A minap jelentette be a YG Entertainment, hogy az általa menedzselt csapat, a Winner ezentúl kvartettként fog tovább menetelni, mert a formációból távozni kényszerült Nam Tae Hyun.
A teljes cikkhez kattints ide!
Winner: Taehyun kiszállt a csapatból
2016. november 28. 21:13
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Nagyon sajnálom hogy végül így döntött(ek) mert egy irtó tehetséges srác. Nagyon szép hangja van, és tehetséges zeneszerző is, kár lenne ezt veszni hagyni. Remélem mi hamarabb jobban lesz és folytatni fogja az éneklést, még ha egyedül is. De az biztos hogy nem egy nap alatt fog felépülni, addig is várom hogy visszatérjen.
2016. november 28. 21:27
Még most sem tudom felfogni. Ez a lökött kis díva volt számomra a legkedvesebb Winner-tag. Egy egyéniség, csodaszép hanggal megáldva. Remélem, minden rendben lesz vele, és hogy majd még hallhatunk róla a jövőben. c:
2016. november 29. 17:12
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1781 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline |
Nehéz elképzelni a csapatot nélküle, nem is, lehetetlen. A mentális egészség nem olyan dolog ami mellett el lehet menni, de úgy érzem, hogy YG ezt nagyon rosszul kezelte, és eddig fajult az ügy. Így, hogy a 2ne1 feloszlott, az Inclek lassan háborút indítanak, a Bigbang katonaságba vonul, nem tudom mi lesz az ügynökséggel. Én személy szerint a BlackPinkben semmi egyedit nem látok.
Taehyunra vissza térve, remélem így most már szabadon fejezheti ki magát a zseniális zenéjében, és boldogságra talál. Nekem rengetegszer mosolyt csalt az arcomra, mint az egyik UB-m. Még mindig nem jutottam én se túl a történteken, még mindig néha sírhatnékom támad, de próbáljunk abban a hitben élni, hogy így a legjobb.
Taehyunra vissza térve, remélem így most már szabadon fejezheti ki magát a zseniális zenéjében, és boldogságra talál. Nekem rengetegszer mosolyt csalt az arcomra, mint az egyik UB-m. Még mindig nem jutottam én se túl a történteken, még mindig néha sírhatnékom támad, de próbáljunk abban a hitben élni, hogy így a legjobb.
2016. november 29. 21:03
Nekem kb vagy hússzor kellett elolvasni a hírt, mire egyáltalán a tudatomig eljutott. Főleg, hogy Tae Hyun nem csak a Winnerből, de úgy egészében az egyik nagy ikonommá vált, így még inkább aggodalom töltött el és bár eddig hellyel - közzel tiszteltem a YG-t, most kb a Cube-al együtt áll nálam a wc peremén...
Mert hogy akár azzal is megoldható lett volna, hogy mondjuk Tae Hyun egy időre inaktív tag lesz. Nem mindjárt azzal jönni, hogy akkor közös megegyezés szerinti (legalábbis ők így adják elő) szerződés felbontás és szabadjára engedés.
De így több nap után nem is érdekel ez az egész, hisz egyikünk sem tehet semmit és most tényleg csak is Tae Hyun egészsége a legfontosabb. Csodálatos ez a gyerek, mert még az üzenetében is csak a rajongóiért aggódik. Mikor tumblr-n megláttam a levelét rendesen bekönnyeztem, bár a hír óta minden Winner videón sírni tudnék hisz nem látom már soha többet így együtt őket...
Mihamarabbi javulást kívánok neki és várom azt a napot mikor újult erővel újra visszatér.
Mert hogy akár azzal is megoldható lett volna, hogy mondjuk Tae Hyun egy időre inaktív tag lesz. Nem mindjárt azzal jönni, hogy akkor közös megegyezés szerinti (legalábbis ők így adják elő) szerződés felbontás és szabadjára engedés.
De így több nap után nem is érdekel ez az egész, hisz egyikünk sem tehet semmit és most tényleg csak is Tae Hyun egészsége a legfontosabb. Csodálatos ez a gyerek, mert még az üzenetében is csak a rajongóiért aggódik. Mikor tumblr-n megláttam a levelét rendesen bekönnyeztem, bár a hír óta minden Winner videón sírni tudnék hisz nem látom már soha többet így együtt őket...
Mihamarabbi javulást kívánok neki és várom azt a napot mikor újult erővel újra visszatér.
1 felhasználónak tetszik:
Maho
2016. november 29. 21:12
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
MIT CSINÁL A YG TELL ME :cry:
2NE1 off, Bigbang off, a Winner legnépszerűbb tagja off...
téyleg lehetett volna egyszerűen inaktív tag... a YG amúgy sem a gyakori cb-kről híres, meg lehetett volna oldani
felteszem, ennek is van valami a hátterében
2NE1 off, Bigbang off, a Winner legnépszerűbb tagja off...
téyleg lehetett volna egyszerűen inaktív tag... a YG amúgy sem a gyakori cb-kről híres, meg lehetett volna oldani
felteszem, ennek is van valami a hátterében
2016. november 29. 21:37
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Igazából nem tudom melyik fájt jobban, ez vagy a 2NE1 feloszlása, elvégre mindkét csapat nagy kedvencem.
Nagyon sajnálom, hogy ez történt vele, nekem mindigis kicsit különc volt, egyedi személyisége van, ezt imádom benne. Nagyon remélem, hogy lehet majd még róla hallani, túl tehetséges ahhoz, hogy eltűnjön.
YG sosem tudta kezelni ezeket a mentális dolgokat, Bom esetében sem tudta, itt sem, szerintem le se szarja már igazából. Nem tudom megérteni, miért nem tudták volna esetleg kiadni az albumot és nélküle promozni, közben Taehyun pedig kicsit összeszedi magát, úgyse jönnének utána vissza egyhamar..
Nagyon sajnálom, hogy ez történt vele, nekem mindigis kicsit különc volt, egyedi személyisége van, ezt imádom benne. Nagyon remélem, hogy lehet majd még róla hallani, túl tehetséges ahhoz, hogy eltűnjön.
YG sosem tudta kezelni ezeket a mentális dolgokat, Bom esetében sem tudta, itt sem, szerintem le se szarja már igazából. Nem tudom megérteni, miért nem tudták volna esetleg kiadni az albumot és nélküle promozni, közben Taehyun pedig kicsit összeszedi magát, úgyse jönnének utána vissza egyhamar..
2016. november 30. 10:07
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Mi történik a YG-vel? először feloszlik a 2NE1, most meg ez. Nem vagyok kimondottam Winner stan, de azért ezen ledöbbentem.:/
2016. november 30. 10:44
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline |
Durva. Nem gondoltam volna.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.