Hamarosan megjelenő szuperhős sorozat a Marveltől a Netflix csatornán.
Iron Fist (2017)
2018. március 10. 21:10
Nahhh háá a Vasököl is letudva. Öhm az a helyzet hogy nekem tetszett ez a sorozat vagy inkább úgy mondom elszórakoztam rajta.
A Daredevil után ez tetszett a legjobban eddig.
Kicsit túlzónak is érzem azt a rengeteg negatív kritikát mint amit kapott ez a sorozat egyáltalán nem olyan rossz mint ahogy mondják. Abban egyetértek hogy a harcjelenetek sokszor agyon vannak vagdosva és hogy a történet is egyszerű mint az egyszer egy. A mellékszálak pedig nem annyira érdekesek. De egyébként nekem bejött ez a keleties hókusz-pokuszos kung fu-s téma!
A színészek is teljesen jók voltak egyedül talán Rosario Dawson volt most nagyon bele eröltetve a történebe és piszkosúl ki is lógott belőle.
Ezzel együtt szerintem egy szórakoztató évad volt ez a Defenders elött.
Egy dolgot viszont sajnálok hogy abból a Kunlun nevű helyből nem láthattunk többet szerintem jobb lett volna ha eleve onnan indít a sorozat láthattuk volna Danny kiképzését és hogy azon a helyen milyen kalandjai voltak a harcos szerzetesek között. Szerintem bölcsebb lett volna ha ezzel indított volna ezaz évad.
Egy dolgot viszont sajnálok hogy abból a Kunlun nevű helyből nem láthattunk többet szerintem jobb lett volna ha eleve onnan indít a sorozat láthattuk volna Danny kiképzését és hogy azon a helyen milyen kalandjai voltak a harcos szerzetesek között. Szerintem bölcsebb lett volna ha ezzel indított volna ezaz évad.
2018. augusztus 19. 12:41
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
season 2 stills
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.