A Túraautó Világbajnokság negyedik helyezettje és felesége első gyermeküket várják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Apa lesz Michelisz Norbert
2016. december 23. 12:32
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8895 Csatolások: 235524 Azonosító: 59785 online
|
2016. december 23. 13:57
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Gratulálok nekik!
2016. december 23. 13:58
Jaj, annyira boldog vagyok *-* amikor először olvastam, nagyon ledöbbentem, mivel előtte pont egy nappal gondolkodtam azon, hogy mikor lesz már babájuk Norbiéknak, erre másnap meg jön a hír, hogy Johanna terhes. Norbi remek apuka lesz, imádnivaló párost alkotnak, szóval biztos, hogy a baba semmiben nem szenved majd hiányt
gratulálok nekik!
2016. december 23. 14:42
Michelisz Norbert remek apuka lesz!
És nagyon jó, hogy feleségével ilyen harmonikus és boldog a kapcsolatuk! A legjobbakat kívánom nekik!
2016. december 23. 15:07
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8895 Csatolások: 235524 Azonosító: 59785 online
|
Idézet (Szabe @ 2016.12.23. 13:58)
amikor először olvastam, nagyon ledöbbentem, mivel előtte pont egy nappal gondolkodtam azon, hogy mikor lesz már babájuk Norbiéknak, erre másnap meg jön a hír, hogy Johanna terhes.
Bevonzottad a bejelentést. Hmmm, valamit talán titkolsz előlem?
Annyira örültem, mikor tegnap megláttam Norbi bejegyzését. Ők ketten iszonyatosan édes párost alkotnak Johannával, megérdemlik a teljes boldogságot.
2016. december 26. 15:17
Nagyon örülök, hogy teljesült a dédelgedett álmuk és babát várnak
Norbi mindig is egy két lábbal a földön járó, végtelenül szimpatikus ember volt számomra, így őszintén gratulálok nekik és sok boldogságot kívánok a Michelisz családnak!
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: