Az Oscar-díjas színész, akit legutóbb a Suicide Squadban Jokerként láthattunk, a Szárnyas fejvadász 2 című film forgatása miatt érkezett Budapestre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jared Leto Magyarországon van
2016. szeptember 11. 12:20
|
|
Bessie Liennesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 249403 offline
|
2016. szeptember 11. 12:30
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Annyira szeretem,mikor a külföldi világsztárok idelátogatnak!
2016. szeptember 11. 13:14
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Akármennyire utálom ezt az embert,szerintem csodálatos dolog,hogy ellátogatott országunkba. Ha a magyar filmvilág nincs is a toppon,legalább legyünk büszkék,hogy nagyon sok híres film Magyarországon lett forgatva,és magyar emberek is vannak a háttérben 1-1 film készítésénél(pld A mentőexpedíció)
2016. szeptember 11. 13:20
|
|
Bessie Liennesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 249403 offline
|
missdaisy, 2014-ben Sopronban, ha jól tudom
1 felhasználónak tetszik:
missdaisy
2016. szeptember 11. 13:25
Wow. Szólok a barátnőmnek, ő odáig van érte. xD
Amúgy komolyra fordítva a szót, jó látni, hogy ilyen kaliberű sztárok is érkeznek az országunkba.
Amúgy komolyra fordítva a szót, jó látni, hogy ilyen kaliberű sztárok is érkeznek az országunkba.
2016. szeptember 11. 13:38
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Tudom, hogy most rám fogtok ugrani, hogy na persze, de félig-meddig a kivándorló magyarok indították el Hollywoodot, szóval illik azért legalább itt forgatni néhányszor
2016. szeptember 11. 13:56
|
|
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline
|
Nem tudom, ki Ő, de szívesen látjuk hazánkban!
2016. szeptember 11. 14:40
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Szerintem pöpec dolog, hogy Magyarországon ennyire kezd beindulni a filmgyártás, és hozzák a különböző szuperprodukciókat, amik miatt utaznak kis hazánkba a világhírű színészek.
Kapcsolódó sztárok
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.