Csupán pár órája került megosztásra a Perfect Illusion, melynek megjelenését számos pletyka ölelte körbe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Lady Gaga - Perfect Illusion
2016. szeptember 09. 13:32
2016. szeptember 09. 13:55
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Nekem nem jött be annyira
2016. szeptember 09. 14:50
Egyáltalán nem csalódtam Gagában, ugyanis kb. 5 éve semmi értékelhetőt nem tud felmutatni. Volt 2-3 sikeres éve a The Fame korszaka alatt, és bármennyire is a Born This Way a kedvenc albumom tőle, az is csak az előző albuma miatt lett sikeres. 2011 óta csak vergődik, rossz nézni. Pedig még színészkedni is próbál, de ilyen fapofával minek? Mindegy. Majd ezt a dalt is végigordibálja élőben, aztán a rajongók majd ajnározzák, hogy milyen erős hangja van, holott a kettőnek semmi köze egymáshoz.
2016. szeptember 09. 14:56
|
|
FAMEgagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 408 Csatolások: 0 Azonosító: 192296 offline
|
ISTEN AJÁNDÉKA!!!! csodálatos nem találok szavakat!!!!!Nem bírom abbahagyni a hallgatását!!!!Nagyon boldog vagyok!Köszönöm ezt a csodát IMÁDLAK LADY GAGA!!!
2016. szeptember 09. 15:03
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
Nem igazán nyerte el a tetszésemet, kb. az egész dal nyers ordibálás...
2016. szeptember 09. 16:03
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Ez nagy siker lesz! Nekem már tetszik! Olyan mai hangzása van és nem lehet leírni milyen cool lett! Kíváncsi leszek a további szerzeményeire na és a klippekre!
Amúgy végig olyan érzésem volt mintha Tóth Gabit hallgattam volna. xD
2016. szeptember 09. 16:22
egy kicsit fura még, olyan közepes lett, lehet ha sokszor fogom hallani megtetszik...
2016. szeptember 09. 17:03
|
|
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline
|
Első hallgatásra fura volt, de most már egészen tetszik. Szeretem Gagában, hogy nem ad ki két ugyanolyan albumot, mindig más területen kísérletezik, valószínűleg ezért van az, hogy sokaknak csalódás ez a szám, szerintem nem az, csak MÁS. Egy ilyen sokoldalú előadó igenis újuljon meg évről évre.
2016. szeptember 09. 17:39
Nagy elvárásokkal ültem neki a dalnak, hiszen Gagáról bszélünk, akinek nagyon jók az első kislemezei az albumairól. A Perfect Illusion viszont nem jött be. Itt csak velem van a baj, mert a zene stílusa nem igazán az én esetem. Pedig nagyon akartam, hogy tetszen.
2016. szeptember 09. 18:46
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nekem tetszik, kicsit szokatlanabb hangzása van Gagához képest, de pont ez a jó benne. Pont ma gondoltam arra, hogy mennyire hiányoznak a klasszikus popslágerek a mai rádiókból, ezek az elektronikus tum-tumok mennek.
2016. szeptember 09. 19:07
Queen!
Nem csalódtam benne, tökéletes ez a dal, úgy, ahogy van, Gaga hangja szintén tökéletes, mint mindig!
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: