Férfi zaklatta Ariana Grandét – kiállt magáért az énekesnő!
2016. december 29. 10:40
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
Teljesen igaza van. Tisztelem Arianat, mert ő meg is mer szólalni a témával kapcsolatban és nem azért hívja magát feministának, mert férfiakat aláz. A feminizmus lényege nem az, hogy a férfiakat a nők maguk alá gyűrjék, hanem hogy végre egyenrangúak legyenek a nemek ( például nézzétek meg egy nő havi fizetését és egy férfiét, amit ugyanazért a munkáért kapnak). Remélem egy nap ez megvalósul.
2016. december 29. 10:57
Örülök, hogy kiállt magáért
Borzalmas, hogy ilyen emberek vannak a világon
Borzalmas, hogy ilyen emberek vannak a világon
2016. december 29. 11:06
Tisztelem Arit azért, hogy így kiáll magáért. Teljesen igaza van.
2016. december 29. 11:15
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Soha az életben nem értettem még egyet Ariana-val, de ez most egy hatalmas kivétel. Jól tette, hogy ezt így leírta. De azért kíváncsi vagyok, hogy ott helyben elmondta-e az illetőnek a véleményét ugyanígy.
2016. december 29. 11:46
Igaza van! Nem is értem hogy lehet a világon ilyen emberek, ez már tényleg pofátlanság! Eléggé szomorú hogy manapság ennyire lenézik a nőket...
2016. december 29. 12:46
ozolivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 115 Csatolások: 2 Azonosító: 55592 offline |
Zaklatta Hatásvadász címadás mert ennek a zaklatásához nem sok köze van és különben is nem Ariana miatt szállt be a kocsiba az meg hogy ilyen bunkón nyilvánult meg csak Ariana barátjának köszönhető aki gondolom hasonló stílusra tanítja a rajongóit!
2016. december 29. 12:51
Az a probléma, hogy a videoklipjeiben egy "darab húsként" viselkedik.
2016. december 29. 15:36
Arról, hogy néhányan úgy kezelik a nőket, mint egy darab húst, pont az olyanok tehetnek mint ő, hisz konkrétan az egész karierrje a szexualitásra és magamutogatásra épül, mert másképp a kutyát nem érdekelné.
Én amellet vagyok, hogy igenis lehet nőiesnek és vonzónak lenni anélkül, hogy átesnénk a ló túloldalára és átcsapnánk valami megalázkodóba és közönségesbe.
Én amellet vagyok, hogy igenis lehet nőiesnek és vonzónak lenni anélkül, hogy átesnénk a ló túloldalára és átcsapnánk valami megalázkodóba és közönségesbe.
2016. december 29. 16:03
Semmi nem jogisít fel egy férfit arra,hogy tárgyként kezeljen egy nőt,és ilyen stílusban beszéljen vele.Még akkor sincs joga,ha az illető nő "egy darab húsként" viselkedik a klippjeiben,mint ahogy azt előttem írták.Emberek,akkor sem tehetne ilyent,ha Ariana egy szál semmiben lépett volna ki az utcára.Ez olyan,mintha a nőket hibáztatnánk azért,hogy megerőszakolták őket,az öltözetük vagy a viselkedésük miatt. Pedig sajnos ezt sokan így gondolják..
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.