15 éve, vagyis 2001. október 16-án indult hódító útjára a Smallville című sikersorozat. A hazánkban is bemutatott széria 5 éve ért véget az Egyesült Államokban.
A teljes cikkhez kattints ide!
15 éves lett a Smallville
2016. október 16. 21:22
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Flashben talán van annyi szusz. A Legends of Tomorrow tetszett, de mégsem volt olyan nagy durranás - nézőszámok sajna bizonyítják. Második évadra másabb lesz minden, ha minden igaz.
És még mindig imádom a Smallville-t. Hatalmas rajongója voltam, láttam minden egyes részt többször is.
És még mindig imádom a Smallville-t. Hatalmas rajongója voltam, láttam minden egyes részt többször is.
2016. október 16. 23:01
Persze, hogy imádtam. Mindent imádok, amiben feltűnik Jensen Ackles. ♥
2016. október 16. 23:12
Amikor Michael Rosenbaum vagyis Lex Luthor kiszállt onnantól nem volt az igazi a sorozat.kb. a 6.évadtól szerintem ki is fulladt az egész nagyjából onnan amikor Clark beköltözött Metropolisba.De Tom Welling szerintem a valaha volt legjobb Superman és a lezárás amit a sorozat kapott az nekem nagyon tetszett és minden szálat elvartak.Nem volt mindig színvonalas az egyes évadok minősége de tartott egy szintet és akik szerették az elején azok szerintem végig kitartottak ahogy én is. Egy érdekesség hogy egyébként az előzetes tervek szerint Jensen Ackles lett volna Clark Kent de szerintem életük legjobb döntését hozták meg a készítők hogy Ackles-t elvetették és végül Tom Welling kapta meg a főszerepet.A 8. évadban már olyan bika nyaka volt a Wellingnek hogy tényleg remek Superman vált belőle.Meg a vége felé már a produceri munkákat is átvállalta Welling.
2016. október 17. 06:48
Lilicukiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.29. Hozzászólás: 58 Csatolások: 3 Azonosító: 258467 offline |
Nagyon jó cikk lett! A Smallville-t anno én is néztem és bár minden részét nem láttam mégis kultuszsorozatnak tekintem. A Supergirl a kedvencem és nemrég kezdtem nézni a Flash-t is. A holnap legendáiról azt sem tudtam hogy megy nálunk is. A zöld íjász nem rossz, de abból is csak össze-vissza láttam a tévében, úgyhogy lehet, hogy majd előlről kezdem.
2016. október 17. 18:06
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline |
Nagyon szerettem ezt a sorozatot. Hihetetlen jó színészek és kiváló forgatókönyve volt a 9. évadig.
2016. október 17. 23:13
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Somebody saaaaaaave meeeeeeeeee! Imádtam az egész sorozatot. Újra kéne nézni nosztalgiából
2016. október 19. 00:42
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Emlekszem, fiatalabb koromban (a kezdetekben amikor indult a sorozat)Neha Neha lattam reszeket es akkor is tetszett.
Valamiert 2016 nyar korul ravettem magam, hogy verge megnezzem.
Egyelore a 6. evadnal tartok es termeszetesen szeretem
Jo dolog, hogy ez a cikk megirodott
Valamiert 2016 nyar korul ravettem magam, hogy verge megnezzem.
Egyelore a 6. evadnal tartok es termeszetesen szeretem
Jo dolog, hogy ez a cikk megirodott
Kapcsolódó sztárok
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Ijesztő, mit rendelt a halála napján Liam Payne
Még több szomorú dolog derült ki.
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Sokkolta a fanokat Lizzo nagy fogyása
Nagyon sokat fogyott a sztár.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Újabb fejlemény - Liam Payne ki akart szökni a szobájából, amikor a mélybe zuhant
Új elmélet terjed a haláláról.
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Ezzel a megható dologgal tisztelgett Liam Payne előtt az énekes temetésén Zayn Malik
Nagyon megható dolgot tett.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.