Minden jel arra utal, hogy Perrie Edwards után újabb Little Mix-lány áll be az egyedülállók sorába.
A teljes cikkhez kattints ide!
Válságba került Jesy Nelson és Jake Roche kapcsolata?
2016. november 09. 08:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 09. 08:47
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Én is ezt kérdem: WTF?
2016. november 09. 09:46
|
|
Galambbegyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 249849 offline
|
fanatikusai egy kapcsolatnak?
te jó ég,tényleg megérettünk a pusztulásra
1 felhasználónak tetszik:
I Love Paris
2016. november 09. 11:28
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Komolyan olyan idegesítőek ezek a rajongók. Mégis mi a franc közük van hozzá? Ha szakítani akarnak szakítanak ha meg összeházasodni akkor összeházasodnak ilyen egyszerű de ne ők döntsék már el.
2016. november 09. 21:09
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
jaj én nagyon szomorú lennék ha ez igaz lenne, de igazából nem tudom, mennyiben igaz-e. Én is az előbb hallottam erről, most hogy itt látom starityn sajnos egyre valószínűbb a helyzet. Nem tudom, szerintem nagyon édesek voltak együtt, és nagyon jól kijöttek egymással, nem tudom mi lehet ennek az oka, de nem a mi dolgunk, az biztos.
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.