Starity

Összeszólalkozott Selena Gomez és Justin Bieber

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 15. 20:21 #81
Rebi0719
Rebi0719
visszatérő vendég

Státusz#ThisIsNotTheAlbum
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 316
Csatolások: 0
Azonosító: 204160
Imádom Selenát, nagyon igaza volt!!! Justin meg egyre jobban kezd irritálni! biggrin.gif
2016. augusztus 15. 20:25 #82
Rebi0719
Rebi0719
visszatérő vendég

Státusz#ThisIsNotTheAlbum
Hozzászólás: 316
Azonosító: 204160
És egyébként, véleményem szerint Selena egyáltalán nem azért írta ezt, hogy haragot szítson közte és Justin között, hanem azért, hogy megvédje Justin rajongóit! Imádom benne, hogy ő is utálja, mikor egy sztár nem úgy törődik a rajongóival, ahogy kéne! És Justin meg nem értem mit beszél, hogy Selena a figyelemért használta őt, amikor 2008-ban ő még az utcán zenélt, Selena pedig már komoly díjakat és elismeréseket kapott!
Egyre jobban nem bírom Justint, és egyre jobban kezdem elveszíteni a hitemet, hogy visszatér a régi énje...
2016. augusztus 15. 20:28 #83
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA clone is never alone.
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
Selenának igaza van. Ha nem tudja kezelni az utálatot, akkor ne posztoljon annyi képet a barátnőjéről. Amúgy szerintem mindegy ki a barátnője, a drága "fanok" utálni fogják, mert féltékenyek.
2016. augusztus 15. 20:29 #84
- törölt felhasználó -    
Úgy kell nekik :DDD
2016. augusztus 15. 21:11 #85
SellyFan92
SellyFan92
visszatérő vendég

Státusz"Like a goddamn soldier that just can't forget the battle, i am stained by you"
Hozzászólás: 269
Azonosító: 257855
Violet Hepburn:
Oké drága figyelj...
1. szerintem a lényeg még mindig ugyanaz. szerinted nem lenne kicsit felnőttesebb és korhoz illőbb ha Selena mondjuk nem menne insta """háborúba""" ha valamit jb posztol? amúgy is a lényeget pont nem ragadtad meg. JB problémája az volt elméletben, hogy nem posztolhat egy képet utálkozók nélkül. Selena szerint pedig tök okés, nyugodtan utálják csak mert amúgy is rakjon csak is olyat ki ami a rajongóinak tetszik? (végül is ő írja ott fentebb, hogy ha nem akarja, hogy utálkozzanak akkor ne posztoljon ilyet nem igaz? wink.gif ) ennyi erővel nyugodtan megyek és utálkozom bárkin a neten csak mert kimert tenni egy képet valamiről/kiről nem igaz? cyberbullying is so fun rolleyes.gif (oké itt kicsit elszálltam de szerintem érted mire akarok kilyukadni az ilyen fajta utálatnak sohasem szabadna jogosnak lennie...nem állatokat kínzott csak kirakott egy képet úristen szerinted ez nincs marhára felfújva?)
2. hát ez nekem totális hülyeségnek tűnik de nem nagyon követem a jb fanok drámáit és még mindig mintha arra menne az egész ki, hogy a srác nem élhet egy percet sem fanok nélkül de komolyan ebben még simán igazad is lehet...bár szörnyen gyerekesek akkor ezek a rajongók
3. e m b e r...drága jóságos lélek "Khmm... Először is mielőtt ilyen minőségű véleményt fogalmazol jobb lenne ha utánajárnál néhány dolognak" például annak, hogy egy szóval nem hívtam egyik felet sem nagyképűnek és a nevedből illetően azt hiszem személyes támadásnak élted meg a kommentem. Figyusz ide nekem komolyan semmi elfogultságom sincs semelyik féllel szemben sem oké? igazából csak egyszerűen gyerekesnek tartom itt Selena felháborodását... és nem attól még mert ennyi ember követi nem nagyon fog érdekelni és nem igazából tökéletesen megvagyok a kis privát világomban köszi laugh.gif (btw egyetlen egy személy vagyok nem több de azért nagyon bírlak)

Jó én nem akarok kommentháborúba keveredni, de részben egy kicsit neked is igazad volt. Dzsásztin kezelhetné jobban a helyzetet, Selnek pedig egy kicsit gyerekes volt a leveles kommentje. A nagyképűs részt nem neked szántam, igaz nem tüntettem fel, ezért megértem. Mindegy majd ők eldöntik mit kezdenek egymással, de én akkor is Sel oldalán állok.
2016. augusztus 15. 21:13 #86
SellyFan92
SellyFan92
visszatérő vendég

Státusz"Like a goddamn soldier that just can't forget the battle, i am stained by you"
Hozzászólás: 269
Azonosító: 257855
És egyetértek Rebi0719-cel
2016. augusztus 15. 21:24 #87
- törölt felhasználó -    
Az a lezárás Selena-nál nem semmi, gondolom csak nézett Justin!biggrin.gif
2016. augusztus 15. 22:11 #88
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Egyetértek Selenával,szerintem semmi rosszat nem akart.De azt szerintem tudhattuk,hogy megcsalta őt Justin.Kár,mert a kedvenc párosom volt..De nagyon kevés esély van ahogy látom,hogy újra összejöjjenek. sad.gif
2016. augusztus 15. 22:22 #89
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Azonosító: 256897
Selena semmi rosszat nem akart. Justin annyira gyerekes, mintha csak Ő kapna utálatot _nevet.gif
2016. augusztus 15. 22:33 #90
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Mindkettőt utálom, és sztem egyiknek se kellett volna lesüllyednie a másik szintjére...
2016. augusztus 15. 22:39 #91
Kylizzlemynizzlem
Kylizzlemynizzlem
visszatérő vendég

StátuszKa-Ching ×2
Hozzászólás: 153
Azonosító: 255946
Az a 'lol' minek kellett oda??? Ezért nem tudom megbecsülni SOHA Selenát mert mindig elrontja..
Ez egy jó és értelmes vélemény lett volna, de persze ezt is el kellett rontani valahogy
2016. augusztus 15. 22:39 #92
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Azonosító: 256897
Bár az igaz, hogy nem kellett volna hozzákommentelnie. Na de, hogy a népszerűségét használta? _nevet.gif Nem rajongok egyikért sem, de azért ez vicces. Justin "menci" Bieber pedig eláshatja jó mélyre magát.
2016. augusztus 15. 22:53 #93
JiminOPPA
JiminOPPA
új tag

Státusz방탄소년단❤
Hozzászólás: 40
Azonosító: 258706
Selenával értek egyet, Justin meg nyugodtan privátra állíthatja az oldalát...
2016. augusztus 15. 23:11 #94
grétaa98
grétaa98
Hozzászólás: 620
Azonosító: 160576
Kitört Selenabol a feltekenyseg
2016. augusztus 15. 23:26 #95
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Kylizzlemynizzlem: nem kötekedésből, de ez a legfontosabb tényező szerinted az egész dologba?biggrin.gif
2016. augusztus 15. 23:46 #96
Minaj4ever
Minaj4ever
új tag

StátuszWhats poppin
Hozzászólás: 70
Azonosító: 249591
Nem hiszem hogy Selena feltekenysegbol irta, de egy picit ugy veheto le. Selenanak abban igaza van , ha nem tudja Justin kezelni ezt az utalatot akkor ne posztoljon errol...mondjuk ne a fanok mondjak meg neki hogy mit posztoljon, s mit ne. Hallottam mar hogy JB nem annyira torodik a fanjaival, mivel en nem tartozok a fandomhoz ezert nem tudhtatom de egy picit tenyleg jobban megkene becsulnie oket , nelkuluk most nem lenne sehol. Es nem hiszem hogy Sel Justin miatt lett hires o mar elotte is hires volt, (Varazslok a Waverly[remelem jol irtam] helyrol) szerintem mind a ket felnek igaza van valamilyen szinten
2016. augusztus 15. 23:49 #97
Minaj4ever
Minaj4ever
új tag

StátuszWhats poppin
Hozzászólás: 70
Azonosító: 249591
Ui : szerintem am a normalis fanoknak inkabb orulnie kene hogy Justin vegre boldog
2016. augusztus 15. 23:54 #98
Moonlight1
Moonlight1
visszatérő vendég

Státuszthe light is coming to give back everything the darkness stole... ɹǝuǝʇǝǝʍs
Hozzászólás: 404
Azonosító: 252430
Idézet (Moonlight1 @ 2016.08.15. 15:07)
Nem akarok senkit se szidni de ezt tényleg nagyon gyerekes biggrin.gif Selena mondja mindig hogy őt már nem érdekli Justin de mégis vissza szól neki meg minden és még leáll vele vitázni ahh.. biggrin.gif 
Justin meg ne fenyegesse azzal a rajongóit hogy privátra állítja az Instagram fiókját mert ők mindig ott álltak mellette amikor kellet és védték.

2016. augusztus 16. 07:31 #99
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
Igaza van Selenanak. Ha Bieber urasag nem birja elviselni az utalkodast, akkor ne posztoljon kepeket a csajarol. Ennyi. Tok mindegy, hogy kivel van egyutt, a rajongok ugyis utalni fogjak, feltenykenysegbol.
Justin meg ne csodalkozzon, ha egyszer tenyleg elfordulnak tole a rajongoi. Csak maganak koszonheti. Mostanaban elegge bekepzelt es bunko srac lett belole, raadasul a rajongoival sem igazan torodik. Legalabbis nekem ez jott le. Meg kinek kepzeli ez magat?! Most komolyan?! Selena miatta lett hires? Igen? Hol volt Justin 2008-ban, amikor Sel mar javaban hires volt? Az utcan zenelt. Szoval O csak ne allitgasson olyan tenyeket, amik nem igazak. Szerintem inkabb ez forditva van. Selena nelkul Justin sehol nem lenne:) Sosem voltam oda a sracert, de most meg jobban kezdem utalni. Miss Gomezt pedig egyre jobban imadom. Imadom, hogy o is utalja, ha valaki nem foglalkozik a rajongoival.
Oke, befejeztem. Koszonom a figyelmet!
2016. augusztus 16. 07:58 #100
- törölt felhasználó -    
Látszik hogy Selena nagyon meg van bántva még mindig... Justin meg nem érdemli meg a hírnevet. A pénz, a siker jól jön neki de hát mindezt a rajongóinak köszönheti, akiket nem tud kezelni. A másik oldal meg az hogy a sok elvakult tinilány azt gondolja hogy bármi köze lehet hozzá és ha meglátják egy nővel azonnal irtják. Ezt soha nem tudtam megérteni...
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok