Starity

Megérkezett a B.A.P második stúdiólemeze

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 07. 07:09 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Noir nevezetű második stúdióalbumával és a Skydive videoklipjével karöltve tért vissza a hattagú dél-koreai csapat, a B.A.P.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. november 07. 14:08 #2
Dwaejitokki
Dwaejitokki
구름 공주님 ☁

Státusz8 makes, 1 team
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 62
Azonosító: 208978
Imádom*--* Annyira jó lett. :33
2016. november 07. 16:23 #3
- törölt felhasználó -    
Eszméletlenül jóra sikeredet ez a szám. Fighting! smileeee.gif
2016. november 07. 18:00 #4
- törölt felhasználó -    
No igen, rég volt már, hogy egy visszatérésük ennyire felvillanyozott. A videót nézve szinte pislogni is elfelejtettem, teljesen úgy éreztem már-már, hogy egy jó kis akció filmet nézek. biggrin.gif wub.gif
A végén nagyon ledöbbentem, érdekes végkifejlet volt. w00t.gif
Mindent egybe vetve, ez a videó klip és dal méltó visszatérés volt a srácoktól. meghajolo.gif
2016. november 08. 14:01 #5
fannibella
fannibella
új tag

StátuszMy Dream is Korea♡
Hozzászólás: 39
Csatolások: 0
Azonosító: 255529
Jó szám lett.smileeee.gif
2016. november 10. 12:20 #6
- törölt felhasználó -    
Ha ezután a visszatérésük után nem figyelnek fel (újra) rájuk, megrúgok mindenkit.
Drágáim megint fantasztikusat alkottak, a klip megnézése után csak pislogni tudtam. Igazából én végig sejtettem, ki az X, szerintem egyértelmű volt biggrin.gif
Az albumok a dalok nagyon jók lettek, nekem például a PRAY (Bang és Zelo dala) és a RIBBON IN THE SKY a kedvenceim. És ez megint csak Bangnek köszönhető, hogy egy ilyen "mesterművet" dobott elénk.
A One Fine Day-ben is mutatták, hogy nem aludt, hanem tökéletesítette a számokat az éjszaka. Innen is látszik, hogy mindig keményen dolgozik a bandáért, de még így is vannak egyesek, akik figyelembe se veszik, pedig megérdemlnék... Ez lehet, hogy elfogultnak hangzott, de ez az igazság.
Sajnálom, hogy a leader nem tud részt venni a promotáláson, nagyon remélem, hogy mihamarabb rendbe jön heart.gif Nagyon rossz látni, hogy csak öten vannak mindenhol sad.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Blake Lively dühös Taylor Swiftre

Blake Lively dühös Taylor Swiftre

Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?