30 dolog, amit csak a fázós emberek értenek
2016. november 19. 12:22
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline |
Lehet hogy velem van a baj, de én még nyáron is hosszú gatyában és pulcsiban vagyok és két takaróval és zokniban alszom, valamint akkor is jéghideg a kezem és a lábam, nemhogy még a téli hónapokban. Ilyenkor három pulcsi a minimum - fűtött lakásban is.
2016. november 20. 00:35
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Látom a cikkíró Harry Styles rajongó
Amúgy kb minden pont igaz rám. Ráadásul keringési problémáim vannak, így én nyáron is bundás zokniba alszom. Ha soha többé nem menne se éjjel se nappal a hőmérséklet 30 fok alá, az lenne nekem a tökéletes.
Amúgy kb minden pont igaz rám. Ráadásul keringési problémáim vannak, így én nyáron is bundás zokniba alszom. Ha soha többé nem menne se éjjel se nappal a hőmérséklet 30 fok alá, az lenne nekem a tökéletes.
2016. november 20. 23:04
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
a legtöbb pont rám is igaz,pacsit ide
2016. november 24. 13:40
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline |
Rám is igaz a nagy része XD
2016. november 25. 18:14
A nagy része annyira fájdalmasan igaz, hogy hangosan röhögtem
Mondjuk az 5-össel nem értek egyet, inkább felveszem azt a kabátot, mint hogy kiájuljak a padból az oxigénhiánytól *asztmásgyereklol*
Mondjuk az 5-össel nem értek egyet, inkább felveszem azt a kabátot, mint hogy kiájuljak a padból az oxigénhiánytól *asztmásgyereklol*
2016. november 26. 14:26
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Te jó ég, szinte az összes igaz rám XDDDDDD ezt a cikket rólam írták Xd
2019. június 13. 18:43
Egy része igaz rám...
Amúgy tök jó cikk lett, a képek is tetszenek, pláne azok, amiken Harry Styles van...
Amúgy tök jó cikk lett, a képek is tetszenek, pláne azok, amiken Harry Styles van...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.