Starity

Winner: Taehyun kiszállt a csapatból

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 28. 19:51 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
A minap jelentette be a YG Entertainment, hogy az általa menedzselt csapat, a Winner ezentúl kvartettként fog tovább menetelni, mert a formációból távozni kényszerült Nam Tae Hyun.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. november 28. 21:13 #2
Dwaejitokki
Dwaejitokki
구름 공주님 ☁

Státusz8 makes, 1 team
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 62
Azonosító: 208978
Nagyon sajnálom hogy végül így döntött(ek) mert egy irtó tehetséges srác. Nagyon szép hangja van, és tehetséges zeneszerző is, kár lenne ezt veszni hagyni. Remélem mi hamarabb jobban lesz és folytatni fogja az éneklést, még ha egyedül is. De az biztos hogy nem egy nap alatt fog felépülni, addig is várom hogy visszatérjen.
2016. november 28. 21:27 #3
- törölt felhasználó -    
Még most sem tudom felfogni. cray.gif Ez a lökött kis díva volt számomra a legkedvesebb Winner-tag. Egy egyéniség, csodaszép hanggal megáldva. Remélem, minden rendben lesz vele, és hogy majd még hallhatunk róla a jövőben. c:
2016. november 28. 21:29 #4
- törölt felhasználó -    
ne. ne ne nee
mind h ez csak vicc
ne mááár:/
2016. november 29. 17:12 #5
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1781
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Nehéz elképzelni a csapatot nélküle, nem is, lehetetlen. A mentális egészség nem olyan dolog ami mellett el lehet menni, de úgy érzem, hogy YG ezt nagyon rosszul kezelte, és eddig fajult az ügy. Így, hogy a 2ne1 feloszlott, az Inclek lassan háborút indítanak, a Bigbang katonaságba vonul, nem tudom mi lesz az ügynökséggel. Én személy szerint a BlackPinkben semmi egyedit nem látok.
Taehyunra vissza térve, remélem így most már szabadon fejezheti ki magát a zseniális zenéjében, és boldogságra talál. Nekem rengetegszer mosolyt csalt az arcomra, mint az egyik UB-m. heart.gif Még mindig nem jutottam én se túl a történteken, még mindig néha sírhatnékom támad, de próbáljunk abban a hitben élni, hogy így a legjobb.
2016. november 29. 21:03 #6
- törölt felhasználó -    
Nekem kb vagy hússzor kellett elolvasni a hírt, mire egyáltalán a tudatomig eljutott. Főleg, hogy Tae Hyun nem csak a Winnerből, de úgy egészében az egyik nagy ikonommá vált, így még inkább aggodalom töltött el és bár eddig hellyel - közzel tiszteltem a YG-t, most kb a Cube-al együtt áll nálam a wc peremén...
Mert hogy akár azzal is megoldható lett volna, hogy mondjuk Tae Hyun egy időre inaktív tag lesz. Nem mindjárt azzal jönni, hogy akkor közös megegyezés szerinti (legalábbis ők így adják elő) szerződés felbontás és szabadjára engedés.
De így több nap után nem is érdekel ez az egész, hisz egyikünk sem tehet semmit és most tényleg csak is Tae Hyun egészsége a legfontosabb. unsure.gif Csodálatos ez a gyerek, mert még az üzenetében is csak a rajongóiért aggódik. meghajolo.gif Mikor tumblr-n megláttam a levelét rendesen bekönnyeztem, bár a hír óta minden Winner videón sírni tudnék hisz nem látom már soha többet így együtt őket... cray.gif cray.gif

Mihamarabbi javulást kívánok neki és várom azt a napot mikor újult erővel újra visszatér. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Maho
2016. november 29. 21:12 #7
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
MIT CSINÁL A YG TELL ME :cry:
2NE1 off, Bigbang off, a Winner legnépszerűbb tagja off...
téyleg lehetett volna egyszerűen inaktív tag... a YG amúgy sem a gyakori cb-kről híres, meg lehetett volna oldani
felteszem, ennek is van valami a hátterében sad.gif
2016. november 29. 21:37 #8
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Igazából nem tudom melyik fájt jobban, ez vagy a 2NE1 feloszlása, elvégre mindkét csapat nagy kedvencem.
Nagyon sajnálom, hogy ez történt vele, nekem mindigis kicsit különc volt, egyedi személyisége van, ezt imádom benne. Nagyon remélem, hogy lehet majd még róla hallani, túl tehetséges ahhoz, hogy eltűnjön.
YG sosem tudta kezelni ezeket a mentális dolgokat, Bom esetében sem tudta, itt sem, szerintem le se szarja már igazából. Nem tudom megérteni, miért nem tudták volna esetleg kiadni az albumot és nélküle promozni, közben Taehyun pedig kicsit összeszedi magát, úgyse jönnének utána vissza egyhamar..
2016. november 30. 10:07 #9
Ten Thousand
Ten Thousand
visszatérő vendég
Hozzászólás: 358
Csatolások: 0
Azonosító: 255291
Mi történik a YG-vel? először feloszlik a 2NE1, most meg ez. Nem vagyok kimondottam Winner stan, de azért ezen ledöbbentem.:/
2016. november 30. 10:44 #10
Modell Fanok4
Modell Fanok4
Hozzászólás: 670
Csatolások: 439
Azonosító: 251456
Durva. Nem gondoltam volna.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok