Harmadik stúdióalbumuk, az EX'ACT újracsomagolt verziójával, teljesen megújulva tért vissza az EXO.
A teljes cikkhez kattints ide!
EXO: újracsomagolt albummal tért vissza a csapat
2016. augusztus 19. 08:43
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Nagyon jó szám lett ^^ Bár meg Luhant mindíg hiányolom.
2016. augusztus 19. 09:14
EiichiOrSeoMinJaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 256215 offline |
Lottonak én is inkább a kínai verzióját csipázom.
2016. augusztus 19. 09:47
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Jaajj Én nekem nagyon tetszik ^-^ Az egész album Fantasztikus lett Imádom őket <3
2016. augusztus 19. 12:24
Had mondjam el mennyire meglepett ez a szám és először nagyon nem tetszett, de ez az EXO csak nem mondhatom rájuk hogy rosszak A többi számra viszont nagyon kíváncsi vagyok. Kai-t meg sajnálom, remélem hamar felépül <3 <3 <3
2016. augusztus 19. 17:32
DoDoDóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.28. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 220097 offline |
Autotune ide vagy oda Lay hangját még mindig imádom. A Lotto annyira nem jött be először (most már nagyjából szeretem), de D.O arca 0:21 környékén gyönyörű. Lehet, hogy beállítom a telefonom háttérképének.
2016. augusztus 19. 17:58
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline |
Na most nem fogom elhinni hogy ezt mondom egy ennyire autotunnal fűszerezett számra, de a Lotto nagyon tetszik. Az MV is tökéletes, de azért remélem máskor hanyagolják az számok efféle feljavítását.
2016. augusztus 19. 18:22
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline |
Nekem nagyon tetszik.
EXO lotto
EXO lotto
2016. augusztus 19. 18:25
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
nem gondoltam volna, hogy erről is lesz cikk ^^ az exo szerintem csak jót tud kiadni a kezei közül bár lehet kicsit elfogult vagyok. engem nem zavar az autotune, meg kell szokni. bár a tagoknak mondjuk semmi szükségük nem lenne hangfeljavításra ^^ én azt sajnálom, hogy valószínűleg marhára fáradtak ami nyilván kihat(hat) a hangszálaikra meg a fizikai teljesítményükre, talán nem voltak mind elég stabilak ezért lett az autotune - fogalmam sincs. de nagyon jó üteme van a lottonak, nekem ez a kedvencem az új számok közül ^^ minseokie és a pénz, két kedvenc dolgom ezen a földön xd
a kínai verzió jobb bár én mindig ezt mondom mivel szeretem a nyelv hangzását és mandarinul chen magas hangos részei is jobban kijöttek szerintem...örülök hogy kipróbálhatta magát dalszövegírásban is, bár minden tag szokott segédkezni, ha másnem segédként a fő/felbérelt dalszövegírók mellett...
de ők is megérdemelnék már a lazítást, elvileg a többi sm előadó nyaral vagy mi ha még egy valaki lesérül a promotálások során...ráadásul én úgy hallottam ősszel tervbe van lay szólója és egy japán single is
a kínai verzió jobb bár én mindig ezt mondom mivel szeretem a nyelv hangzását és mandarinul chen magas hangos részei is jobban kijöttek szerintem...örülök hogy kipróbálhatta magát dalszövegírásban is, bár minden tag szokott segédkezni, ha másnem segédként a fő/felbérelt dalszövegírók mellett...
de ők is megérdemelnék már a lazítást, elvileg a többi sm előadó nyaral vagy mi ha még egy valaki lesérül a promotálások során...ráadásul én úgy hallottam ősszel tervbe van lay szólója és egy japán single is
2016. augusztus 19. 20:11
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Annak ellenére, hogy nem vagyok a rajongójuk -sőt!-, ez a dal még nekem is elnyerte a tetszésemet.
2016. augusztus 19. 23:34
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline |
Mindenképp előrendelem az albumot, emellett a szám és a klip is eszméletlen! Nekem jobban tetszik, mint a monster vagy a lucky one, bár azokat is nagyon szeretem.
Bár nagyon örülök a repacked verziónak, igazán engedhetnék őket kicsit pihenni is.. Kai nagyon fog hiányozni a dal promótálásából, de most az a lényeg, hogy minél hamarabb felépüljön, és nehogy még valaki megsérüljön!
EXO fighting! <3
Bár nagyon örülök a repacked verziónak, igazán engedhetnék őket kicsit pihenni is.. Kai nagyon fog hiányozni a dal promótálásából, de most az a lényeg, hogy minél hamarabb felépüljön, és nehogy még valaki megsérüljön!
EXO fighting! <3
2016. augusztus 21. 13:14
Jelenleg ez a kedvenc dalom, és az albumon lévő dalokat is imádom. ők a legjobbak,bármit adnak ki,az tényleg jó engem különösebben nem zavar az autotune,bár a kínai verzió lehet,hogy jobban sikerült,én még mindig koreai nyelv párti vagyok.
2016. augusztus 22. 13:44
Imádom az albumot főleg a Monstert a Lucky One-t és a Lotto-t
2016. augusztus 22. 19:36
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 552 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline |
money money.......
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni