Starity

Keke Palmer a társadalmat hibáztatja azért, mert „műnő” lett Kylie Jennerből

2016. december 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Scream Queens sztárja mindig is híres volt szókimondó stílusáról, amit most sem hazudtolt meg.

hirdetés
Keke Palmer a társadalmat hibáztatja azért, mert „műnő” lett Kylie Jennerből
Fotó: Sugarscape Illustration

Kylie Jenner még gyerek volt, amikor az egész világ megismerte a nevét a Keeping Up With The Kardashiansnak köszönhetően, azóta pedig nemcsak felnőtt, hanem a világ egyik legnépszerűbb celebjévé nőtte ki magát saját szépségápolási szereket forgalmazó márkájának köszönhetően, melynek termékei az év legkeresettebbjei voltak.

Siker, pénz, csillogás azonban ide vagy oda, Kylie élete sem fenékig tejfel, ahogy arra Keke Palmer is rámutatott nemrégiben. Az Instagramon ugyanis épp azt fejtegette a színésznő, hogy fiatal kolléganője a társadalmi elvárások áldozata: nemcsak azért feküdt kés alá már tinédzserként, mert megtehette, hanem mert meg akart felelni az egész világnak.

Ezt a fotót elnézve nem tudom nem elveszettnek érezni magam, mert bár úgy érzem, a Kardashian-Jenner család azt a példát mutatja, hogy igenis jó dolog megfelelni a társadalmi elvárásoknak, hogy is lehetne hibáztatni őket? Nem hisszük, hogy ez a fiatal nő megérdemli a neki kijáró figyelmet amiatt az üzenet miatt amit közvetít, ugyanakkor nem gondolunk bele abba a ténybe, hogy pár évvel ezelőtt az egész világ egyetértett azzal, hogy ő ronda. EGY GYEREK. Kylie még csupán gyerek volt, amikor bántani és csúfolni kezdték és nem egy általa alakított karakter, hanem önmaga miatt

– magyarázta álláspontját Keke, aki szerint túl könnyen ítélkezünk mások felett anélkül, hogy a sorok mögött is olvasnánk.

Hagynunk kéne, hogy a különbözőségünk új dolgokat tanítson nekünk. (...) Elvégre nem hiába születünk másoknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek