Jared Leto Magyarországon van
2016. szeptember 11. 14:45
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
De jó ( bár nem tudom,hogy ki ő ) XD
2016. szeptember 11. 15:01
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Zimány Lindával legyen óvatos azért.
2016. szeptember 11. 15:39
Ahogy elnézem a kommenteket, nagy dugó várható a napokban Budapesten.
2016. szeptember 11. 15:56
Diala: teljesen egyetértek. Nekem mindegy, ki jön, mindig büszke vagyok miatta. ^^
2016. szeptember 11. 16:10
bestgirlever: Rocksztár, ésa Suicide Squadban Ő alakítja Jokert
2016. szeptember 11. 16:15
|
toroklauraaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 259680 offline
|
Kepzeljetek en es a baratnom tegnap talalkoztunk vele a szallodajaban, es nagyon rendes volt
2016. szeptember 11. 17:38
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet
Dorisia - Ma, 13:38
Tudom, hogy most rám fogtok ugrani, hogy na persze, de félig-meddig a kivándorló magyarok indították el Hollywoodot, szóval illik azért legalább itt forgatni néhányszor biggrin.gif
Tudom, hogy most rám fogtok ugrani, hogy na persze, de félig-meddig a kivándorló magyarok indították el Hollywoodot, szóval illik azért legalább itt forgatni néhányszor biggrin.gif
Úgy van ahogy mondod.
Jared Budapesten. Miért kellett elköltöznöm?!
2016. szeptember 11. 18:18
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12649 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"Jared Leto Magyarországon van"
- Majd elmegy
Igen, lehetne ez pozitív dolog is, de sajnos a számok és a közönség véleménye az, hogy, amit itt forgatnak, az sorra megbukik...
Nem félig-meddig, hanem teljesen, a mai nagy studiók nem léteznének a Magyar alapítók nélkül, ahogy ez az egész studió rendszer sem.
Illik vagy nem illik, azért jönnek ide, mert olcsó. Itt kapják a legtöbb kedvezményt és adómentességet. A hülye magyar birka népen, meg majd behajtják más formában....
- Majd elmegy
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.09.11. 13:14)
Akármennyire utálom ezt az embert,szerintem csodálatos dolog,hogy ellátogatott országunkba. Ha a magyar filmvilág nincs is a toppon,legalább legyünk büszkék,hogy nagyon sok híres film Magyarországon lett forgatva,és magyar emberek is vannak a háttérben 1-1 film készítésénél(pld A mentőexpedíció)
Igen, lehetne ez pozitív dolog is, de sajnos a számok és a közönség véleménye az, hogy, amit itt forgatnak, az sorra megbukik...
Idézet (Dorisia @ 2016.09.11. 13:38)
Tudom, hogy most rám fogtok ugrani, hogy na persze, de félig-meddig a kivándorló magyarok indították el Hollywoodot, szóval illik azért legalább itt forgatni néhányszor 
Nem félig-meddig, hanem teljesen, a mai nagy studiók nem léteznének a Magyar alapítók nélkül, ahogy ez az egész studió rendszer sem.
Illik vagy nem illik, azért jönnek ide, mert olcsó. Itt kapják a legtöbb kedvezményt és adómentességet. A hülye magyar birka népen, meg majd behajtják más formában....
2016. szeptember 11. 22:20
Egyik nap a városban sétálva láttam, hogy többször is feltűnt/körözött egy helikopter az égen, plusz a Széchenyi fürdőnél ki volt írva, hogy filmforgatás zajlik (gondolom az égen) hát de boldog lennék, ha ez lenne az a film.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.

0 felhasználónak tetszik: