FLight Log: TURBULENCE címre keresztelt második koreai stúdióalbumával tért vissza a GOT7.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a GOT7 új albuma
2016. szeptember 28. 18:59
Lora Momsenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 233972 offline |
Nem a legerősebb album, az tény, de a dalok hallgathatóak (bár a Sick kedvenc kategóriás), a srácok eszméletlenül néznek ki és elég egyértelmű, hogy ismét halálra dolgozták magukat. Kijár nekik a pihenés, de persze ők sosem állnak le, amit borzasztóan tisztelek bennük. #respect
2016. szeptember 28. 19:00
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline |
Imádom őket már vártam mikor rakják fel a klipet.
GOT7 Hard Carry
GOT7 Hard Carry
2016. szeptember 28. 20:06
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Ahhw annyira jó lett.*--*
2016. szeptember 28. 20:47
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Imádom ♥♥♥
2016. szeptember 28. 21:26
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Vártam már a comebacket, bár szerintem azért rájuk fért volna egy hosszabb pihenés, főleg, hogy forgattak is páran, ráadásul Jackson múltkor meg is sérült.
A Hard Carry tetszik, bár első hallásra nekem fura volt Jackson és BamBam raprésze benne, de mostmár imádom a dalt és a klipet is.
Az albumról még nemtudok nyilatkozni, pedig már párszor végighallgattam, de most hiába mondanék egy dalt, ami tetszik, ez úgyis megfog változni napokon belül.
A Hard Carry tetszik, bár első hallásra nekem fura volt Jackson és BamBam raprésze benne, de mostmár imádom a dalt és a klipet is.
Az albumról még nemtudok nyilatkozni, pedig már párszor végighallgattam, de most hiába mondanék egy dalt, ami tetszik, ez úgyis megfog változni napokon belül.
2016. szeptember 28. 21:30
Még nem hallottam az összes dalt, de a Hard Carry nagyon tetszik.*-* BamBam pedig mennyit változott a debüt óta, woah.
2016. szeptember 28. 21:35
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
ASD VÉGRE
bevallom, sem az Infinite, sem a 2PM cb nem nyerte el igazán a tetszésemet, de a Hard Carry.... aww
Mark végre fiúnak néz ki, Bambam raprésze nagyon-nagyon jó, YoungJaenak végre van szövege... és az elején az a tánc *w* a teljes albumot még nem hallgattam meg, de a HC nagyon tetszik
És már van velük (ÉS HEECHULLAL) Weekly Idol ^^
bevallom, sem az Infinite, sem a 2PM cb nem nyerte el igazán a tetszésemet, de a Hard Carry.... aww
Mark végre fiúnak néz ki, Bambam raprésze nagyon-nagyon jó, YoungJaenak végre van szövege... és az elején az a tánc *w* a teljes albumot még nem hallgattam meg, de a HC nagyon tetszik
És már van velük (ÉS HEECHULLAL) Weekly Idol ^^
2016. szeptember 29. 06:53
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline |
Alapvetően nem lett rossz, a klipp az tetszik a számmal még barátkozom,Nem a kedvenc comebackem tőlük, de attól még nem lett rossz,az egész albumról még nem az összes számot hallottam de igyekszem
2016. szeptember 30. 19:55
Toffifyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.27. Hozzászólás: 416 Csatolások: 0 Azonosító: 254314 offline |
WÁÁÁÁÁH!
Emberek én még mindig haldoklom.Nem hiszem el.Mi a szent kaka van?
Komolyan, én sokkot kaptam mikor néztem a live-ot, és mutatták a klippet, aztán még élőben is felléptek vele, a "Let Me" előadásáról nem is beszélve.
Nekem annyira tetszik az egész album úgy ahogy van, semmit nem változtatnék rajta.Nem, nem vagyok elfogult, akkor is ezt mondanám, ha nem ők lennének az életeim.
MV pipa.Koreográfia pipa.Stílus pipa.Szöveg szintén pipa.(JB PIPA)
Nagyon sokat dolgoztak/dolgoznak a srácok és nem hiába,olyan tehetségesek és annyira megérdemlik az elismerést, annyira büszke anyának érzem magam ilyenkor, én neveltem fel őket!Könnyezek....
Éééés, mi IGOT7-ök is klasszak vagyunk, sikerült 3 nap alatt elérnünk a 6M megtekintést (amiből megjegyezném, én volt kb. 4M ) ez volt a célunk, hiszen meglepit is kaptunk érte.
Egy szóval nagyon boldog vagyok most!
Emberek én még mindig haldoklom.Nem hiszem el.Mi a szent kaka van?
Komolyan, én sokkot kaptam mikor néztem a live-ot, és mutatták a klippet, aztán még élőben is felléptek vele, a "Let Me" előadásáról nem is beszélve.
Nekem annyira tetszik az egész album úgy ahogy van, semmit nem változtatnék rajta.Nem, nem vagyok elfogult, akkor is ezt mondanám, ha nem ők lennének az életeim.
MV pipa.Koreográfia pipa.Stílus pipa.Szöveg szintén pipa.(JB PIPA)
Nagyon sokat dolgoztak/dolgoznak a srácok és nem hiába,olyan tehetségesek és annyira megérdemlik az elismerést, annyira büszke anyának érzem magam ilyenkor, én neveltem fel őket!Könnyezek....
Éééés, mi IGOT7-ök is klasszak vagyunk, sikerült 3 nap alatt elérnünk a 6M megtekintést (amiből megjegyezném, én volt kb. 4M ) ez volt a célunk, hiszen meglepit is kaptunk érte.
Egy szóval nagyon boldog vagyok most!
2016. október 02. 16:19
Azt hiszem,hogy a Hard Carry lett a kedvenc számom tőlük
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt