imádom a Lotto táncát *w*
nagyon sajnálom Kait, hogy nem táncolhat, de ugyanakkor... Lay és Sehun végre kapott elől helyet, annyira asdfghjkl *w*
EXO: újracsomagolt albummal tért vissza a csapat
2016. augusztus 26. 21:54
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 936 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline |
Nem tudom hogy csinálják, de egyszerűen megszerettem őket csak így hirtelen! ♥ Nagyon tetszik a Lotto is, meg amihez van klipjük az általában szintén tetszik Erről a CD-ről még bejövős a Can't Bring Me Down meg az Artificial Love Imádnivalóak!
2016. szeptember 25. 15:41
KimMinTae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 557 Csatolások: 65 Azonosító: 212688 offline |
Még mielőtt csak megtudtam volna, hogy augusztusban kidobják a Lotto-t már az előtt megrendeltem az EX'ACT-ot, de igazából nem vagyok emiatt annyira szomorú. Mármint nekem az EX'ACT album az olyan szinten szerelmem, hogy az első album amiért könyörögtem szüleimnek, hogy NEKEM KELL. Ééés hát... Nem tudom az a plusz 3 szám... A Lotto eleinte nem tetszett, rosszul voltam az autounetól és a rendes hangjukat akartam hallani, de végül láttam kb két liveot és beleszerettem a számba akarva-akaratlanul is.
A She's Dreaming eleinte furcsa volt, de pár hallgatás után egészen megtetszett. Na és akkor itt van a Can't Bring Me Down. Ez a szám egyszerűen nem fog meg. Hallgatom és semmi nem marad meg belőle csak annyi, hogy tovább akarom nyomni, mert egyszerűen csak nem. :/
De nem fordulhat elő, hogy mindig mindenkinek minden tetszik. ^^
Mmm... Még valamit mielőtt még "elküldöm" ezt a hozzászólást; Az SM hagyhatná mostmár pihenni őket. Tudom, hogy minden album után jön egy repackage, de akkoris. Most itt van az EXO'RDIUM és doramákat is forgatnak meg minden egyebek. Kicsit hagyhatnák pihenni őket, hiába belőlük nyerik a legtöbb pénzt. ><
A She's Dreaming eleinte furcsa volt, de pár hallgatás után egészen megtetszett. Na és akkor itt van a Can't Bring Me Down. Ez a szám egyszerűen nem fog meg. Hallgatom és semmi nem marad meg belőle csak annyi, hogy tovább akarom nyomni, mert egyszerűen csak nem. :/
De nem fordulhat elő, hogy mindig mindenkinek minden tetszik. ^^
Mmm... Még valamit mielőtt még "elküldöm" ezt a hozzászólást; Az SM hagyhatná mostmár pihenni őket. Tudom, hogy minden album után jön egy repackage, de akkoris. Most itt van az EXO'RDIUM és doramákat is forgatnak meg minden egyebek. Kicsit hagyhatnák pihenni őket, hiába belőlük nyerik a legtöbb pénzt. ><
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni