Zayn Malik ismét belekötött a One Directionbe
2016. október 14. 19:29
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Most már igazán lekattanhatna róluk. Én elhiszem, hogy szorong a színpadon és így nem tudja a nagyszerű hangját felhasználni, de ez több a soknál. A modellkedés jobb ötlet lenne. Egyébként, halkan megjegyezném, a féltékenység eszi szerintem, hogy Ők úgy is több figyelmet kapnak, amikor szüneten vannak, mint amikor Ő aktív.
2016. október 14. 19:54
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 853 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline |
Evelin6816 írta:
Ha belegondoltok a One Direction szövegei minden korosztálynak szólnak. Egy 7 éves nem úgy fogja értelmezni a szöveget mint mondjuk ahogy egy 16 vagy 21 éves. Zayn viszont, Ő kimondhatja a számában,hogy Szex meg Drogs meg Dick és még sokmás,de a One Direction ezeket hasonlatokra, cserélte le,mert egy ilyen banda ami már elindult egy műfajon, nem jöhet ki egyik nap egy What Makes You Beautiful-lal másik nap meg egy drogokról,nőkről és szexről szóló dallal.. Lássatok a dolgok mögé.. #sajátvélemény
Amúgy ez a vélemény a legjogosabb! Igazad van
Ha belegondoltok a One Direction szövegei minden korosztálynak szólnak. Egy 7 éves nem úgy fogja értelmezni a szöveget mint mondjuk ahogy egy 16 vagy 21 éves. Zayn viszont, Ő kimondhatja a számában,hogy Szex meg Drogs meg Dick és még sokmás,de a One Direction ezeket hasonlatokra, cserélte le,mert egy ilyen banda ami már elindult egy műfajon, nem jöhet ki egyik nap egy What Makes You Beautiful-lal másik nap meg egy drogokról,nőkről és szexről szóló dallal.. Lássatok a dolgok mögé.. #sajátvélemény
Amúgy ez a vélemény a legjogosabb! Igazad van
2016. október 14. 20:51
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Elismerem hogy a szex az előadok között egy olyan téma ami számukra azt fejezi ki hogy ők már és egy újabb szintre jutottak amolyan már nem vagyok többé tini sztár én felnőttem dolog ezzel akarnak bizonyítani nem egy előadó nevét tudnám felsorolni most... van akinek nagy siker lett a száma van akinek kevésbé Zayn ide tartozik.
Nem tudom hogy innen hányan hallottátok Zayn albumát de aki nem hallotta az összes számot annak megsúgom hogy kb a dalok 70% a szexről szólnak... És itt esett kicsit túlzásba Zayn...
Az ilyen dalokkal akart lázadni a tini nyálas pop daloktól amiket a bandában kellett énekelni-e.... de arra nem gondolt hogy a rajongó tábora még mindig ugyan az a tini kategória akik nem vevők erre a nyers szó kimondó dalokra..
A banda is ahogy fejlődött a stílusuk bele csempészett egy kis erotikát a dalszövegekbe de ők tudták hol a határ és hogy esetleg a dalokat egy 12 éves is hallgathatja ezért burkoltan fogalmaztak hogy a fiatalság másra gondoljon és kicsit idősebb korosztály is
Nem tudom hogy innen hányan hallottátok Zayn albumát de aki nem hallotta az összes számot annak megsúgom hogy kb a dalok 70% a szexről szólnak... És itt esett kicsit túlzásba Zayn...
Az ilyen dalokkal akart lázadni a tini nyálas pop daloktól amiket a bandában kellett énekelni-e.... de arra nem gondolt hogy a rajongó tábora még mindig ugyan az a tini kategória akik nem vevők erre a nyers szó kimondó dalokra..
A banda is ahogy fejlődött a stílusuk bele csempészett egy kis erotikát a dalszövegekbe de ők tudták hol a határ és hogy esetleg a dalokat egy 12 éves is hallgathatja ezért burkoltan fogalmaztak hogy a fiatalság másra gondoljon és kicsit idősebb korosztály is
2016. október 14. 21:26
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline |
Loreen. Jogos!Egyre jobban unszinpatikusabb lesz.
2016. október 14. 21:42
ForeverHappyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 255199 offline |
Zayn ezzel a sok felesleges szarsággal csak nevetségessé teszi magát. Ezeket ő találja ki vagy mondják neki hogy "tessa ezt toljad így még több hír lesz rólad, híresebb leszel és csak úgy dől a lé' "? Vagy mi? Ezzel csak azt éri el, hogy az emberek megunják és bumm, mehet a süllyesztőbe. Ahj Zayn szedd össze magad.
Nyilván a könyve angolul kerül a boltokba. Esetleg tudjátok, hogy magyar fordítás várható-e?
Nyilván a könyve angolul kerül a boltokba. Esetleg tudjátok, hogy magyar fordítás várható-e?
2016. október 14. 22:05
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
egy kis tinibanda azért nem szexre van szakosodva, na
bármelyik számot nézzük, azért egy sem olyan konkrét, inkább csak gyenge, udvarias célzások
bár nem tudom miért akarna a szexről írni lol
bármelyik számot nézzük, azért egy sem olyan konkrét, inkább csak gyenge, udvarias célzások
bár nem tudom miért akarna a szexről írni lol
2016. október 14. 22:43
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline |
Szánalmas amit mostanában csinál...Zaynike kicsit leszállhatna a magas lóról. Még a felét se érte volna el egyedül mint ahogy a One Directionben tette.
2016. október 15. 09:06
Nem kötött beléjük, csak közölt egy tényt. Hát most na, ez van.
Különben... Rock Me? Valaki? Jó..
Különben... Rock Me? Valaki? Jó..
2016. október 15. 11:31
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Ha elég idősek lennétek, tudnátok, hogy ez az egymásnak való beszólogatás/sértődés is a show része. Majd amikor elfogy a lóvé, majd egymás nyakába borulnak és a nagy kibékülés után újra fellépnek együtt. Ugyanezt a sémát járja végig az összes kappanhangú megcsinált boyband a 80's évektől kezdve. Nincs új a nap alatt.
2016. október 15. 20:08
Ez már az unalmasabbnál is unalmasabb műsor, de persze, ez a cirkusz is csak a lóvé és a feszültségkeltés miatt van.
2016. október 15. 20:44
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline |
Már egyikőjük sem nagyon tud mit kezdeni magával, lassan megörekszenek, apák lesznek és a 11 éves kislányok már nem látják őket olyan helyesnek, ezért most ezekkel a drámákkal tartják fent a látszatot...
2016. október 15. 21:06
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline |
Ez a fiú egyre utálatosabb. Esküszöm nem értem hogy szerethettem régebben. Egyáltalán nem érdemelte meg,hogy a banda tagja volt. Már lekophatna róluk,kilépett? Ki,az ő baja,a többiekkel azért nem kéne ennyire szemétkednie. Egy utálatos,bunkó,beképzelt tahó lett.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.