Sokként érte a hír a világot, miszerint december 25-én, 53 éves korában elhunyt a kétszeres Grammy díjas, a Last Christmas és a Faith énekese, az angol slágergyáros George Michael.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gyász: Meghalt George Michael
2016. december 26. 05:14
|
lindacampbellúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 16.12.25. Hozzászólás: 0 Csatolások: 0 Azonosító: 261488 offline
|
2016. december 26. 06:42
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Teljes sokkban vagyok, ezt egyszerűen nem tudom felfogni. Sosem voltam különösebben nagy rajongója, a tehetségét mindig elismertem és tisztelem a munkásságát. Személyében egy újabb legendás énekes távozott közülünk, újabb hatalmas veszteség a zene világának. Nyugodjon békében.
2016. december 26. 07:39
Amikor olvastam (teljesen más cikkben, más oldalon), hogy meghalt, olyan nagyot néztem, hogy az valami hihetetlen, de egyben azt hittem, hogy egy újabb kamu halálhír, és mondtam "nevetve" , hogy ez megint csak kitaláció. De nem! Szinte mindenhol írták, hogy meghalt. Majdnem elájultam. Mindennap meghallgattam a dalait, egészen kicsikorom óta ismerem, imádom őt (köszi anyu
), egy igazi legenda volt ... Nem hazudok, nem egyszer elkapott a sírás. És pont Karácsonykor és még csak 53 (!!!) éves volt. Amióta az eszemet tudom, felnézek rá. Annyi kérdés kavargott bennem, de megtaláltam a "legjobb" kérdést: MI VAN VELED 2016?? Annyi, de annyi kedvencünk halt már meg, de ez egyre jobban fog fokozódni .. Kérdem én: Miért? Örökké emlékezni fogok, Örökké imádni fogom Őt, Örökké imádni fogom a dalait, a hangját! Nyugodj békében drága!
2016. december 26. 08:13
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Minden évben meghallgatjuk a Last Christmast, és nagyon szeretjük!! Nyugodjék békében!❤ (és pont karácsonykor, ráadásul csak 53! éves volt!!!)
2016. december 26. 08:17
Nyugodjon bekeben! Milyen Karacsonya lehet mar annak a csaladnak?
2016. december 26. 08:35
Az Older című albumával lopta be magát a szívembe. Nyugodj békében, George!
2016. december 26. 08:54
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Kiskoromban anyukám az öccsétől megkapta ajándékba a Wham! válogatás albumát. 5 évesen már -ha halandzsa szöveggel is- , de kívülről fújtam az egész albumot, imádtam róla minden számot. Zenei fejlődésem egyik meghatároz alakja volt George, illetve a Wham!
Tényleg ez volt George Last Chrismas-e
Nem lesz már többé ugyanolyan ez a szám se
Tényleg ez volt George Last Chrismas-e
2016. december 26. 10:38
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
2016 el akarta vinni tőlünk Carrie Fishert. Carrie mindig is nagy harcos volt, a halál nem bírt vele. Választott hát valakit mást. A Last Christmas soha többé nem jelenti majd ugyanazt, mint eddig. Nyugodj békében, George.
2016. december 26. 10:41
|
|
ArianaCherryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261363 offline
|
Amikor hallottam a hírt úgy ledöbbentem hogy azt nem is tudom megfogalmaz-
ni. Hát.... Nyugodjon békében !
ni. Hát.... Nyugodjon békében !
2016. december 26. 10:44
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
SZENTSÉGES ISTEN
ez...ez most hihetetenül lesokkolt, én ezt nem tudom felfogni...ebben az évben szinte csak legendákat veszítettünk el
Nyugodjon békében
2016. december 26. 10:55
|
Judit33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 176522 offline
|
Nagyon sajnálom, lassan kihalnak a 80-as évek legnagyobb sztárjai alig éri meg valaki a nyugdíjas kort. A sors fintora hogy Karácsonykor halt meg, pedig a világon az övé a legismertebb és legjobb karácsonyi dal ami mindörökre fennmarad. Nyugodjon békében élhetett volna még!
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Sosem ér véget: Justin Baldoni és Blake Lively visszatérnek a bíróságra
Újabb kalamajka az ügyben.
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Kiderült, miért szakított a párjával Mika Abdalla, az Off Campus sztárja
Nem sokkal a sorozat premierje előtt mentek szét.

0 felhasználónak tetszik: