Beszámoló: Tényleg ennyire rossz lett volna Rihanna?
2016. augusztus 15. 12:57
Persze a nagy Rihanna fanok mellé állnak és megvédik, túlfényezik, de azt is figyelembe kell venni, hogy vannak (bőven) olyan Rihanna rajongók, akiknek nem tetszett. Lehúzni sem kell de nem is lehet javítani egy már megtörtént eseményen.
2016. augusztus 15. 13:37
Nem tudom, de én nagyon jól éreztem magam Egy örök emlék lesz Rihanna, bár én pár éve láttam a papp lászló sportarénában is, de szerintem Rihanna ismét kitett magáért!
2016. augusztus 15. 15:39
Hát,minden vélemény,amit eddig olvastam - és nem kevés volt - negatív szavakkal illette az egészet.Hiába ez a cikk akárhogy mentegeti Rihannát,engem nem győzött meg az ellenkezőjéről.
2016. augusztus 15. 17:53
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline |
Érdekes volt ebből a szemszögből is olvasni valamit a show-ról. Engem ugyan teljesen hidegen hagy, de meglepett, hogy míg tavaly Robbie Williams koncertjét végig lehetett énekelni és táncolni a konyhánkban, addig RiRiből semmit nem hallottam... (Azért ennek örültem mert így tudtam aludni, de egyben furcsa is volt.)
2016. augusztus 16. 14:28
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Én ott voltam és meg kell hogy mondjam nagyon sz*r volt...
1 felhasználónak tetszik:
I Love Paris
2016. augusztus 16. 15:39
Ahogy előttem is írták páran, engem sem győzött meg ez a cikk. Rengeteg médium egészen máshogy írta le, ezt a cikket én elfogultnak találom.
1 felhasználónak tetszik:
I Love Paris
2016. augusztus 16. 16:39
JustMeEvelinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 325 Csatolások: 58 Azonosító: 258599 offline |
Ez a cikk teljesen szembefordul azzal, amit már napok óta szajkóznak. Csatlakozom azokhoz, akiket ez nem győzött meg teljesen... Nem voltam ott a koncerten, szóval nem tudom, mit lehet elhinni.
2016. augusztus 17. 13:59
Nem volt szép dolog a fél órás késés.Romániában viszont el voltak ájulva tőle, bizonyára azért mert nem késett és a közönséget is bevonta az előadásba.
2016. augusztus 17. 16:01
attiss66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 202855 offline |
Én ott voltam, szuper volt koncert, 5m-re voltam a kifutó végétől, 3-szor volt szemkontaktusom Rihannával. Maximálisan elégedett vagyok a koncerttel.
Örülhetne mindenki, hogy élőben láthatta Rihannát. Persze aki szereti. Aki meg nem szereti, most is azt mondom, hogy ne menjen a koncertjére. Ő már bizonyított, hogy milyen bődületesen nagy tehetség. Én jól szórakoztam végig, csak egy dolog bosszantott, hogy nem tudtam még közelebbről nézni.
Jártas vagyok a zenében és Rihannát tartom az emberiség történetének legjobb énekesnőjének. Ez nem elfogultság, mert nagyon igényes vagyok a zenében. Rihanna minden szempontból a legjobb. A hegedűversenyek a kedvenceim. Legfőképp a komoly zenét szeretem és a haevy metal-t. Mozart, Chopin, Beethoven, Wagner...Rihanna.Rihanna olyan érzékenyen érinti a zenét, hogy párját ritkítja. Hatalmas művész. Nem véletlenül lettem tántoríthatatlan rajongója. Tudom, hogy milyen értéket képvisel.
Örülhetne mindenki, hogy élőben láthatta Rihannát. Persze aki szereti. Aki meg nem szereti, most is azt mondom, hogy ne menjen a koncertjére. Ő már bizonyított, hogy milyen bődületesen nagy tehetség. Én jól szórakoztam végig, csak egy dolog bosszantott, hogy nem tudtam még közelebbről nézni.
Jártas vagyok a zenében és Rihannát tartom az emberiség történetének legjobb énekesnőjének. Ez nem elfogultság, mert nagyon igényes vagyok a zenében. Rihanna minden szempontból a legjobb. A hegedűversenyek a kedvenceim. Legfőképp a komoly zenét szeretem és a haevy metal-t. Mozart, Chopin, Beethoven, Wagner...Rihanna.Rihanna olyan érzékenyen érinti a zenét, hogy párját ritkítja. Hatalmas művész. Nem véletlenül lettem tántoríthatatlan rajongója. Tudom, hogy milyen értéket képvisel.
2016. augusztus 18. 14:03
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Le a kalapommal, megdolgoztatok ezzel a cikkel. Nem voltam jelen a koncerten, csak utólag hallottam ezt-azt. Utána olvastam, nem is keveset. Rögtön tudtam, hogy a Starity sok mindenre rá fog cáfolni. SpecialError, osztom a véleményed. Ez valóban inkább bloghatást kelt, nem egy híroldal cikkét.
2016. augusztus 18. 15:19
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
mindenhol csak ellentmondásokba ütközik az ember, aki nem volt jelen a fesztiválon, az nem döntheti el hogy szar volt vagy sem.
úgyhogy én nem is írnám le erről az egészről a véleményem, mert nincs mit leírnom.
azért kíváncsi vagyok, nekem hogy tetszett volna, de hát egy ilyen alkalom nem sok embernek adatik meg.
úgyhogy én nem is írnám le erről az egészről a véleményem, mert nincs mit leírnom.
azért kíváncsi vagyok, nekem hogy tetszett volna, de hát egy ilyen alkalom nem sok embernek adatik meg.
2016. augusztus 18. 18:53
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (starity girl2000 @ 2016.08.18. 15:19)
mindenhol csak ellentmondásokba ütközik az ember, aki nem volt jelen a fesztiválon, az nem döntheti el hogy szar volt vagy sem.
Akkor hallgasd meg azokat, akik ott voltak:
2016. augusztus 19. 14:20
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Nem voltam ott ezért nem térnék ki nagyon arra hogy tényleg rossz volt e. Szerintem nagyok voltak az elvárások Rihannával szemben. Ha az Ő neve felmerül, akkor valamiért mindenki Madonna vagy Beyoncé szintű show-műsorra gondol. De kérdem Én: Miért? Az előadók is emberek (és itt általánosságban értem, nem csak Ririre). Nekik is lehetnek rossz napjaik. Olvastam valahol egy kritikát, hogy a Gigaslágereit azért elénekelhette volna, mivel nem csak az Ő fanatikusai voltak ott . Na ezzel azért egyetértek. A "fesztiválozás" meg nem minden előadónak fekszik. Úgy látszik neki sem.
2016. augusztus 19. 15:08
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
Bár ott lettem volna, ő az egyik nagy kedvencem! Mikor majd a Sportarénában fog fellépni, akkor ott leszek, persze, ha kapok szabit. De valahogy a fesztiváloktól idegenkedem.
2016. augusztus 23. 12:54
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Szerintem az volt, mármint nem ROSSZ volt, de Ririnek sosem volt erőssége a koncertezés:D Viszont iszonyat nagy sztár manapság, én majdnem mentem de aztán mégsem de azért nem lett volna rossz, ha eljutok xdd
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.