Újabb négylábúakkal osztotta meg az otthonát Ariana Grande
2016. augusztus 15. 20:58
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet (Moonlight1 @ 2016.08.15. 20:22)
"Sznetta"
Egyáltalán nem vagy vicces..
Szanalmas inkább..
Szanalmas inkább..
Nem értem mi a gondod..szerintem is vicces..és még igazságtartalma is van.
2016. augusztus 15. 22:18
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
"Sznetta"
Szanalmas inkább..
Szanalmas inkább..
Mielőtt én is felháborodhattam volna ráeszméltem, hogy Ari utálói csakis a fánkos esettel tudnak jönni, de nekem van bőven válogatni valóm az ő kedvenceik szaftos kis dolgai között. #ArianaIsUnproblematicParty
2016. augusztus 15. 22:48
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
"justanarianafan"
Igazad van
#ArianaIsUnproblematicParty
Igazad van
#ArianaIsUnproblematicParty
2016. augusztus 15. 23:30
Kecske?! Na ne máár xD
Imádom Arianát, de ez már túlzás haha
Imádom Arianát, de ez már túlzás haha
2016. augusztus 16. 06:58
"Sznetta"
Szanalmas inkább..
Szanalmas inkább..
A szánalmas az, aki összenyalogatja a boltban a fánkokat. Ez történt és kész. Az más dolog, hogy a sok rajongónak fáj az igazság. Ha nem is szoktál, azért néha gondolkozz kérlek. -.-
2016. augusztus 16. 07:04
Idézet (justanarianafan @ 2016.08.15. 22:18)
Mielőtt én is felháborodhattam volna ráeszméltem, hogy Ari utálói csakis a fánkos esettel tudnak jönni, de nekem van bőven válogatni valóm az ő kedvenceik szaftos kis dolgai között. #ArianaIsUnproblematicParty
Tudok én mással is jönni. Sőt, még saját tapasztalatot is tudok mondani. De most éppen ez passzolt a kommentemhez. Ha megbántottam az egyik rajongót, akkor sajnálom, de akkor is ez történt. Attól hogy "bocsánatot kért", még nem törölte ki a múltból ezt a gyerekes, gusztustalan tettét.
2016. augusztus 16. 07:48
Könnyű úgy egy rakás állatot tartani hogy nem ő fog foglalkozni vele... Én is állatbarát vagyok, tisztelem nagyon ha valaki szintén az, de ezt már túlzásnak tartom. De a helye megvan hozzá, biztos a személyzete is...
2016. augusztus 16. 08:09
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline |
Nem akarok beleszólni a ti kis vitátokba de "justanarianafan" már nem azért de ti is csak állandóan Selenánál két dologgal tudtok jönni vagy Justin-nal vagy azzal hogy "TEHETSÉGTELEN"..Mással már ti sem tudtok támadni,ez is eléggé unalmas nekünk Selly fanoknak pont úgy ahogy nektek Ari fanoknak az hogy "állandóan" a fánkos botrányát hozzuk/zák fel..
(De mielőtt bárki félre értené,Nagyon nagyon szeretem Arit nem hiába írtam róla ezt a cikket,csak mielőtt valaki elkezd okoskodni nézzen előtte magába és onnan induljon ki)
(De mielőtt bárki félre értené,Nagyon nagyon szeretem Arit nem hiába írtam róla ezt a cikket,csak mielőtt valaki elkezd okoskodni nézzen előtte magába és onnan induljon ki)
2016. augusztus 16. 08:11
szerintem nagyon kedves tőle hogy kecskéket fogad be. Nagyon CUKIK!
2016. augusztus 16. 08:31
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
Idézet (Coreline @ 2016.08.16. 08:09)
Nem akarok beleszólni a ti kis vitátokba de "justanarianafan" már nem azért de ti is csak állandóan Selenánál két dologgal tudtok jönni vagy Justin-nal vagy azzal hogy "TEHETSÉGTELEN"..Mással már ti sem tudtok támadni,ez is eléggé unalmas nekünk Selly fanoknak pont úgy ahogy nektek Ari fanoknak az hogy "állandóan" a fánkos botrányát hozzuk/zák fel..
Tudod, én nem az a fajta vagyok, aki azért kattint rá egy cikkre, hogy a komment szekcióban élje ki magát és a lehető legbántóbb kommenteket írja. Nem is azért nézek be, hogyha meglátok egy sértő hozzászólást, akkor azonnal belekössek, de annak az írását aki egyszer már volt és hozzászólt majd visszajött csak azért, hogy írjon valami olyat, ami neki baromi vicces, de minket rajongókat megbánt, nem fogom szó nélkül hagyni. Nem tettem mást, csak kiálltam egy rajongótársam mellett. Tudom, hogy a kedvencem is ember, követ el hibákat. A ti kedvenceitek is hibáztak már. Ez nem a mi sarunk, nem ránk tartozik a magánéletük.
Ám ha ennyire azt hiszitek, hogy a kommentem pont Selenara vagy Justinra irányult, akkor megkérdezném, hogy ők mikor is kértek valaha bocsánatot a viselkedésükért?
Rendben, hogy ez nem teszi meg nem történtté a dolgokat, de legalább Ariana nem csinált úgy, mintha nem hibázott volna semmit.
Minden sztár szereti a rajongóit, ahogy a rajongók is szeretik őket.
Nem szabad egy fan alapján elítélni egy rajongótábort és ez fordítva is igaz.
Mégis a starityn a cikkek alatt úgy viselkedik mindenki, mintha a véleménye megváltoztathatná a Föld forgását.
2016. augusztus 16. 09:26
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Nagyon édesek a kecskék.
2016. augusztus 16. 12:35
Mindig csak a fánkos dolgokat hozzátok fel, ami volt elmúlt. Lépjetek tovább!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.