1. Selena már nem drogozik és iszik, hisz mikor lett volna rá ideje? Egész nyáron nyomta a Revival turnéját.
2. Selena nem szenvedélybeteg, talán Taylor az.
3. Taylor is nagyon szép ember ha neki fontosabb a hírneve mint a barátság. (Talán nem kellett volna Tomocskával összefeküdni és nem kavarni botrányt.)
!!!
Véget ért a barátság! Taylor Swift nem hajlandó meglátogatni a rehabon lévő Selena Gomezt
2016. november 07. 20:12
2016. november 07. 20:15
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline |
hát ennek a hírnek konkrétan semmi alapot nem látok,
persze mert ilyennek ismerjük Selenát... iszik és drogozik..aha..
hagyjuk már.
és le merem fogadni,hogy telefonon biztos tartják a kapcsolatot.
persze mert ilyennek ismerjük Selenát... iszik és drogozik..aha..
hagyjuk már.
és le merem fogadni,hogy telefonon biztos tartják a kapcsolatot.
2016. november 07. 20:19
Ha én lennék Selena Gomez és ha Taylor lenne lupuszos akkor ha ezt tette velem, akkor ő is "döglődjön". Ez a libát csak a pénz, a hírnév érdekli.ez Nem ember. Az ember megbecsüli barátját. Csak gratulálni tudok TS-nek hogy ilyen bolond. Nem baj saját magának okozza az ilyeneket, magát minősíti ilyen viselkedéssel.
2016. november 07. 20:19
Vixaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.06. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 260766 offline |
Szerintem Taylor Swift egyáltalán nem érdemli meg, hogy híres legyen, mert aki képes a hírnévért feladni mindent és mindenkit(még a családját,barátait is) az ne keressen annyi pénzt mint Taylor, és ne legyenek barátai sem.
2016. november 07. 20:22
Bár, nem igen szoktam hinni az ilyen cikkeknek, ebből simán kinézem, hogy igaz.Persze nem hiszem el minden részét, hogy Sel drogozik meg stb., de amióta rehabra ment, azon gondolkodtam, hogy a drága kis ''angyalka'' Taylor vajon hányszor látogatta meg.Hisz azóta mennyi eseményen láttuk, ahol a többi popónyalójával jelent meg, ott volt Gigi fashion weekjén New Yorkban és még jó pár helyen és mindenhol nagyon boldognak tűnt.Nagyon boldognak, annak ellenére, hogy az állítólagos legjobb barátnője beteg és biztos szüksége lett volna rá, Taylor ehelyett jól szórakozott.Biztosra veszem, ha csak egyszer is meglátogatta volna Selenát, akkor posztolt volna egy selfie-t IG-re vagy tweetelt volna, hogy meglátogatta és milyen szép napjuk volt....bla bla bla.De semmi!Ez a nő csak addig jár/barátkozik valakivel, amíg úgy érzi ''menőbb'' lesz a társaságukban, amint segítségre, támogatásra lenne szükségük lelép.Ezen már meg sem lepődöm, azóta utálom ezt a nőt, amióta kijött az az idétlen Shake It Off klipje, amíg country-ban nyomta kicsit szimpatikus volt és egyedinek tűnt, de azóta megmutatta az igazi arcát és már nagyon irritál.Remélem Sel hamar meggyógyul és igaz barátokra talál, ő mindig kiállt a kiskígyó mellett, de nem kellett volna, mivel Tay le sem kakilja.
2016. november 07. 20:23
justariana fan írta:
Idézet
Na mi van, hova lett a nagy barátság?!
Régóta érzem úgy, hogy Taylor mindent csak a hírnévért csinál: egy jól felépített imidzse van, amit bármi áron megvéd mindentől és mindenkitől. Kezdve a híres squaddal, a nagy szakításokig, minden fake ami vele kapcsolatos.
Nem vagyok Selena rajongó, de nyomon követem őt. Ő mindig kiállt a barátaiért (beszállt a Kim-Taylor botrányba is, de sajnos ő lett az végül, akit szétcikiztek, Taylor pedig akkor se volt sehol), sohasem tett megjegyzéseket más sztárokra, nincsenek botrányai. Lehet, hogy nem akkora hű de nagy tehetség, de igenis jó színész, kedves, van személyisége és mindig is szerette a rajongóit.
És íme, Taylor Tökéletes Swift, akinek elvileg Selena az öribarija, a lelki társa, blablabla, saját magát féltve a lehető legmesszebb távolodik el Selenától.
DE
Le merem fogadni, hogy e miatt a hír miatt az lesz az első, hogy holnap Tay emberei küldik is a médiának a közös szelfijüket, azt próbálják majd bemagyarázni, hogy igenis találkoznak, azt hogy igazából minden nap pizsipartit tartanak. Miért? Mert ez a hír is segít őt a köztudatban tartani, a negatív reklám is reklám, végül pedig mindig sikerül elsimítani a szálakat.
Sajnálom Selenát. Még a rehab idején se hagyja békén a sajtó. Ez a kígyó meg remélem lecsillapodik, mert a szünete alatt is több cikk van róla mint a többi sztárról együttvéve.
Egyetértek veled
Forrás: http://starity.hu/magazin/64648-veget-ert-a-baratsag-taylor-swift-nem-hajlando-meglatogatni-a-rehabon-.../#ixzz4PLuuFegq
Régóta érzem úgy, hogy Taylor mindent csak a hírnévért csinál: egy jól felépített imidzse van, amit bármi áron megvéd mindentől és mindenkitől. Kezdve a híres squaddal, a nagy szakításokig, minden fake ami vele kapcsolatos.
Nem vagyok Selena rajongó, de nyomon követem őt. Ő mindig kiállt a barátaiért (beszállt a Kim-Taylor botrányba is, de sajnos ő lett az végül, akit szétcikiztek, Taylor pedig akkor se volt sehol), sohasem tett megjegyzéseket más sztárokra, nincsenek botrányai. Lehet, hogy nem akkora hű de nagy tehetség, de igenis jó színész, kedves, van személyisége és mindig is szerette a rajongóit.
És íme, Taylor Tökéletes Swift, akinek elvileg Selena az öribarija, a lelki társa, blablabla, saját magát féltve a lehető legmesszebb távolodik el Selenától.
DE
Le merem fogadni, hogy e miatt a hír miatt az lesz az első, hogy holnap Tay emberei küldik is a médiának a közös szelfijüket, azt próbálják majd bemagyarázni, hogy igenis találkoznak, azt hogy igazából minden nap pizsipartit tartanak. Miért? Mert ez a hír is segít őt a köztudatban tartani, a negatív reklám is reklám, végül pedig mindig sikerül elsimítani a szálakat.
Sajnálom Selenát. Még a rehab idején se hagyja békén a sajtó. Ez a kígyó meg remélem lecsillapodik, mert a szünete alatt is több cikk van róla mint a többi sztárról együttvéve.
Egyetértek veled
Forrás: http://starity.hu/magazin/64648-veget-ert-a-baratsag-taylor-swift-nem-hajlando-meglatogatni-a-rehabon-.../#ixzz4PLuuFegq
2016. november 07. 20:41
Emberek!
Én nem védem egyikőjüket sem, de eleve ezt a cikket egy bulvár lap hozta ki. És nem úgy ismerjük a pletykalapokat, mint akik mindig csak az igazat írják le. Nem tudhatjuk, hogy e mögött mennyi az igazság és mennyi a kacsa és szerintem addig nem kellene ítélkezni, amíg ki nem derül, hogy tényleg így vagy úgy történt-e.
Én nem védem egyikőjüket sem, de eleve ezt a cikket egy bulvár lap hozta ki. És nem úgy ismerjük a pletykalapokat, mint akik mindig csak az igazat írják le. Nem tudhatjuk, hogy e mögött mennyi az igazság és mennyi a kacsa és szerintem addig nem kellene ítélkezni, amíg ki nem derül, hogy tényleg így vagy úgy történt-e.
2016. november 07. 20:45
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline |
Simán kinézem ezt Taylorból...Annnyira unszimpatikus.Selena pedig remélem rá jön,hogy Taylor milyen..Ez undorító szerintem ha a barátság csak az egyik fél felől igazi.Jobbulást Sel és tudd,hogy ki rajongók mindig ottvagyunk veled!
2016. november 07. 21:13
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline |
Úr Isten, ti elolvassátok magatok után a kommenteiteket? Szánalmas, hogy egy hülye bulvárcikk miatt elítéltek embereket. Ezek csak találgatások, lehet hogy a fele sem igaz, azt hogy mi történik csak ők tudják.
2016. november 07. 21:54
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
"..az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Taylor Swift.. " really? Szerintem úgy kellett volna fogalmazni.mint az egyre szánalom és nevetés tárgyává váló Taylor Swift ... amugymeg ha igaz is a hír,hogy elhanyagolja őt csak ezért..nos nemlepődöm meg ...mert ezek szerint még egy icipici jó tulajdonság sincs benne és valszeg a segítő akciókat is azért csinálja,hogy rajongókra tegyen szert és mutassa ő mennyire cuki-muki tud lenni a rajongóival meg a segélyszervezetekkel... félreértés ne essék én nem mondom,hogy ez bűn vagy rossz..sőtt támogatom...de vannak olyan hírességek akik csak mutatják,hogy mennyire jófejek..közben meg semmi más nemérdekli őket csak a hírnevük és,hogy azt el ne veszítsék... nekem Taylor már egy nulla a szememben..régen imádtam a zenéit mikor fiatalabb voltam,de mostmár bleh... Selena meg... háát remélem hamar kigyógyul abból ami miatt igazán beteg ,vagy legalább javul az állapota...nemkövetem mi történik vele,mert nem rajongok érte...de remélem sikerül kijutnia belőle!
2016. november 07. 22:00
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
szerintem, ha ugyebár figyelmesen elolvassátok a cikket, kiviláglik, hogy semmiféle valóságalapja nincsen a mindenféle levont következtetéseknek
just sayin
de amúgy utáljátok őket nyugodtan
just sayin
de amúgy utáljátok őket nyugodtan
2016. november 07. 22:01
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Belőletek árad a rosszindulat komolyan és ahelyett hogy szétnéznétek más oldalakon EGY DARAB CIKK miatt basszus fel vagytok háborodva hogy Taylor mekkora egy bunkó. Arra nem gondoltok hogy esetleg összevesztek és már csak azért sem megy be hozzá Taylor?? Tay Tay nem olyan álbarátkozós és nyuszi hogy csak azért ne menne be mert bemocskolódna a hírneve ő is tudja hogy sajnos neki már a sok pasi miatt rég be van és ezt elismerem mint Taylor rajongó de ez ellen már nem tehet szóval ez az állítás eleve nem lehet igaz... Inkább nézzetek utána ne csak fél információknak higgyetek mert én azt olvastam h összevesztek és szerintem ez az opció hihetőbb is Taylor nem csinálna magától ilyeneket a barátaival. Oké hogy néha kicsit szemét az exeivel de a barátaival nem! Most mindenki azt hiszi hogy azért mert az exeivel ilyen akkor már a barátaival is... Szánalom... És még csak nem is ismeritek!
2016. november 07. 22:17
Queengirl01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.15. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 258939 offline |
"a Headlines & Global News jelentette ki először, hogy Taylor és Selena többé már nem barátok" jah értem. Szóval a hírportálok mondják meg az emberek sorsát... Ahham... Amúgy meg bírom ezeket a "bennfenteseket"... XD
2016. november 07. 22:43
Ne csak akkor legyen valaki hatalmas "barátnő", amikor minden jó és csodaszép, hanem a szükségben és a bajban is. Aki nem képes a másikat a nehéz időkben támogatni, az minden, csak nem igazi barát. Kíváncsi vagyok, hogy ebből a híresztelésből mennyi igaz, vagy hogy alá lesz e ez valamivel támasztva a későbbiekben.
2016. november 07. 22:55
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline |
Szerintem wattacukor2-nek igaza van, habár nem tudhatjuk hogy valójában mi történt, de szerintem egy igaz barátnak mindeképp a barátja/barátnője mellett a helye,akár összevesztek akár mit csinált is Selena. A másik pedig az hogy igen az utálók nem mondhatnak semmit arról hogy milyen Taylor,mert hogy nem ismerik ,de ennyi erővel a 'fanok' sem mondhatnák hogy Taylor milyen jó a barátaihoz mivel ők sem ismerik, és a különféle közösségi oldalak nem mindíg tükrözik a valóságot, de ez csak egy személyes vélemény
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.