Starity

Winner: Taehyun kiszállt a csapatból

2016. november 28. 19:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap jelentette be a YG Entertainment, hogy az általa menedzselt csapat, a Winner ezentúl kvartettként fog tovább menetelni, mert a formációból távozni kényszerült Nam Tae Hyun.

hirdetés
Winner: Taehyun kiszállt a csapatból
Fotó: Marie Claire

A 2NE1 feloszlása mellett másik rossz hírrel is szolgált a YG Entertainment, hiszen közleményben közölte, hogy a Winner fővokalistája és maknae-ja, Taehyun távozik a csapatból és az ügynökségtől egyaránt. Taehyun egyébként október 12-e óta ideiglenes szüneten volt egészsége miatt, valamint a Winner visszatérését is eltolták.

A Winner idei évre tervezett promócióját sajnos szüneteltetnünk kellett Nam Tae Hyun mentális egészségi állapota miatt. A YG Entertainment és a többi tag is úgy vélte, hogy Tae Hyun egészségügyi állapota és felépülése a legfontosabb. Azonban Tae Hyun gyermekkora óta küzd e mentális problémával és lehetetlen megjósolni a felépülését és visszatérését. Hosszasan folytatott tárgyalások után végül arra jutottuk, hogy így lehetetlen lenne számára tovább folytatnia a Winnerben. Hivatalosan bejelentjük, hogy november 18-án az exkluzív szerződését felbontottuk. Tae Hyun felelősnek érezte magát, hogy a Winner miatta kényszerült szünetre, és a csapat csak két éve debütált, így nem várhatnak tovább, folytatniuk kell. Bár Nam Tae Hyun nem lesz többé a Winner tagja, reméljük, hogy támogatni fogják egymást a jövőben is. Ügynökségünk úgy tervezi, hogy a Winnerhez nem csatlakozik új tag, s ezentúl négyfős csapatként fognak tovább tevékenykedni. Kérjük, hogy továbbra is támogassátok Nam Tae Hyunt és a Winnert is, akik négyfős csapatként fogják újrakezedni

– olvasható a közleményben.

Taehyun Instagram-oldalán nyílt levélben szólt rajongóihoz, ám azóta posztja törlésre került.

Sziasztok, Nam Tae Hyun vagyok. Sajnálom, hogy mindazoknak, akik szeretnek ilyen elszomorító hírt kellett olvasniuk. Winner-tagként – melyet lehet rövid és hosszú időnek is tekinteni – nagyon sok szeretet kaptam tőletek, s ez igazán boldoggá tett engem. Hosszas tárgyalások után született meg ez a döntés, de nem gondoltam meg magam – továbbra is jó zenét szeretnék csinálni. Még több zenével és munkával fogok visszatérni a jövőben. Nehogy megfázzatok ebben a hideg időben. Őszintén köszönöm mindenkinek, aki támogat engem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek