Sabinee | Ma, 18:59
Hiányoltam a listáról Shawn Mendest. Elég sokat tett le az asztalra az idei évben, megérdemelte volna. Egyébként kicsit fájt látni, hogy gyakorlatilag mindenhol ugyan azok az előadók ismétlődnek. Ariana, Beyonce, Rihanna... Tehetségesek, ezt sosem vitattam, de nem értem, miért kell egyszerre minimum öt kategóriában jelölni valakit. Maximum kettő vagy talán három... Nem kell minden díjat nekik adni, hadd lehessen esélye másnak is rajtuk kívül.
Bármennyire is vagyok Ariana rajongó,egyetértek, teljes mértékben,bár Arit idén csak 1-re jelölték, de Rihanna meg Beyoncé mindenhol ott van,miközben alig vannak zenéik
Grammy 2017: Közzétették a jelöltek névsorát!
2016. december 06. 19:15
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
2016. december 06. 19:48
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline |
Shawn Mendes hol van??? A Mercy és a Treat you Better simán felér egy Beyonce számmal, szeretem őt is persze de sok már kicsit nekem. Kaney a Famos-el? kajak? édes istenem a closer remélem nyer a kategóriájában <3 a panda szám király remélem az is nyer
de Shawn lenne még itt a Best letarolt volna mindent és mindenkit
de Shawn lenne még itt a Best letarolt volna mindent és mindenkit
2016. december 06. 19:49
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
Azért ma már nem az a Grammy, mint rége(bbe)n, de Siának szurkolok, meg Beyoncénak is. Abban pedig egyetrértek, hogy Shawn Mendes is megérdemelné, sokaknál sokkal többet dolgozott és tett le az asztalra idén, pedig azokat a sokakat jelölték, őt meg nem.
2016. december 06. 19:50
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
Nagyon szorítok Ariana-nak, a TOP-nak és Lukas Graham-nek , de sajnos, mint az éven minden díjátadó, a Grammy is inkább a lemezeladások alapján dönt majd, meg hát milyen jól fog az hangzani hogy x és y több mind z számú díjat vitt haza. Rég nem az igényességről és a tehetségről szól az egész, inkább az előadók mögött álló kiadókról. Anno ez volt a legnagyobb zenei elismerés, amíg olyanoknak nem osztogatták ki őket, akik a kisujjukat sem mozdították azért, hogy valóban meg is érdemeljék.
2016. december 06. 19:57
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline |
justin bieber így rihanna úgy drake így ariana amúgy az igazi énekesek merre vannak? oké Beyonce még elmegy e ennyi kategóriába minek őt megjelölni?
2016. december 06. 19:58
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
A Green Day-t pedig nem jelölték. Egyébként is hideg ráz a gondolattól, hogy egy Justin Bieber esélyes a Grammyra, de a jelöltek felének semmi keresnivalója itt. Nem idén először, sajnos a Grammy is a minőség helyett a népszerűséget értékeli.
Azért kivételek akadnak, úgyhogy szurkolok Enyának és a Pentatonixnak.
Azért kivételek akadnak, úgyhogy szurkolok Enyának és a Pentatonixnak.
1 felhasználónak tetszik:
Galambbegy
2016. december 06. 20:04
dorcoutinhoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.12. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 257040 offline |
Hol van Shawn?
2016. december 06. 20:11
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Én is hiányolom Shawn Mendest!! Sok mindent bizonyított, rengeteget dolgozik a dalaival, és szívét-lelkét beleadja a zenélésbe!!❤❤ Igazán berakhatták volna 1-2 kategóriába. (Lehet, hogy azért nem rakták be, hogy másnak is legyen esélye nyerni ) Na, de azért Twenty One Pilots❤❤, Panic! At The Disco❤❤ hajráááá!!
2016. december 06. 20:33
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline |
Chainsmokeeeeers
2016. december 06. 20:46
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
Shawn Mendest miért nem jelölték és Bruno Marsot????
2016. december 06. 20:48
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
Rinyahangya nem érdemel semmit
(Rihanna)
(Rihanna)
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.