Demi Lovato ismét rossz pontot gyűjtött be a közvélemény szemében – na de kinek is van igaza?
A teljes cikkhez kattints ide!
Botrányt okozott rajongói körében Demi Lovato
2016. október 02. 14:14
Nagyon szeretem Demit és ez egy valóban elég érzékeny pont nála, de ezúttal, akkor is úgy gondolom, mint a többség, hogy ez túl lett reagálva.
2016. október 02. 14:29
A művész helyében -bár kitűnő munka lett,jegyzem meg- leszedném a fenébe azt a képet.
Ha Lovato kisasszony ennyire kiakadt egy rajzon,akkor nem lehet mit csinálni.
Ha az egyik fényképét Photoshoppolták volna át ilyenre,akkor megérteném,sőt maximálisan egyet is értenék vele,de könyörgöm...csak egy rajz.A művész el is mondta,hogy a fejében élő mitológiai lényt keltette életre azon a képen...
Ha Lovato kisasszony ennyire kiakadt egy rajzon,akkor nem lehet mit csinálni.
Ha az egyik fényképét Photoshoppolták volna át ilyenre,akkor megérteném,sőt maximálisan egyet is értenék vele,de könyörgöm...csak egy rajz.A művész el is mondta,hogy a fejében élő mitológiai lényt keltette életre azon a képen...
2016. október 02. 14:33
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
Ezt nem lehet az étkezési zavarával megmagyarázni. Ahelyett, hogy megdicsérte volna a rajzot (hiszen jesszus, nagyon ötletes és szépen kidolgozott) belekötött egy olyan részletbe, ami nem is volt rajta az eredetin, ergo nem rosszul másolásról van szó, hanem csak kiegészítette a saját képzelete alapján. Nem fűzött hozzá a rajzoló semmi bántót. Én igazából ezen a képen semmi felháborítót nem látok. Mégis hogy bánhat valaki így egy rajongójával? Ilyenkor igazán örülök, hogy az én kedvenceim sose tesznek ilyesmit.
2016. október 02. 14:33
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ez a leányzó nekem régen sem volt túlzottan szimpatikus, és mindig az volt a véleményem róla, hogy egy hisztis p*csa. Szerintem evidens, ha már én ihlettem valamit vagy esetleg nekem készítették, akkor megtisztelem annyival a mű készítőjét, hogy nem kezdek el személyeskedni és megsértődni. Értem én, hogy neki állítólag testképzavara volt (????), de attól még tahónak nem kell lennie. Joga van elmondani a véleményét, de, ha meglátsz valakit az utcán sz*rul belőtt séróval, te sem kezdesz el (jobb esetben) bunkó jellegű megjegyzéseket tenni. Lovato eléggé mellreszívta, ez tény, pedig egyébként szerintem gyönyörű lett a rajz.
2016. október 02. 14:47
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Megértem Demi-t egy részben de azért kicsit bunkó volt ez. De legyen ez a legnagyobb botránya, amit csinál.
2016. október 02. 14:54
Azt hittemúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 253514 offline |
Szerintem nagyon szép lett!
2016. október 02. 14:55
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline |
Szerintem Deminek van igaza.Én nekem se szokott tetszeni,ha a testemmel játszanak..Ez olyan mintha nem lenne jó a testem másnak és emiatt csinálnak/rajzolnak belőle egy vékonyat...
Szerintem,ha másnak is lesz ilyen esete,mint Deminek vagy nekem(hozzáteszem jogtalanul,hisz 50 kg vagyok és a csontjaim tesznek vastagabbá)akkor írjon ide olyat,hogy igaza van Deminek vagy nem!!!!
Szerintem,ha másnak is lesz ilyen esete,mint Deminek vagy nekem(hozzáteszem jogtalanul,hisz 50 kg vagyok és a csontjaim tesznek vastagabbá)akkor írjon ide olyat,hogy igaza van Deminek vagy nem!!!!
2016. október 02. 15:01
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Remélem azzal mindenki tisztában van, hogy Deminek nem elég a saját démonjaival megbirkóznia, mellé még naponta több ezer üzenetet kap, amiben az alakját kritizálják. Lekövérezik, és olyan módon szidalmazzák, amiket itt most nem ecsetelnék. Ő csak annyit mondott, hogy ez nem az ő teste. Ez nem sértés, hanem tény. És ha ez ennyire fáj az embereknek, azzal Demi nem tud mit kezdeni. Mert akármennyire is hihetetlen, de ez a rajz besorolható a Na, ilyennek kellene lenned... üzenetek közé, ami valljuk be, még nekem is szarul esne, nemhogy egy testképzavaros embernek. A készítő meg túltesz még Taylor Swiften is, eljátssza az áldozatot, csakhogy nagyobb hájpot kapjon a dolog. Nem értem, hogy miért van ennyire besértődve, mert Deminek nem a rajzzal volt baja (sőt még meg is dicsérte) hanem azzal, ahogy őt ábrázolták rajta. A kettő nagyon nem ugyanaz.
2016. október 02. 15:02
wewearblackbanshee queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.31. Hozzászólás: 1389 Csatolások: 72 Azonosító: 258531 offline |
Hát öööö nem tudom. Valóban kicsit túlreagálta, de a rajz szép lett.
2016. október 02. 15:03
Twilight4ewervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 150084 offline |
Szerintem igenis létezik művészi szabadság. Ez nem egy fotó Demiről, amit photoshopolt, hanem egy gyönyörű rajz. Ő ihlette, nem pedig őt lemásolta pontról pontra. Senki nem mondta azt, hogy nem elég jó a teste.
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2016. október 02. 15:06
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Szeretem Demit de ezt tulreagalta. Nem lehet tokeletesen megrajzolni semmit,es tenyleg megdicserhette volna,hiszen neki keszult,rola keszult es igazan szep lett. Szerintem bunko volt,es kicsit csalodtam is benne...nem gondoltam,hogy ilyen aprosagon fennakad... mindegy. Szep rajz lett!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.