A legenda nem volt boldog a FOX választással, miszerint Adam Lambert eleveníti meg a szerepét a The Rocky Horror Picture Showban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meat Loaf nem örült annak, hogy Adam Lambert kapta a szerepét
2016. szeptember 18. 13:32
![]() |
Kata1225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.13. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 257063 ![]() |
Ezért utálom a becsapós címeket... Fejben már kinyírtan ezt az embert:D De azért örülök, hogy nem pocskondiázta Adam-et:) Szerintem nem is akarja Adam jobbra csinálni, mint az eredeti:D Olyan úgy sem lesz már:D
2016. szeptember 18. 16:02
![]() |
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 ![]() |
Kata1225 valahogy úgy!

2016. szeptember 19. 15:40
![]() |
szora16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.02. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 199369 ![]() |
na így kell megírni egy címet
végre felkeltette az érdeklődésemet, ezért rögtön rákattintottam, úgy, hogy amúgy nem annyira érdekelt volna a téma
piros pont a cikkírónak!

2016. szeptember 19. 22:40
![]() |
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 ![]() |
Idézet
szora16
na így kell megírni egy címet biggrin.gif végre felkeltette az érdeklődésemet, ezért rögtön rákattintottam, úgy, hogy amúgy nem annyira érdekelt volna a téma smileeee.gif piros pont a cikkírónak!
na így kell megírni egy címet biggrin.gif végre felkeltette az érdeklődésemet, ezért rögtön rákattintottam, úgy, hogy amúgy nem annyira érdekelt volna a téma smileeee.gif piros pont a cikkírónak!
A legtöbb cikk címe ilyen félrevezető itt Starityn (meg máshol is). Pont az a lényege, hogy figyelemfelkeltő legyen.
2016. szeptember 20. 17:24
Jó kis félrevezető cím, én mindenesetre kíváncsi leszek rá.

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
A hírről a közösségi médiában számolt be.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Közzétettek egy videót, amit neki címeztek.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.