Úgy tűnik, Joe Taylor Swift nyomdokaiba lép, ugyanis szerzett néhány dalt az exéről, Gigiről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Joe Jonast megihlette a Gigi Hadiddal való szakítás
2016. augusztus 30. 10:44
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. augusztus 30. 10:56
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nem elég,hogy ennek nincs semmi tehetsége, még erről is akar dalt írni...pocsék lesz
nem elég,hogy ennek nincs semmi tehetsége, még erről is akar dalt írni...pocsék lesz
2016. augusztus 30. 11:05
Rég túl vagyok az exemen,de azért még mindig róla beszélek és írok dalokat!Komolyan,Joe miért nem tud végre továbblépni?Ettől függetlenül várom hogy mi lesz de csak mert szeretem a Zigit
2016. augusztus 30. 11:38
Chrisgirlhazzaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.12. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 257958 offline |
Ez jonak igerkezik xd
2016. augusztus 30. 11:49
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Nem értem miért kell ennyire felkapni egy szakítást?! Miért nem írt akkor dalt róluk? Miért pattog ennyit a témán? A lányok tényleg hamarabb túlteszik magukat egy-egy párkapcsolaton, a fiúk meg nyavajognak. És hagyjátok már Taylor-t. Nem unalmas már ez a Taylor csesztetése dolog?! Mert szerintem már ideje lenne leállni vele. Foglalkozzatok JB-vel. Ő is folmatosan Selena-t síratja, és már majdnem 2 éve nem is találkoztak...
2016. augusztus 30. 11:53
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Ez tényleg nagyon gagyi amit Joe csinál, komolyan úgy csinál mintha Gigi vette volna el a szüzességét. Annyira ragaszkodik még mindig, és még mindig siránkozik vagy ez egy jó húzás hogy a figyelem meglegyen neki vagy mi a fene? Értem én hogy megbántotta Gigi de tovább kell lépni és meg kell tudni bocsátani, még az se gond ha haragszik rá de meg kell tudni bocsátani. Ő meg még mindig csak itt pattog, mit ne mondjak szerintem lassan Amerikában mindenki unni fogja a siránkozását.
2016. augusztus 30. 12:26
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
Már nem azért, de ha valaki dalt ír az exéről, akkor már rögtön Taylor nyomdokaiba lép, vagy mi van? Nem ő az egyetlen dalszerző, aki az életéből merít inspirációt, de amíg mások nem csinálnak belőle nagy ügyet, addig Taylor folyton folyvást hangsúlyozza, hogy kiről-miről szól a dal.
Szerintem meg nem kéne bejelenti előre, hogy Gigiről dalt írt. Komolyan, hogy esne neki, ha az exe ilyeneket csinálna, miközben ő már réges rég boldog valaki mással? Szerintem ez undorító. Hagyta volna először kijönni a dalt, ha rényleg annyira ütős a szöveg, akkor a rajongói simán rájönnének majd, hogy miről szól, ezzel a bejelentéssel csak figyelmet akar, mert a kutya se kíváncsi rá az utóbbi időben.
Szerintem meg nem kéne bejelenti előre, hogy Gigiről dalt írt. Komolyan, hogy esne neki, ha az exe ilyeneket csinálna, miközben ő már réges rég boldog valaki mással? Szerintem ez undorító. Hagyta volna először kijönni a dalt, ha rényleg annyira ütős a szöveg, akkor a rajongói simán rájönnének majd, hogy miről szól, ezzel a bejelentéssel csak figyelmet akar, mert a kutya se kíváncsi rá az utóbbi időben.
2016. augusztus 30. 12:50
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Gigiről kéne példát vennije és neki is tovább lépni!
2016. augusztus 30. 13:56
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Kíváncsian várom a dalt!
2016. augusztus 30. 14:23
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline |
Zayn is hamar továbblépett,pedig az ő kapcsolatuk komolyabb volt Perrievel!Joe és Perrie szerintem összeillenének és még a helyzetük is hasonló.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.