Ariana Grande beismerte: a Side to Side a szexről szól (18+)
2016. szeptember 01. 18:59
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Egyik kedvenc dalom a DW-ről, örülök, hogy csináltak hozzá klipet.
Azon viszont meg sem lepődöm, hogy egy nő még mindig nem énekelhet a szexről, mert akkor egy riherongynak van titulálva.
Azon viszont meg sem lepődöm, hogy egy nő még mindig nem énekelhet a szexről, mert akkor egy riherongynak van titulálva.
2016. szeptember 01. 19:25
Idézet (ciel @ 2016.09.01. 18:59)
Ez nem "nem függő", mindegy, hogy férfi vagy nő énekli, ugyanolyan értelmi szintre utal és ugyanannyira azt bizonyítja, hogy az illető értékrendje mire terjed ki és, hogy mennyire felszínes. Ariana mindig úgy van reklámozva, hogy milyen kis kedves meg milyen kis ártatlan és nem egy rossz s*ggrázós c*da, mint X vagy Y. Ehhez képest ugyanazt a szintet üti, mint akiket ugyanilyen okból savaznak, mégis jó, mert milyen kis édes lányka továbbra is. És mivel nagyon híres és sokaknak "példakép", ezért a rajongókra is átnyomja a "kit érdekel, ha az is egy dal refrénje, hogy öld meg anyád, szúrd le apád, ha jó a dallama meg jól hangzik eredeti nyelven?" szemléletmódot.
2016. szeptember 01. 20:00
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
"Gothic01"
Te olyan okos vagy -.-
Te olyan okos vagy -.-
2016. szeptember 01. 20:07
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Igazán sajnálom, hogy Arianából is olyasvalaki vált, aki a ,szexszel mindent eladni' dolgot szükségesnek érzi. Azt kell mondanom, sajnos vagy sem, buta és értelmetlen nyilatkozat volt ez tőle. Ennyit a katolikus neveltetéséről.
2016. szeptember 01. 20:08
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Azta Ilyet se csinált még Ari habár Nickikről az ilyesmi számokat már megszokhattuk. Én nem ítélem el őket mert mindenki ezt csinálja ő is csak a zenéit akarja eladni ettől még nem lesz se rosszabb se jobb ember. Nekem a hangzása az ami tetszik a szöveggel manapság már senki sem foglalkozik szinte. Na meg azért Nicki vagina tapizós jelenete a klippben 2:21-nél azért eddig is sokat elárult...
2016. szeptember 01. 20:24
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Idézet (Gothic01 @ 2016.09.01. 19:25)
Ez nem "nem függő", mindegy, hogy férfi vagy nő énekli, ugyanolyan értelmi szintre utal és ugyanannyira azt bizonyítja, hogy az illető értékrendje mire terjed ki és, hogy mennyire felszínes. Ariana mindig úgy van reklámozva, hogy milyen kis kedves meg milyen kis ártatlan és nem egy rossz s*ggrázós c*da, mint X vagy Y. Ehhez képest ugyanazt a szintet üti, mint akiket ugyanilyen okból savaznak, mégis jó, mert milyen kis édes lányka továbbra is. És mivel nagyon híres és sokaknak "példakép", ezért a rajongókra is átnyomja a "kit érdekel, ha az is egy dal refrénje, hogy öld meg anyád, szúrd le apád, ha jó a dallama meg jól hangzik eredeti nyelven?" szemléletmódot.
Az első két albuma tényleg visszafogottabb volt, de nem gondolom, hogy egy ilyen kliptől bárki is k*rva lenne. Egy felnőtt nő mért ne énekelhetne a szexről? Ettől mért felszínes? Az utolsó mondatod erős túlzás, nehogy már egy lapon emlegessük a kettőt.
A nem nemfüggő dolgot meg már csak azért is megcáfolnám, mert a félmeztelen pasik megint nem zavarnak senkit, de Ariana bezzeg igen, pedig több ruha van rajta
2016. szeptember 01. 20:58
Azért mert nő nem énekelhet a szexről? Bármelyik pasi énekel a szexről az nem baj csak ha nő mert akkor már kurvának van tituálva....Ariana igen is énekelhet a szexről mivel mondhat bárki bármit Ariana egy felnőtt, gyönyörű és szexi nő és az életével azt kezd amit csak akar. Ha ő a szexről akar énekelni akkor mondhat bárki bármit akkor is a szexről fog énekelni. Nekem az egyik kedvenc dalom a DW-ről és nekem tetszik hogy erről szól
2016. szeptember 01. 21:06
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline |
LeerdammerGirl írta:
Igazán sajnálom, hogy Arianából is olyasvalaki vált, aki a ,szexszel mindent eladni' dolgot szükségesnek érzi. Azt kell mondanom, sajnos vagy sem, buta és értelmetlen nyilatkozat volt ez tőle. Ennyit a katolikus neveltetéséről.
No igen én se fogalmazhattam volna szebben
No igen én se fogalmazhattam volna szebben
2016. szeptember 01. 21:39
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline |
Bírom, hogy ha Black Veil Brides írna egy számot ami erről szól mindenki savazná őket, hogy milyen perverzek meg minden ilyesmi de ha Ari csinálja akkor ő már egy felnőtt nő és azt csinál amit akkar
Ezen szerintem elkéne gondolkozni sokkaknak
Ezen szerintem elkéne gondolkozni sokkaknak
2016. szeptember 01. 21:49
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Semmi meglepetés,mert mér régóta tudjuk,hogy mekkora riba.c!
2016. szeptember 01. 21:49
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Nem tudom, miért gondoljátok sokan azt, hogy egy dalszövegnek csakis mély tartalommal és szigorú erkölcsökkel kell rendelkeznie. Csomóan elfelejtitek, hogy a zene az elsősorban szórakozás, és nem minden lehet egy megzenésített Arany vers, jesszus, nincs idegesítőbb az álszenteskedésnél. Egyébként nem Ariana és Nicki dolga, hogy felneveljék a generációt, tehát az őket nem teszi "felelőssé", ha valaki őket tartja példaképnek
2016. szeptember 01. 21:54
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Idézet (MadHatter @ 2016.09.01. 21:49)
Nem tudom, miért gondoljátok sokan azt, hogy egy dalszövegnek csakis mély tartalommal és szigorú erkölcsökkel kell rendelkeznie. Csomóan elfelejtitek, hogy a zene az elsősorban szórakozás, és nem minden lehet egy megzenésített Arany vers, jesszus, nincs idegesítőbb az álszenteskedésnél. Egyébként nem Ariana és Nicki dolga, hogy felneveljék a generációt, tehát az őket nem teszi "felelőssé", ha valaki őket tartja példaképnek
Igazad van.
2016. szeptember 01. 22:08
Idézet (ciel @ 2016.09.01. 20:24)
Az első két albuma tényleg visszafogottabb volt, de nem gondolom, hogy egy ilyen kliptől bárki is k*rva lenne. Egy felnőtt nő mért ne énekelhetne a szexről? Ettől mért felszínes? Az utolsó mondatod erős túlzás, nehogy már egy lapon emlegessük a kettőt.
A nem nemfüggő dolgot meg már csak azért is megcáfolnám, mert a félmeztelen pasik megint nem zavarnak senkit, de Ariana bezzeg igen, pedig több ruha van rajta
Szerintem pedig normális énekesnő nem azzal vonja fel magára a figyelmet, hogy mindenét kipakolja egy klipben vagy, hogy fehérneműben kelleti magát. Azért felszínes, mert nem kell túl magas IQ szint vagy túl sok gondolkozás ahhoz, hogy összedobjon egy kis tucatszámot a "párzásról". Miley Cyrus-t sem szívlelem, de mindig le volt osztva, hogy csak "egy valami érdekli". A kis aranyos Ariana érdeklődési köre is elég egy irányba csúszott akkor az új számait figyelembe véve...
Miért lenne túlzás? Az, amiről a számban énekel nagy okosan, az miben lenne jobb hatással a 10 éves kortól induló kis fanatikusaira, mint az én változatom? Előbb-utóbb az is sorra kerülhet, ha ennyire nem érdekel senkit, hogy a dal, amit énekel, miről is szól.
A nők alapból jobban takarják magukat,(nagy meglepetés következik a férfiak alapból nem hordanak melltartót...) így szép is lenne, ha csupasz felsőtesttel rázná magát... -.- Pl. Mindegy, hogy férfi előadóról van szó vagy nőről, akkor is két percbe telik felvenni egy pólót. Nem megerőltető kicsit se...
Idézet (Moonlight1 @ 2016.09.01. 20:00)
"Gothic01"
Te olyan okos vagy -.-
Te olyan okos vagy -.-
Te meg mélységesen kreatív.
Amúgy meg, ha a Bullet For My Valentine, a Black Veil Brides vagy a Skillet nyomna piacra egy ilyen számot, (bár értelmesebbek alkotják a csapatot és mélyebb gondolatok vannak a dalokban, így erre nem kerülhet egyhamar sor) ilyen klippel, akkor mindenkinél rögtön beindulna, hogy "micsoda elvont, büdös, drogos, züllött bunkók" és, ami a csövön kifér. -.-
2016. szeptember 01. 22:30
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
Alapjából el is tudom fogadni, hogy te nem igen szereted a pop énekesnőkent, mivel ahogy láttom neked kicsit más zenei ízlésed is van, de attól függ az nem azt jelenti, hogy nincs hangja.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.