Kim Kardashian megtámadása mély nyomott hagyott mindenkiben: a Kardashian család nem kér többet a rivaldafényből, legalábbis egy ideig biztosan nem.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszavonul egy időre a Kardashian család
2016. október 07. 12:12
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Hmm.. kissé túlzás,hogy a világ kedvenc valóságsója lenne! Mert esetleg Amerikában örvend nagy rajongótábornak itt nálunk tuti nem! xD
De sztem jólteszik...én nemigazán követem őket nyomon sehol...de olvastam már pár hozzászólást meg cikket,hogy mit csinálnak ..szóval jah jó döntés egy kicsit elvonulni a nyilvánosságtól
De sztem jólteszik...én nemigazán követem őket nyomon sehol...de olvastam már pár hozzászólást meg cikket,hogy mit csinálnak ..szóval jah jó döntés egy kicsit elvonulni a nyilvánosságtól
2016. október 07. 13:26
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Diala: És miért ne lehetne akár több telefonja is?
Amúgy megértem hogy most megrázta őket mert nem kis dolog ez de én azért értékelni fogom hogy nem ők fognak folyni a csapból mostmár mindig ha tényleg visszavonulnak. Nekem ennyi elég volt ebből a családból rájuk is fér a kevesebb rivaldafény mert mostanság annyit szerepeltek hogy mindenkinek az agya van ki tőlük...
Amúgy megértem hogy most megrázta őket mert nem kis dolog ez de én azért értékelni fogom hogy nem ők fognak folyni a csapból mostmár mindig ha tényleg visszavonulnak. Nekem ennyi elég volt ebből a családból rájuk is fér a kevesebb rivaldafény mert mostanság annyit szerepeltek hogy mindenkinek az agya van ki tőlük...
2016. október 07. 14:02
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Azt azért megnézném, hogy ez a "határozatlan ideig tartó" visszavonulás mennyi ideig fog tartani. Lássuk be, ezek ebből élnek, egy időre tényleg elhúzódhatnak a rivaldafény elől (nem fognak minden csapból ők folyni, kap az emberiség egy kevés szünetet), viszont azt sem gondolom, hogy sokáig tartana majd ez az állapot.
Mondjuk őrültség ebben reménykedni, mert nem hiszem, hogy ez így történne, de talán tanultak is ebből az egészből, hogy a hírnévnek is meg kell hogy legyen a korlátja. És talán ezentúl egy kicsit felelősségteljesebben is használhatnák majd a közösségi oldalakat és hasonlókat, mert láthatjuk, mi lett ennek a vége...
Mondjuk őrültség ebben reménykedni, mert nem hiszem, hogy ez így történne, de talán tanultak is ebből az egészből, hogy a hírnévnek is meg kell hogy legyen a korlátja. És talán ezentúl egy kicsit felelősségteljesebben is használhatnák majd a közösségi oldalakat és hasonlókat, mert láthatjuk, mi lett ennek a vége...
2016. október 07. 14:12
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline |
Megértem őket...
2016. október 07. 15:00
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
na végre, nem fognak hiányozni
2016. október 07. 15:04
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet (BLulu88 @ 2016.10.07. 13:26)
Diala: És miért ne lehetne akár több telefonja is?
Nyilván lehet, de ha minden igaz, kettőt elvittek. Mondjuk, ahány forrásból ahányféle információt én már láttam/hallottam, bármi előfordulhat.
2016. október 07. 16:06
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Teljesen érthető az elhatározásuk.
2016. október 07. 16:28
Szegény rajongók, nem lesz ami butítsa tovább őket
2016. október 07. 17:19
Hála az égnek! Remélem, hogy kevesebbet fogunk mostmár hallani róluk egy ideig!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.