztus 13. 16:02 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet
"A Starity cikkírói is részt vettek a barbadosi csillag fellépésén a Szigeten, amit a magyar sajtó, és sok résztvevő botrányosan rossznak mondott. Elmondjuk, mi is történt valójában!"

Még jó, hogy a Starity cikkírói mindig mindent jobban tudnak. Nemcsak a cikkíró volt a Szigeten, hanem azok is, akik negatív véleményt formáltak Rihannáról. Mitől lesz valósabb a cikkíró(k) véleménye (főleg ha még elfogult rajongó is)? A "cikkben" is csak mentegetve van Rihanna, ami már eleve rossz.
9 felhasználónak tetszik: exoverdose, CandUs, riri17, Nina 10, AFCfan, Beyla, Phaedra, kathenjoy, Taissa.
2016. augusztus 13. 16:08 #28
Mileylove23
Mileylove23

StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
Hozzászólás: 675
Azonosító: 255378
Saját tapasztalat! Én ott voltam és a véleményem 50-50%! Egyrészről jó volt mert valami isteni érzés Rihanna hangját hallani élőbe és azokat a számokat amiket klipként hallgattam és a hangulat is nagyon jó volt! Másrészről pedig ha már kapott 1 millió dollárt akkor már megtarthatta volna a koncertet rendesen. Ez alatt azt értem hogy le játszhatta volna a számokat rendesen és el kezdhette volna időbe. Én még a látványt is hiányoltam, pár átöltözés, különlegesebb fények stb. Összeségében nem bántam meg hogy elmentem de többet vártam Riritől.
2016. augusztus 13. 16:20 #29
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Mivel akkreditált médium vagyunk, írnunk kell nekünk is kritikát, összefoglalót. Szerintem, félreértik páran, miert ez került ki, és minek van hírétéke. Hamarosan jön a többi, a lehetőségeink elég korlátozottak kint, mint említettem. Ma Muse!!! rock.gif
Ahogy a negatív, úgy a + kritikára is jog van. A késés nem direkt volt, kérdeztük a szekásokat, s a főszervezőt, hogy mi van. rolleyes.gif
2016. augusztus 13. 16:21 #30
- törölt felhasználó -    
biztosan jó lehetett, szerettem volna elmenni, de a híreket elolvasva elment a bizalmam :/
2016. augusztus 13. 16:21 #31
Katerina Kat
Katerina Kat
visszatérő vendég

StátuszZed is dead, baby, Zed is dead
Hozzászólás: 299
Azonosító: 255143
barka03 én is
2016. augusztus 13. 16:22 #32
zarah.
zarah.
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 258875
Én ott voltam, de számomra csalódás volt az egész. Jobb koncertre számitottam rihannától mivel nagyon tehetséges énekesnő
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2016. augusztus 13. 16:24 #33
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen,hogy mennyire félrevezet mindenkit a média.Azt beszélnek be az embereknek akik nem voltak ott,amit csak akarnak. smileeee.gif Örülök,hogy lett egy ilyen cikk is,ami jobban a valóságot mutatja.Már kezdtem elhinni,hogy milyen borzasztó lehetett.Mondjuk nem ártott volna nekik olyan dalokat belerakni a dallistába,amiket még az is ismer aki nem Rihanna rajongó.Én nem voltam ott,de lehet,hogy untam volna már csak a dallistát illetően is.Mindenkinek más a véleménye erről az egészről.De nem volt jó döntés lassú dalokkal érkezni egy fesztiválra.
2016. augusztus 13. 16:29 #34
Moonwalker4ever
Moonwalker4ever
visszatérő vendég

Státusz"Nothing is impossible, the word itself says i'm possible!"-Audrey Hepburn
Hozzászólás: 341
Azonosító: 251568
Nem tudom hogy milyen volt, nem voltam ott de szerintem erről cikket egy elfogulatlan embernek kellett volna írni. Rihanna bármilyen rossz is lehetett volna ez a cikkíró akkor is mentegetné.
5 felhasználónak tetszik: exoverdose, CandUs, Phaedra, Nina 10, AFCfan
2016. augusztus 13. 16:34 #35
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Nem fogok a cikkre megjegyzéseket tenni, sokan írták előttem a saját meglátásaikat, mindenki döntse el, ide való-e vagy sem. Inkább arról írnék pár sort, hogy hogyan is látom ezt az egész savazást, ami Facebookon és sok más oldalon megy.

Személy szerint nem vagyok Rihanna rajongó. Néhány számát meghallgatom, de tipikusan az a lány vagyok, aki csak a felkapott slágereket ismeri - egyrészt azért, mert más stílusú zenéhez vagyok hozzászokva, másrészt mivel nem is szeretném jobban beleásni magam a munkásságába, ugyanis soha nem váltott ki belőlem olyan érzéseket, soha nem nyűgözött le annyira, hogy megtegyem. Ennek ellenére elképesztőnek tartom, hogy az emberek ennyi pénzt kifizettek azért, hogy láthassák őt, majd másnap facebookon alázhassák.

1. Úgy gondolom, aki igazi rajongó, bármilyen rossz koncert is legyen, nem fog olyanokat írni a kedvencére, hogy "Nem csodálom, hogy megverte Chris Brown...", hanem ha úgy is gonolja, hogy nem tett eleget az elvárásoknak, normális véleményt alkot, és nem alázza porig.
2. Ebből kiindulva, szerintem a legtöbben nem is azért mentek el, hogy megnézzék a kedvenc előadójukat, hanem hogy elmondhassák, ők voltak Rihanna fellépésén vagy a Szigeten. És persze az ilyenek nem azt látják meg, mi volt a jó, hanem egyből a rosszat keresik. A harmadik típus meg a random fesztiválozó, aki ment, bulizott, és lesz*rta, ki ad elő.

Szóval azt nem tudom felfogni, hogy mire vezet ez a fajta mentalitás, hogy ami nem tetszik nekünk, azt elkezdjük orrba-szájba szidni, amikor lehet, hogy nem a maga az előadó a gond, hanem a kivitelezés, a technika, a helyzet. Valóban hallottam, hogy nem volt a legjobb maga Riri sem, de ha igazi rajongó vagy, neked ő az, ha pedig nem, fogadd el, és örülj, hogy a kedvenced jobb!
2016. augusztus 13. 17:03 #36
MissFizzmizz
MissFizzmizz
új tag

StátuszI woke up like this.
Hozzászólás: 68
Azonosító: 235876
@The6cl6wn6 "Csak azért, mert Te olyanokat hallgatsz, akik folyamat tátognak, és ezt Te már természetesnek is veszed, az még nem azt jelenti, hogy ez a norma." Ki az isten mondta hogy ez a normális?Nyugi nem szokásom olyanokat hallgatni wink.gif.Épp ez az hogy a mai sztárok nagy része szokott ilyet csinálni.Ennyit erről rohog.gif

2016. augusztus 13. 17:06 #37
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Azonosító: 256897
Sajnos ebből a cikkből sugárzott, hogy szubjektív.
Ismerjük a magyarokat, sokan szeretnek alaptalanul negatív véleményt alkotni. DE ha már több, mint az emberek 90%-ának nem tetszett, ott már valami nem oké. Nem vagyok nagy Rihanna rajongó, de én azt is hallottam, hogy azt hitte, Romániába jött. Szóval szerintem inkább hanyagoljuk biggrin.gif
Elhiszem, hogy a szerkesztőségnek tetszett, de ha egyszer cikkről beszélünk, ne legyen már vélemény hatása.
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2016. augusztus 13. 17:08 #38
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Hát nem tudom mi vesz rá embereket, hogy heringbányába menjen kockáztatva a saját testi épségét. És egy olyan cikk miért kerül be, ahol az írója a saját véleményét írja le? Nem úgy van hogy ha valaki cikket ír pártatlannak kell lennie és nem a saját véleményét belefűznie? Na meg nem értem egyesek mit esznek ezen a nőn, olyan nagy arca van hogy csak na. Ez a cikk meg eléggé elfogultan lett megírva, az írója élményeit olvashattuk el. Akkor miért nem egy naplót ír?
4 felhasználónak tetszik: CandUs, Nina 10, Taissa., Phaedra
2016. augusztus 13. 17:14 #39
Justine.
Justine.
visszatérő vendég

StátuszI'm happy princess.
Hozzászólás: 266
Csatolások: 14
Azonosító: 257107
Hát fura. Nagyon jó a cikk.
2016. augusztus 13. 17:16 #40
The6cl6wn6
The6cl6wn6
új tag

Státusz:•)
Hozzászólás: 51
Azonosító: 258687
@MissFizzmizz nem értetted a hozzászólásom lényegét. Olvasd el még párszor.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok