Harry Styles lehet, hogy 21 évesen sikeres karriert tudhat a háta mögött, a családjában mégis ő számít a kisbabának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles nővére kiakadt a Dunkirk előzetesén
2016. december 14. 22:02
|
|
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline
|
Hát én is így vagyok vele!
2016. december 14. 22:26
Bár nem mindig csípem az 1D fandomot, sőt, egy részük egyenesen őrült, már elnézést, a humorukat mindig bírtam XD Bármilyen dráma volt a srácok körül, a fandom mindig iszonyatosan vicces mémeket kreált belőle...
Egyébként kíváncsi leszek a filmre, bár az idegzetem nem biztos, hogy bírni fogja.
Egyébként kíváncsi leszek a filmre, bár az idegzetem nem biztos, hogy bírni fogja.
2016. december 14. 23:05
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Omg!!!! Most értem haza a munkából és mit látok?? Kijött az első trailer!!! Minden nap azt sasoltam a youtubeon mikor rakják már fel! Nagyon várós film, alig várom h lássam Tom Hardy és Cillian Murphy újabb nagyszerű alakítását! Na persze Harryre is kìváncsi vagyok.
2016. december 15. 08:34
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Javaslom legyen közös premier a Baywatch-csal
2016. december 15. 09:20
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Fhuu de várom már!!!♥ Imádom ezeket a mémeket xdd De komolyan hihetetlen jónak ígérkezik már most!!!!
2016. december 15. 09:51
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Lehet, nem is egy-egy személy köré fog épülni a történet, hanem mind "főszereplők" lesznek. De ha mégsem, abban az esetben szerintem Tom Hardy karaktere lesz a középpontban.
2016. december 15. 14:29
|
|
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline
|
Nem a szívem csücske Harry! Miután a kissebb nagyobb hiszti volt az 1D körül a fannok végett!
Nem nagyon rajongok a háborús filmekért sem, de mivel jó pár kedvencem benne lesz, így érdekel! Igaz lehet a fele filmnél kikészülnek az idegeim, de egyenlőre nem borultam ki az előzetes láttán, bevállalom hátha sikerül végig néznem! Mindenesetre 100as zsepit az ölembe rakok
Nem nagyon rajongok a háborús filmekért sem, de mivel jó pár kedvencem benne lesz, így érdekel! Igaz lehet a fele filmnél kikészülnek az idegeim, de egyenlőre nem borultam ki az előzetes láttán, bevállalom hátha sikerül végig néznem! Mindenesetre 100as zsepit az ölembe rakok
2016. december 17. 20:53
Nem csodálom, én is kiakadtam.
Imádlak Harry, tuti szuper jó lesz a film.
Imádlak Harry, tuti szuper jó lesz a film.
2016. december 21. 18:16
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
érdekel a film és az hogy Harry mit alkotott:) remélem jó lesz!
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: