Noir nevezetű második stúdióalbumával és a Skydive videoklipjével karöltve tért vissza a hattagú dél-koreai csapat, a B.A.P.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a B.A.P második stúdiólemeze
2016. november 07. 14:08
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Imádom*--* Annyira jó lett. :33
2016. november 07. 16:23
Eszméletlenül jóra sikeredet ez a szám. Fighting!
2016. november 07. 18:00
No igen, rég volt már, hogy egy visszatérésük ennyire felvillanyozott. A videót nézve szinte pislogni is elfelejtettem, teljesen úgy éreztem már-már, hogy egy jó kis akció filmet nézek.
A végén nagyon ledöbbentem, érdekes végkifejlet volt.
Mindent egybe vetve, ez a videó klip és dal méltó visszatérés volt a srácoktól.
A végén nagyon ledöbbentem, érdekes végkifejlet volt.
Mindent egybe vetve, ez a videó klip és dal méltó visszatérés volt a srácoktól.
2016. november 08. 14:01
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline |
Jó szám lett.
2016. november 10. 12:20
Ha ezután a visszatérésük után nem figyelnek fel (újra) rájuk, megrúgok mindenkit.
Drágáim megint fantasztikusat alkottak, a klip megnézése után csak pislogni tudtam. Igazából én végig sejtettem, ki az X, szerintem egyértelmű volt
Az albumok a dalok nagyon jók lettek, nekem például a PRAY (Bang és Zelo dala) és a RIBBON IN THE SKY a kedvenceim. És ez megint csak Bangnek köszönhető, hogy egy ilyen "mesterművet" dobott elénk.
A One Fine Day-ben is mutatták, hogy nem aludt, hanem tökéletesítette a számokat az éjszaka. Innen is látszik, hogy mindig keményen dolgozik a bandáért, de még így is vannak egyesek, akik figyelembe se veszik, pedig megérdemlnék... Ez lehet, hogy elfogultnak hangzott, de ez az igazság.
Sajnálom, hogy a leader nem tud részt venni a promotáláson, nagyon remélem, hogy mihamarabb rendbe jön Nagyon rossz látni, hogy csak öten vannak mindenhol
Drágáim megint fantasztikusat alkottak, a klip megnézése után csak pislogni tudtam. Igazából én végig sejtettem, ki az X, szerintem egyértelmű volt
Az albumok a dalok nagyon jók lettek, nekem például a PRAY (Bang és Zelo dala) és a RIBBON IN THE SKY a kedvenceim. És ez megint csak Bangnek köszönhető, hogy egy ilyen "mesterművet" dobott elénk.
A One Fine Day-ben is mutatták, hogy nem aludt, hanem tökéletesítette a számokat az éjszaka. Innen is látszik, hogy mindig keményen dolgozik a bandáért, de még így is vannak egyesek, akik figyelembe se veszik, pedig megérdemlnék... Ez lehet, hogy elfogultnak hangzott, de ez az igazság.
Sajnálom, hogy a leader nem tud részt venni a promotáláson, nagyon remélem, hogy mihamarabb rendbe jön Nagyon rossz látni, hogy csak öten vannak mindenhol
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.