A Scream Queens sztárja mindig is híres volt szókimondó stílusáról, amit most sem hazudtolt meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Keke Palmer a társadalmat hibáztatja azért, mert „műnő” lett Kylie Jennerből
2016. december 12. 13:29
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. december 12. 13:46
Szerintem nem kell "áldozatnak" beállítani emiatt, az ő döntése volt, hogy kés alá feküdt, hogy milyen ruhákat vett fel és mennyire sminkelte magát. Ha erős- és okos- lenne, akkor "nem akarna megfelelni" az egész világnak, mert tudná, hogy egyrészt lehetetlen, másrészt ostobaság. Hogyha pedig magától erre nem jött rá, akkor a szüleinek vagy a testvéreinek kellett volna leülnie vele és elmagyarázni ezt neki.
Ezt "a mindenkinek" meg akarok felelni sémát mindig badarságnak tartottam, néhány embernek adok a véleményére, ők el is fogadnak olyannak, amilyen vagyok, a többiek meg tehetnek egy szívességet -.- - Rule Archer szemléletmód xD. Ha mindenki ennyire könnyen betörne a nyomás alatt, akkor nem lenne egyetlen egyedi ember, csak tucatlányok és tucatsrácok, a gót, rocker és punk kifejezések meg nem is léteznének.
Ezt "a mindenkinek" meg akarok felelni sémát mindig badarságnak tartottam, néhány embernek adok a véleményére, ők el is fogadnak olyannak, amilyen vagyok, a többiek meg tehetnek egy szívességet -.- - Rule Archer szemléletmód xD. Ha mindenki ennyire könnyen betörne a nyomás alatt, akkor nem lenne egyetlen egyedi ember, csak tucatlányok és tucatsrácok, a gót, rocker és punk kifejezések meg nem is léteznének.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. december 12. 14:20
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Igaza van. Részben a társadalom, pontosabban az elvárások züllesztették Kylie-t idáig. Viszont ha még mélyebbre akarunk ásni, azt is beláthatjuk, hogy ez főként a családjának a hibája, akik már nagyon fiatalon kitették a hírnévvel járó hercehurcának, és Kylie-nak csupa olyan nő között kellett felnőnie, akik olyan test- és énképzavarral rendelkeznek, amit csak testük totális átszabásával tudtak orvosolni.
Amondó vagyok, hogyha Kylie tiniként nem azt látja minden nővérétől és az anyjától, hogy egy orvosi szikével és némi botoxszal minden hibát ki lehet igazítani, ő se vált volna húszas éveire egy plasztik-babává.
Sajnálom, mert ő egyértelműen a hírnév és a pénzéhes anyjának áldozata.
Amondó vagyok, hogyha Kylie tiniként nem azt látja minden nővérétől és az anyjától, hogy egy orvosi szikével és némi botoxszal minden hibát ki lehet igazítani, ő se vált volna húszas éveire egy plasztik-babává.
Sajnálom, mert ő egyértelműen a hírnév és a pénzéhes anyjának áldozata.
2016. december 12. 14:45
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Teljesen igaza van. De azt sem kell elfelejteni, hogy azok, akik rajonganak érte, sőt akik támogatták ők a műtétekben ugyan olyan hibásak, mint azok, akik gyerekként lerondázták őt. A családjának, barátainak stb azt kellett volna erősítenie benne, hogy nem ronda, mert nem mellékesen szerintem helyes kislány volt, nem az a műnő, aki Kim meg a többi Kardashian, hanem egy természetes EMBER. Ma viszont emberek, sőt kislányok milliói rajonganak ezért a műlányért, akik arra vágynak, hogy ők is nagy ciciket csináltathassanak maguknak, meg műszájat, mert akkor majd ők is sikeresek lesznek meg szépek....
2016. december 12. 14:49
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Igaza van, de én jobban szeretem így Kylie-t mint amilyen eddig volt.
2016. december 12. 15:03
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline |
@Selena Gomez Fan.2
Te jó isten!Pont erről szól a cikk,hogy milyenek is az emberek,hogy miért nem tudták őt elfogadni ugy ahogy volt,tepedig jössz most ezzel a kommentel...Komolyan kiakadtam.
Te jó isten!Pont erről szól a cikk,hogy milyenek is az emberek,hogy miért nem tudták őt elfogadni ugy ahogy volt,tepedig jössz most ezzel a kommentel...Komolyan kiakadtam.
2016. december 12. 15:23
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Na igen a plasztikáztatás miatt tulajdonképpen mindenki aki ehhez folyamodik ordít hogy nem voltak megelégedve magukkal és ez nem valami jó fényt vet rájuk azt is jelentheti mások számára hogy sebezhetőek mivel nem fogadták el úgy magukat ahogyan kinéztek. Sok sztár mondja hogy légy önmagad na és attól leszel önmagad hogy átplasztikáztatod magát teljesen más kinézetű emberré?? Ez az önmagunk elfogadása?? Én pl Nicki Minajjal si így vagyok tényleg imádom meg egyszerűen hihetetlen személyiség de ha engem kérdeztek szerintem neki se lett volna szüksége plasztikára ő is szép volt régen az az ő döntése hogy végül megtette így is tetszik, de lehetett volna mellőzni ugyanez van Kylienél csak nála az a gond hogy ő meg szinte már gyerekként csöppent bele ebbe az egész dologba, a szülei se tudtak neki jó példát mutatni mivel ők sem olyanok és ezért lett ilyen. És mivel régen csúnyának állították be hogy ő volt a család fekete báránya ezért ő nem akart kilógni a sorból és azt az utat választotta amit a rokonai Nickinél ez pl nem így volt de értitek mi a különbség. Szóval igen nagyon érdekes hogy már az emberek képesek mássá műttetni magukat azért hogy az emberek elfogadják őket és nem hogy máshogy öltözködnének legalább hanem ah az nem működik még úgy se fogadják el akkor még műttetik is magukat na ez már a durvábbik fajtája a beilleszkedés vágyának és az ilyenek már nem tudnak mit tenni inkább választják ezt. De most komolyan megéri?? Nicki legalább nem mások kedvéért csináltatta meg magát mint Kylie emellett persze Kyliet sem lehet megvetni ő csak azt akarta hogy elfogadják ez nem bűnös dolog elvégre valamilyen szinten mindenkinek számít hogy mégiscsak mit gondol a másik na meg hogy befogadjanak mert egyedül mindig nehezebb és hiába mondja itt nekem bárki hogy a másik véleménye nem számít mert azt ők is tudják hogy volt olyan pont az életükben amikor igenis számított és ezt nem kell eltitkolni mivel teljesen emberi dolgok ezek.
2016. december 12. 15:44
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Egyetértek vele!
2016. december 12. 15:46
Kylie azért dontott így, mert ő akarta.. de mindegy..
2016. december 12. 15:51
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
Én azt nem értem meg egyszerűen, hogy mi ez az óriási ellenszenv a plasztikai műtét iránt. Ha már van miért ne lehetne igénybe venni? Régen nem volt, de biztos vagyok benne ha lett volna és ilyen könnyen elérhető lett volna sok nő változtatott volna magán. Ugyan úgy régebbi időkben is volt egy női ideál amihez mindenki akart hasonlítani, ahogyan mindig is lesz. Azzal valahol viszont egyet értek, hogy a családja helyében nem hagytam volna, hogy olyan fiatalon kés alá feküdjön, hiszen az ember évről évre változik.
Viszont ami másik dolog amit nem értek, miért ez lány van mindig terítéken? Annyi sztár szét van plasztikáztatva, hogy 10 kezem lenne se tudnám megszámolni. Ott van pl. Bella Thorn vagy Dove Cameron, hogy a fiatalabb generáció nagy kedvenceit említsem, mind a kettő annyira szétműtötte már a fejét, hogy nem lehet őket felismerni. Tény, hogy Kiyle túlzásba esett mikor kés alá feküdt ésszerűbb keretek között is lehetett volna magán javítani, de akkor sem értem, hogy mi ez az óriási ellenszenv a plasztika iránt, másik dolog pedig, hogy miért mindig ő jut mindenkinek eszébe, ha plasztikai műtétről van szó. Pedig tényleg nem vagyok fangirl vagy ilyenek, de akkor is ez valahol így nem fair, hiszen sztárok 90% ugyan olyan magamutogató ,mint ő.
Viszont ami másik dolog amit nem értek, miért ez lány van mindig terítéken? Annyi sztár szét van plasztikáztatva, hogy 10 kezem lenne se tudnám megszámolni. Ott van pl. Bella Thorn vagy Dove Cameron, hogy a fiatalabb generáció nagy kedvenceit említsem, mind a kettő annyira szétműtötte már a fejét, hogy nem lehet őket felismerni. Tény, hogy Kiyle túlzásba esett mikor kés alá feküdt ésszerűbb keretek között is lehetett volna magán javítani, de akkor sem értem, hogy mi ez az óriási ellenszenv a plasztika iránt, másik dolog pedig, hogy miért mindig ő jut mindenkinek eszébe, ha plasztikai műtétről van szó. Pedig tényleg nem vagyok fangirl vagy ilyenek, de akkor is ez valahol így nem fair, hiszen sztárok 90% ugyan olyan magamutogató ,mint ő.
2016. december 12. 15:55
és most sajnáljam ezt a kis libát? már bocs de soha nem fogom
2016. december 12. 15:56
Igaza van, sajnos a mai társadalom ilyen. Bár úgy eleve nem nagyon értem a nagy felhajtást a Kardashian-Jenner család körül, hiszen valójában semmit nem tettek le az asztalra és nem dolgoztak meg a sikerükért. Az, hogy egy valóságshowban eladták magukat és megrendezett műbalhékat játszanak el, egy dolog. De én úgy gondolom, abból a családból egyiken sem azért sikeresek és nézettek, mert óriási tehetségek lennének. Tulajdonképpen az egész életüket a nyilvánosság előtt élik, így csoda, ha meg tudnának maradni normálisnak. Ráadásul az a rengeteg pénz, ami körülöttük forog, nem éppen segíti őket hozzá ahhoz, hogy józanok maradjanak.
Egyébként nem gondolnám, hogy áldozat lenne emiatt. Lubickol a pénzben, sikeres (most mindegy, hogy azért-e, mert tehetséges vagy nem), és minden szem rá szegeződik, a viselkedését elnézve pedig ezt élvezi is. De még ha nem is, ő döntött így, tulajdonképpen minden az ő döntése volt. Bár már szerintem kezdik látni a dolgok árnyoldalát, hiszen nagyon menő dolog volt a közösségi oldalakra kipakolni, hogy mennyi pénzük van, és lám-lám, Kimet kirabolták. Az ördög sosem alszik és bizony ezt is csak magának köszönheti.
Mindenesetre ők is el fognak tűnni a süllyesztőben pár év múlva, mert a külsőségek miatt tartanak ott, ahol vannak. Már most megmutatkozik, hogy kezdenek besokallni.
Egyébként nem gondolnám, hogy áldozat lenne emiatt. Lubickol a pénzben, sikeres (most mindegy, hogy azért-e, mert tehetséges vagy nem), és minden szem rá szegeződik, a viselkedését elnézve pedig ezt élvezi is. De még ha nem is, ő döntött így, tulajdonképpen minden az ő döntése volt. Bár már szerintem kezdik látni a dolgok árnyoldalát, hiszen nagyon menő dolog volt a közösségi oldalakra kipakolni, hogy mennyi pénzük van, és lám-lám, Kimet kirabolták. Az ördög sosem alszik és bizony ezt is csak magának köszönheti.
Mindenesetre ők is el fognak tűnni a süllyesztőben pár év múlva, mert a külsőségek miatt tartanak ott, ahol vannak. Már most megmutatkozik, hogy kezdenek besokallni.
2016. december 12. 16:17
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Őszintén szólva, nekem kissé eltér a véleményem Keke Palmerétől, illetve a hozzászólások zömétől. Én vagyok az egyetlen ember, aki úgy gondolja, hogy nem akar másoktól függeni, nem akar másoknak megfelelni? Nagyon úgy tűnik. Mindig is kilógtam a sorból, sosem voltam tizenkettő egy tucat lány sem gondolkodásban, sem kinézet alapján, ami évekig frusztrált engem, de aztán rádöbbentem, hogy ettől vagyok egyedi, és azaz ember, akinek elmondhatom magamat. Mindenki a saját sorsa kovácsa - tehát a saját döntéseidért, tetteidért csak is kizárólag te vagy a felelős, nem pedig más. Ez pedig szerintem Kylie Jennerre is vonatkozik. Az emberi társadalom - mióta világ a világ - mindig is kicsinyes és felszínes volt, hisz ötven-száz évvel ezelőtt is ugyanúgy csúfolták, megszólták azokat, akik nem olvadtak bele a tömegbe és mertek egyediek lenni. Kylie saját maga döntött úgy, hogy a mai fiatal nők klónjává válik, ezért pedig szerintem nem hibáztatható a társadalom. Ennyi erővel bármire rá lehet fogni azt, ha valaki rossz döntést hoz, elcsesz valamit, vagy esetleg abnormális deviáns viselkedést mutat, hogy hát ő nem tehet róla, hiszen a társadalom miatt lett ilyen. Na ne már! A társdalom valóban undorító tud lenni, de tegyük fel magunkban a kérdést - tényleg mindenért, akár még a saját ostoba döntéseinkért is lehet mást hibáztatni? Aki külső nyomásra képes önmagán, a személyiségén vagy akár a külső jegyein is változtatni, az meg is érdemli sorsát. Mindig is amondó voltam, hogy két egyforma ember nem létezik, és inkább lógjak ki a sorból, mintsem más valaki klónja legyek. Gondolom, ehhez a felfogáshoz kell némi intelligencia, amiből Kylie Jennernek nem sok jutott. Engem abszolút hidegen hagy a plasztika, így nem ítélem el azokat, akik élnek a lehetőséggel. Csupán csak azon vontam fel a szemöldökömet, hogy Palmer Kylie-t akarja felmenteni a tettei alól, holott mindig is saját maga alatt vágta a fát, valamint pisztolyt sem szegezett senki a fejéhez. Ez Kylie Jenner döntése volt, el kell fogadni, és másra kenni a sarat már enyhe túlzás.
2016. december 12. 17:08
Keke Palmernek igazat adok, de Kylie úgy műtteti rommá magát, ahogy kedve tartja, megteheti. Az más, hogy a műnők kora lassan, de biztosan lejár.
2016. december 12. 17:37
madnessgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 261327 offline |
Teljesen egyetértek, Beyla.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.