A karácsony szinte már az ajtón kopogtat, azonban még nem késő meglepni a szeretteidet az idei év legvágyottabb termékeivel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tippek karácsonyra: ezek a legvágyottabb ajándékok idén világszerte – II. rész
2016. december 10. 16:22
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Nem azért, de csak kozmetikai szetteket lehet ajándékba adni? Hát én egyikre se vágyom. (Végül is anélkül már nem is szép egy nő, csak ha 20 kg vakolat van rajta....)
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. december 10. 16:26
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Ariana Grande parfümje nekem is nagy álmom kifejezetten egy olyan dolog amit magamnak nem vennék meg de azért szeretném ha valaki ajándékba adna nekem egy ilyet úgyhogy én anyától azt kértem remélem megkapom majd tőle! Amúgy anya egy csokifondü készítő gépet kért én azt már megvettem az ajándékok nagy része már meg is van már csak az egyik tesómnak kéne kitalálnia hogy mit akar különben én választok neki Szóval én már elég jól állok ajcsi beszerzés terén igaz sokat kellett gyűjtenem arra hogy mindenkinek azt vegyem meg amit szeretne de nálunk amúgyis mindenkinél nagy spórolás van az ünnepek előtt hogy mire eljön a karácsony mindenki azt kapja amit szeretne és szerintem ez jól is van így elvégre mindenki megtanulta hamar hogy fontos pénzt félretenni és mivel mindegyik tesómnak van zsebpénze és nekem is így hamar összegyűlik a szükséges pénz köszönhetően annak hogy apa sokat keres külföldön.
2016. december 10. 16:46
már azt hittem, hogy a One Directiont meglehet vásárolni XDD bár ők mióta szépségápolási termékek?:"D
2016. december 10. 17:11
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline |
Nekem ezek közül csak Ariana parfümje van meg, amit imádok! Bátran ajánlom mindenkinek. Valóban nagyon tartós és isteni édeskés-gyümölcsös az illata. Én reggel kb két fújást szoktam a nyakamra és még fürdés után is érezhető valamely szinten az illatkombó rajtam. Ruhán pedig több héten át érezhető. Megéri szerintem az árát.
2016. december 10. 17:36
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Kössz,de én még maradok a kameránál(ami később jól jönne nekem,nem úgy,mint ezek)
És megjegyzem,az osztálytársaim többsége ilyeneket kér! Komolyan!
És megjegyzem,az osztálytársaim többsége ilyeneket kér! Komolyan!
2016. december 10. 17:37
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nekem például egyikre se lenne szükségem:D
2016. december 10. 17:51
Nekem ezek közül egyikre se lenne szükségem. Szépségápolásos kategóriában mondjuk egy Yves Saint Laurent-es Black Opium parfümöt nem utasítanék el... De maradok a könyveknél, csak azokat szeretnék ^^
2016. december 10. 19:06
SoldierofFreedomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 249835 offline |
Nincs olyan lány aki ne vágyna egy kicsit is a Victoria's Secret termékeire. Á, értem! Szóval igazából nem is lány vagyok....Az életem egy hazugság!
2016. december 10. 19:38
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
Háát köszi,de nemkellene egyik se Főleg nem egy Victoria Secretes akármi amugy nagyon vicces az az Ariel gif!
2016. december 10. 19:41
TayAriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.06. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 261216 offline |
Úúú, az Aris parfüm nekem megvan, és valami elképesztő*-*
Már olyan fél éve használom, és még a fele sem fogyott el.
Én nagyon vigyázok rá, és valami fantasztikusan jó illata van, és úristen de jóóóD <3
Már olyan fél éve használom, és még a fele sem fogyott el.
Én nagyon vigyázok rá, és valami fantasztikusan jó illata van, és úristen de jóóóD <3
2016. december 10. 23:19
lilacxxskyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 257757 offline |
Nezzetek hulyenek, de en Freedom ruzst a Pepco-ban vettem, es azt hittem ez ilyen bovli, 300 forintos cucc. Hat milyen meno vagyok ahah
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.