Conrad Vernon és Greg Tiernan rendezők új filmjében minden élelmiszer csak arra vár, hogy kiválasszák őket, ám a csúf igazságról még sejtelmük sincs...
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Mese felnőtteknek: Virsliparti – előzetes (18+)
2016. szeptember 05. 10:01
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Ez egy nagyon beteg mese Valaki nagyon unatkozhatott,hogy kitalálta
2016. szeptember 05. 10:03
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Igen.Egyszer voltam youtubeon és ezt kidobta már akkor.Nagyon gagyi.Mese?Felnotteknek? A mese pont attól mese,hogy gyerekeknek van kitalálva.(szerintem).Kiváncsi vagyok mennyi "felnott" fogja megtekinteni.
2016. szeptember 05. 10:18
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Szerintem egy tizen éves gyerek is megnézheti ezt..
2016. szeptember 05. 13:12
Érdekes ötlet. A kajának személyiséget adnak. Csak ezután nehogy megsajnáljam a reggelimet. Én várom a filmet.
2016. szeptember 05. 14:04
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Ez szerintem az év eddigi legbetegebb ötlete, de végül is miért ne, ha a Derült Égből Fasírt-ban már egyszer megcsinálták, miért ne lehetne az egészet áttölteni a felnőttek fejébe is?
Rusher Girl 007, ez nem mese, inkább animációs film felnőtteknek. Ha mese lenne ártatlanabb környezetben dolgozná fel a témáját, hogy a poénokat és a párbeszédeket a kicsik is értsék. Plusz jobban hanyagolná az erőszakot.
Rusher Girl 007, ez nem mese, inkább animációs film felnőtteknek. Ha mese lenne ártatlanabb környezetben dolgozná fel a témáját, hogy a poénokat és a párbeszédeket a kicsik is értsék. Plusz jobban hanyagolná az erőszakot.
2016. szeptember 05. 14:34
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Valaki nagyon unatkozott.... XD
2016. szeptember 05. 16:35
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 853 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline |
Úristen, ez nekem való, tök vagány ez a "mese"!!!
Imádok enni, úgyhogy nagyon szívesen megnézném ezt a kajás filmet
Annyira zsír, nekem barom(f)ira (virsli) xd tetszik!!!
Úgyhogy kíváncsian várom.
Imádok enni, úgyhogy nagyon szívesen megnézném ezt a kajás filmet
Annyira zsír, nekem barom(f)ira (virsli) xd tetszik!!!
Úgyhogy kíváncsian várom.
2016. szeptember 05. 17:39
Ez aztán totális hülyeség! És milyen vérengzést csapnak a konyhában!
2016. szeptember 05. 20:31
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline |
Hat ez meg mi a fene?xd jesszus mennyi hulye otlet van xd
2016. szeptember 05. 22:12
Beteg, beteg.... Biztos kihagyom.
"felesküdtek az élelmiszerek megmentésére, ugyanis az isteneknek nevezett emberek hidegvérrel végeznek velük"
Ilyet kitalálni, amikor milliók éheznek... -.- Az a természetes, hogy az ember, ha van rá lehetősége, eszik. Majd a premier után biztos elözönlik a világot az emberek, akik "követik a film tanításait".
"felesküdtek az élelmiszerek megmentésére, ugyanis az isteneknek nevezett emberek hidegvérrel végeznek velük"
Ilyet kitalálni, amikor milliók éheznek... -.- Az a természetes, hogy az ember, ha van rá lehetősége, eszik. Majd a premier után biztos elözönlik a világot az emberek, akik "követik a film tanításait".
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.