Starity

Döbbenetes összegeket videóztak össze a legnépszerűbb YouTuberek idén

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 06. 15:46 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2744
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A Forbes magazin utánajárt annak, hogy vajon mennyire kifizetődő vloggernek lenni és kiderült, hogy nagyon is az! A legnépszerűbb videósok ugyanis igen jó kis fizetést hoztak össze maguknak idén (is), így valószínűleg nincsenek anyagi problémáik.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. december 06. 15:49 #2
- törölt felhasználó -    
Ők jó YouTuberek smileeee.gif
2016. december 06. 16:10 #3
- törölt felhasználó -    
Engem rettenetesen idegesítenek. Annyi f*szságot elmondanak, hogy az már nekem fáj.
2016. december 06. 16:19 #4
- törölt felhasználó -    
Nem semmi összegek. ohmy.gif
2016. december 06. 16:23 #5
Majomka03
Majomka03
pull the trigger

Státuszüres
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1397
Csatolások: 0
Azonosító: 202119
Én normálisnak tartom, hogy a munkájuk meg legyen fizetve:)
2016. december 06. 16:30 #6
CimFam
CimFam

Státusz#ShawnMendesToHungary Kérlek használd ezt a hashtaget minden közösségi oldalon!
Hozzászólás: 517
Azonosító: 256999
Csak Mirandt usmerem, de t se Nzem.
2016. december 06. 16:44 #7
Angéla22
Angéla22
új tag
Hozzászólás: 67
Azonosító: 259342
Pewds heart.gif heart.gif
2016. december 06. 17:01 #8
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Én azért ennyit fizetnék nekik!
2016. december 06. 18:13 #9
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
ezek közül senkit nem nézek.
nagyon túlzás ez az összeg, ha úgy vesszük semmit nem dolgoznak meg egy ekkora vagyonért.
2016. december 06. 18:25 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (starity girl2000 @ 2016.12.06. 18:13)
ezek közül senkit nem nézek. 
nagyon túlzás ez az összeg, ha úgy vesszük semmit nem dolgoznak meg egy ekkora vagyonért.

Igazából egy jó minőségű csatorna fenntartása, brandelése és alapvetően a minőségi videózás elég nagy munka. Ezek az emberek szerintem megdolgoznak a nézettségért és a pénzükért.
2016. december 06. 18:44 #11
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Noisette: ez így van.
2016. december 06. 18:49 #12
lily flowers
lily flowers
visszatérő vendég

Státusz*·˚➹₊·➳
Hozzászólás: 425
Csatolások: 3
Azonosító: 260958
Sok munkába kerül nekik, úgyhogy szerintem mindannyian megérdemlik.
2016. december 06. 18:49 #13
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Én letiltanám ezt a hülyeséget, hogy pénzt kapnak egy adott nézettségszám után. Egyáltalán nem dolgoznak semmit, mert végülis ha valaki nagyon akarna, ő is összetudna hozni egy vlogot. Kezdem azt érezni, hogy ennek szintén semmi értelme sincs. Még szerencse, hogy vannak akik tényleg érdekességeket mutatnak be, és nem azt teszik fel a világhálóra, hogy éppen mit ettek aznap reggelire... Az meg a másik, hogy azok, akik valóban a megélhetésükért dolgoznak 8 meg 12 órákat, azok nem kapnak ennyi pénzt. Ők mit csinálnak? Leülnek a kamera elé, pofáznak 1-2 dologról, megszerkesztik a videót és feltöltik YouTube-ra. Szerintem nem annyira megerőltető, főleg, ha ennyi pénzt kapnak akkor mást úgysem dolgoznak, otthon ülve pedig rengeteg idejük van.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2016. december 06. 18:53 #14
Dorisia
Dorisia
visszatérő vendég

StátuszThinking of something deeeeep...
Hozzászólás: 383
Azonosító: 207155
Aki próbált már videót szerkeszteni, az tudja, hogy mennyi idő. Persze, ennyi pénzért bárki szívesen megcsinálná, de ők akkor is hihetetlen energiákat fektettek bele, amikor még nem tudták, hogy sikeresek lesznek. Aki itt irigykedik, az mehet a boltba, vehet egy kamerát, és rajta! Meglátjuk, hogy sikerül.
2016. december 06. 20:17 #15
- törölt felhasználó -    
Azért az messze nem igaz, hogy egy videós semmit sem dolgozik. Már az előkészületek igénybe vesznek legalább egy órát, a videó hosszától függően a felvétel szintén sikerülhet hosszadalmasra, ha pedig valaki egy igényesen megvágott, megszerkesztett videót szeretne kiadni a kezei közül a vágás időintervalluma ismételten csak beleesik a minimum 60 percbe. Az meg a másik, hogy egy olyan YouTubernek, aki még nem tud a videózásból megélni rohadt nehéz egy csatornát fenntartania, hiszen egy dolgozó/tanuló emberről van szó, akinek (normális esetben) nem a videózás az elsődleges, hanem a munka vagy az iskola, a család, a barátai, az esetleges párja. Pár kedvenc videósom már hangoztatta is, hogy legtöbbször éjszaka szereti felvenni a videókat és akkor is vágja meg őket, mert egyszerűen nincs ideje máskor ezeket megcsinálni. Főleg ebben az időszakban, amikor majdnem minden hétvégére jut egy rendezvény és előre gyártja a tartalmat.
Nem is csodálom, hogy a gamerek kezdenek átállni erre a stream-es rendszerre, mert amellett, hogy sokkal egyszerűbb így a tartalomgyártás még a néző-videós kapcsolat is szorosabbá tud válni.
2016. december 06. 20:17 #16
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Hát, gratu nekik.
2016. december 06. 20:28 #17
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Oh...my....GOD:O
2016. december 06. 20:34 #18
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Hát én őszintén irigylem őket hogy össz-vissz videózásból keresnek meg százezreket és valljuk be azért az itthoni videósok is elég jól keresnek ezzel a dologgal mivel rengeteg olyan dolguk van ami videózás nélkül nem biztos hogy meg lett volna nekik csak eleve a szobájukat kell egy kicsit megfigyelni és máris meg lehet figyelni milyen nagy lábon élnek. Nekem igazából annyi a bajom a videósokkal hogy amint híresebbek lesznek egyre több a szponzorált videó és én nem azért iratkozok fel az adott youtuberre mert reklám videókat akarok nézni hanem mert ők maguk érdekelnek engem valamiért. Oké hogy van amikor ajánlanak egy egy terméket ez még nem is gond én pl az őszi, téli, tavaszi, nyári kedvences videókat még szeretem is viszont amikor már minden videója kezd ilyen haulról meg olyan haulról szólni az azért már elég idegesítő én pl ezért nem nézem már Móni szépségvilágát én pl a sminkes videóiért iratkoztam fel hozzá meg mert szimpatikus ahogy egyes témákról kifejti a véleményét de mivel az utóbbi időkben már idegesítően sok haul videója van ezért már annyira nem is szoktam őt nézni. Éppen ezért jobban szeretem a kezdő videósokat és nem mondom hogy nem nézek híresebbeket is de mostanság egyre jobban kezdenek az agyamra menni a híresebbek csak hogy egy példát említsem volt egy videó amiben Szabi, Royal Szabi meg a Bence összeturmixolták Szabi teljesen új Iphone 7 telóját na most kérdezem én... Hogy lehetnek ennyire hülyék??? Én mit meg nem tennék egy új iphoneért ők meg csak simán bedarálják és majd vesznek egy újat. Hát hihetetlen mit ne mondjak... Itt nálam már tényleg betelt a pohár! És akkor ez még csak egy a sok közül hogy említsek is valamit... Múltkor meg egy videóban AvianaRahl tett egy olyan megjegyzést hogy még én éreztem magam kínosan amikor néztem na mind1 a lényeg az hogy bizony nem csak a külföldi videósok élnek meg jól a "munkájukból" és sokszor amikor már híresek lesznek olyan nagyzolóvá válnak meg önteltté és közbe meg nem gondolkoznak el komolyan azon hogy kiknek köszönhetik azt ahova jutottak igen igen megköszöngetik de azért a viselkedésükön sokszor nem a hála látszik meg...
2016. december 06. 21:28 #19
BlackVeilBrides-26
BlackVeilBrides-26
Hozzászólás: 509
Azonosító: 249167
A legtöbbüket nézem és tényleg megérdemlik szerintem(mondjuk azért tized ennyi is reális lenne) Durva, hogy Rosanna sütésből ennyi pénzt szerzettxd
PewDiePie, Markiplier, Tyler Oakleytől<3
2016. december 06. 21:34 #20
BlackVeilBrides-26
BlackVeilBrides-26
Hozzászólás: 509
Azonosító: 249167
De gondoljunk bele mennyi embert inspirálnak és fogatatják el velük önmagukat( most nem hülye beauty broglerekre gondolok hanem a vlogerekre és gamerekre) csak gondoljuk bele mennyi időt fektetnek bele a vágasba, arra, hogy a rajongóikkal találkozonak(ahol mindig kedvesek velük) különböző előadásokat is tartanak szóval ez sem egy olyan semmittevő munka
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!