Starity

EXO: újracsomagolt albummal tért vissza a csapat

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 25. 23:16 #21
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
imádom a Lotto táncát *w*
nagyon sajnálom Kait, hogy nem táncolhat, de ugyanakkor... Lay és Sehun végre kapott elől helyet, annyira asdfghjkl *w*
2016. augusztus 26. 21:54 #22
Vick019
Vick019

StátuszSo if you wanna hurt me, baby just hurt me
Hozzászólás: 936
Csatolások: 849
Azonosító: 131506
Nem tudom hogy csinálják, de egyszerűen megszerettem őket csak így hirtelen! biggrin.gif ♥ Nagyon tetszik a Lotto is, meg amihez van klipjük az általában szintén tetszik smileeee.gif Erről a CD-ről még bejövős a Can't Bring Me Down meg az Artificial Love smileeee.gif Imádnivalóak! smileeee.gif
2016. szeptember 05. 11:38 #23
DaeXRe
DaeXRe
új tag

StátuszFighting
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 259435
ennel jobb zene nem is lehetett volna imádom <33333333
2016. szeptember 25. 15:41 #24
KimMinTae
KimMinTae

Státusz309
Hozzászólás: 557
Csatolások: 65
Azonosító: 212688
Még mielőtt csak megtudtam volna, hogy augusztusban kidobják a Lotto-t már az előtt megrendeltem az EX'ACT-ot, de igazából nem vagyok emiatt annyira szomorú. Mármint nekem az EX'ACT album az olyan szinten szerelmem, hogy az első album amiért könyörögtem szüleimnek, hogy NEKEM KELL. biggrin.gif Ééés hát... Nem tudom az a plusz 3 szám... A Lotto eleinte nem tetszett, rosszul voltam az autounetól és a rendes hangjukat akartam hallani, de végül láttam kb két liveot és beleszerettem a számba akarva-akaratlanul is. biggrin.gif
A She's Dreaming eleinte furcsa volt, de pár hallgatás után egészen megtetszett. Na és akkor itt van a Can't Bring Me Down. Ez a szám egyszerűen nem fog meg. Hallgatom és semmi nem marad meg belőle csak annyi, hogy tovább akarom nyomni, mert egyszerűen csak nem. :/
De nem fordulhat elő, hogy mindig mindenkinek minden tetszik. ^^
Mmm... Még valamit mielőtt még "elküldöm" ezt a hozzászólást; Az SM hagyhatná mostmár pihenni őket. Tudom, hogy minden album után jön egy repackage, de akkoris. Most itt van az EXO'RDIUM és doramákat is forgatnak meg minden egyebek. Kicsit hagyhatnák pihenni őket, hiába belőlük nyerik a legtöbb pénzt. ><
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!