Legújabb cikksorozatunk második részéhez érkeztünk, amelyben ismét a legjobb szépéségápolási termékeket kerestünk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Teszt: Az elmúlt hónap legjobb és legrosszabb szépségápolási termékei
2016. szeptember 02. 13:16
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline |
Mennyire gyönyörű az a Makeup Revolution bronzosító!Valami csoda!
2016. szeptember 02. 13:54
Mind nagyon szép. De egyet hiányolok....Kylie Cosmetics
2016. szeptember 02. 16:59
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Uristen! A Rimmer Stay Matte púdernél a képen a sötétebb hajú csajnak milyen gyönyörű szeme van már!? Te jó isten!!!
Amúgy jó cikk lett!
Amúgy jó cikk lett!
2016. szeptember 03. 14:27
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
szépek, nagyon
2016. szeptember 03. 18:20
The Body Shop termékei mind nagyon szuperek,főleg a tusfürdőiket szeretem. A Summer of Love nekem is megvan,imádom,hogy szív formája van ,olyan cuki Csak nekem valamiért nem jött be,alig volt látható az arcomon pedig elég fehér a bőröm.
2016. szeptember 03. 19:44
Idézet (Pocok2001 @ 2016.09.03. 14:47)
jól látom, hogy blogot olvasok?
Bezony jól!
2016. szeptember 03. 21:07
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline |
Hát... nem tudom. A cikk hasznos azoknak, akik rendszeresen sminkelnek, de én magam csak szempillaspirált hordok, a bronzosítót, kontúrt, pirosítót teljesen fölöslegesnek tartom.
2016. szeptember 03. 22:13
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline |
Nem akarok senkit sem megserteni, foleg nem a kedves Cikkírót, de nem hinnèm hogy szükseg lenne az emberi arcbornek ennyi vacak dologra. A legtobb embernek fogalma nincs arrol hogy mik vannak ezekben a sminkcuccokban. Szidjuk a mekit, a kólát, mikozben ezzel a rengeteg mű dologgal ugyanolyan rosszat teszunk az egeszsegunkkel. Feleslegesnek találom. En max egy kis alapozot es matt essence-es ruzst hasznalok a hetkoznapokra, szempillaspiralt, szemhejtust meg hasonlokat már csak bulikra. Jaes nem 13 eves vagyok, mèg mielott valaki letámadna /20 fele kozeledek lassacskan/
Meg amúgy ezeket mind felkened, és olyan lesz az arcod mint valami maszk. Totál elveszti a természetességét. Amugy tobb pasi ismerősöm nondta, hogy sokkal jobban szeretik a sminknelkuli csajokat, semmint az ilyen elmaszkírozott viaszbábukat, akiknek az arca teljesen másképp néz ki ha lekerül az a rengeteg vakolat.
Meg amúgy ezeket mind felkened, és olyan lesz az arcod mint valami maszk. Totál elveszti a természetességét. Amugy tobb pasi ismerősöm nondta, hogy sokkal jobban szeretik a sminknelkuli csajokat, semmint az ilyen elmaszkírozott viaszbábukat, akiknek az arca teljesen másképp néz ki ha lekerül az a rengeteg vakolat.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2016. szeptember 04. 08:02
Cassia eleg sok arctisztitot es kezelest lehet venni ami jot tesz a bornek amivel lekell mosni rendesen minden lefekves elott a sminket. Ha valakinek tojeletes a bore az nem lesz rosszabb a sminktol de lassuk be hogy nem tokeletes senkinek sem most az neked miert faj ha valaki szebbe akarja tenni magat avval hogy kiemeli az erossegeit sminkkel? Ez a fius dolog meg faszsag mert se megmondani nem tudjak hogy egy lanyon mennyi smink van ha tudja hasznalni se nem erdekli oket kulonosebben csak mondjak ezt a mantra szoveget. Amugy is ez eleg sok embernek mint nekem is megengedi hogy kielje a kreativitasat es kiserletezgessen kulonbozo smink termekekkel most ez miert baj?igen nem mindenki visel sminket de vannak emberek akik szeretnek ONMAGUK (nem a pasik) miatt es nem kene leszolni senkit szerintem. Ne vedd sertunek a kommentemet csak mindig felhuzom magam ha valaki lenezi a smink elo embereket mert en kifejezetten szeretek.
2016. szeptember 04. 12:07
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Alexandra1809 @ 2016.09.04. 08:02)
Cassia eleg sok arctisztitot es kezelest lehet venni ami ...
Szerintem Cassia nem arra gondolt, amire te tulajdonképpen reagáltál. Tény (és ezt kár lenne tagadni), hogy az az arcra felvitt smink, alapozó, púderek javában nem természetes anyagokat, hanem kemikáliákat (értsd vegyi anyagokat) tartalmaznak, ami hosszútávon egyáltalán nem egészséges, valamint a bőrt is tönkre teszi. Sőt maga a cikkíró írja le, hogy kipróbált természetes alapanyagú korrektort és magyarán szólva adott a sz*rnak egy pofont, mert szinte használhatatlan volt. Én is nagyon szeretek sminkelni, mindenféle kenceficét használni, sajnos rászoktam és egyre gyakrabban viselek alapozót is (mert hát csúnyának tartom azt a néhány pattanásomat), ami talán nem a legjobb megoldás. A pólusokat eltömíti és a bőr sem lélegzik, amely által egyre több pattanás és mitesszer alakulhat ki a "tökéletes" arcbőrön. (tökéletes arcbőr nem létezik, csak jelzem) A fiús dologban mindkettőtöknek igazat tudok adni. Ugyanis az exem nem igazán szerette az extra mennyiségű vakolatot rajtam, úgy tetszettem neki igazán, ha smink nélkül voltam, ám mióta megint aktívan sminkelek (természetesen bizonyos határokon belül), a férfiak előbb vesznek észre és mosolyognak rám. Szóval meg kell találni az arany középutat, és nem hatvan kiló mázzal kilépni az utcára. Nem baj az valóban, ha az ember sminkel, speciel én is sokkal szebbnek, nőiesebbnek érzem magamat tőle, de azért tudni kell, hogy mi az a mennyiség ezt illetően, ami nem az undorító kategória. Nemrég ugye a vese problémáimmal jártam Budapest kórházait és az egyik ambulancián egy tőlem is fiatalabb csaj vette fel az adataimat. Annyi smink volt rajta, hogy már undort váltott ki belőlem, pedig egy csinos, átlagon felüli fiatal lány volt. Ő - valamiért - átesett a túlsó oldalára. Nem véletlenül van az a mondás, hogy a kevesebb néha több. Talán ezért is szoktam nude, bézs, barnás szemhéjpúdereket használni - mégis sminkeltem, csinos vagyok, de természetesebb hatást kelt, mint egy világoskék szemhéjpúder, vagy a Taylor Momsen-féle pandaszemek.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. szeptember 04. 12:15
Beyla ugy ertettem a tokeletes bort hogy nem lesz csunyabb csak mert sminkelsz ha normalisan tisztitod. Nekem is vannak rosszabb napjaim a borommel de ezek hormonalis gondok es eves kerdese is mert ha zsirosat eszel eszre lehet venni hogy a borod is zsirosabb. Regebben nagyon priblemas volt a borom es tobb kozmetikus is mondta hogy nem a sminktol. A legtobb mostani smink szellozik amugy
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.