Férfi zaklatta Ariana Grandét – kiállt magáért az énekesnő!
2016. december 29. 16:18
Teljes mértékben igazat adok Arinak. Akik elöttem azt írták hogy Ari úgy szerepel a klippjeiben mint ,,egy darab hús" azoknak csak annyit mondanék hogy ez a show bussnies. Ari se jókedvéből táncikák egy rovid ruhában télen vagy bármelyik időszakba. Ezt a manage menetjének köszönheti. Neki megvan szabva mikor mit mondjon, mikor hogy öltözzön sőt még azt is hogy milyen legyen a hangulata. És ennek a bizonyos férfinek akkor se lett volna joga ilyet mondani Macnek és Ariananak ha Ari egy szál semmibe ment volna ki az utcára.
2016. december 29. 16:20
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline |
mikor először olvastam ezt Arinál egyszerűen sírni támadt kedvem. nagyon jól tette, hogy kiállt magáért, mert tényleg tárgyiasították a 'that' kifejezéssel, ami nagyon durva szerintem. ő nem csak egy 'that'. nem érdemli ezt meg, és nem csak ő, senki más. tényleg ebbe az irányba kezd fajulni az értelmi szintje egyes embereknek? elszomorító. mindenesetre rettentő büszke vagyok Arira, nem hiába ő a példaképem. és ezt egyre büszkébben mondom.
2016. december 29. 16:50
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline |
Teljes mértékben egyetértek Arival. Átérzem a helyzetét, mivel velem is már előfordult ez az eset, nem is egyszer. Én is csak annyit tudok mondani, hogy gusztustalan ez a viselkedés...Büszke vagyok Arira, hogy kiállt magáért és ezt az esetet nem hagyta szó nélkül. Ebből látszik, hogy egy igazi példakép, mert nem a botránykodásától hangos a sajtó, hanem azért mert kiáll a saját neme mellett és stb. Imádom benne, hogy ilyen magabiztos és szókimondó! Le merném fogadni, hogy más nők ezen jót nevettek volna és rá mondták volna, hogy "igen, persze". Sajnos ilyen a mai világ, amiből már rohadtul elegem van, de úgy látom nem csak nekem. Imádlak Ariana!
2016. december 29. 17:27
Tény és való, hogy valamilyen szinten egyetértek Ariana-val, de van pár észrevételem.
Például, hogy ha azt akarja, hogy ne bánjanak vele egy „darab húsként”, akkor ne viselkedjen úgy. Hogy néz ki, hogy öltözködik a klippjeiben? Milyen fényképek vannak róla? Hogy szokott úgy általánosságban öltözködni? Tény, hogy bármit csinálsz, az nem minden embernek fog tetszeni, de ilyenkor egyszerű dolog: magasról tenni kell mások véleményére, ám ugyanakkor az is tény, hogy minden embernek lehet véleménye, és bármikor kinyílváníthatja. Szóval, ha nem akarja, hogy úgy viselkedjenek vele, ahogyan, akkor ne adjon rá okot.
A másik meg; a barátja mit csinált? Kicsit elbambult, hogy a „„zaklató”” a legkisebb mértékben sem foglalkoztatta?
A harmadik pedig, hogy kíváncsi vagyok, hogy ugyanezt meg merte-e volna mondani a férfinek. Lehet interneten nagy a szája egy embernek, ha a való életben nem meri ugyanezt megtenni.
Például, hogy ha azt akarja, hogy ne bánjanak vele egy „darab húsként”, akkor ne viselkedjen úgy. Hogy néz ki, hogy öltözködik a klippjeiben? Milyen fényképek vannak róla? Hogy szokott úgy általánosságban öltözködni? Tény, hogy bármit csinálsz, az nem minden embernek fog tetszeni, de ilyenkor egyszerű dolog: magasról tenni kell mások véleményére, ám ugyanakkor az is tény, hogy minden embernek lehet véleménye, és bármikor kinyílváníthatja. Szóval, ha nem akarja, hogy úgy viselkedjenek vele, ahogyan, akkor ne adjon rá okot.
A másik meg; a barátja mit csinált? Kicsit elbambult, hogy a „„zaklató”” a legkisebb mértékben sem foglalkoztatta?
A harmadik pedig, hogy kíváncsi vagyok, hogy ugyanezt meg merte-e volna mondani a férfinek. Lehet interneten nagy a szája egy embernek, ha a való életben nem meri ugyanezt megtenni.
2016. december 29. 19:03
Oh, ugyan már, ez azért elég messze áll a zaklatástól. Hány meg hány ilyen ember van, aki egész egyszerűen tuskó, tenni kell rá magasról. Hétköznapi nőket is biztos, hogy éri ilyen beszólogatás, nyilván nekem is rosszulesne, nade mondjuk az is tény, hogy ha nem akarja, hogy így viselkedjenek vele és ilyeneket mondjanak róla, akkor talán ahhoz egy picit visszafogottabbnak kellene lennie megjelenés terén. És aki ezt egyébként azzal magyarázza, hogy ilyen a show buisness, annak csak annyit, hogy a kiscsaj nem vállalna be közönséges dolgokat, ha annyira ellenére lenne. Csak nyilván, mivel tehetsége ugye nem sok van, valamivel fenn kell tartani az érdeklődést.
2016. december 29. 20:16
lavieestbelleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 261599 offline |
na megszólalt talpig erkölcs...
2016. december 29. 21:42
Rainbowdashhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.29. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 261602 offline |
Gondoltam, hogy itt is elő fog jönni az áldozat hibáztatás. Mi ez a kettős mérce? Egy nő nem lehet büszke a testére, nem élheti meg a szexualitását, mert akkor már "darab húsként" viselkedik? Még egyszer sem hallottam olyanról, hogy erkölcstelennek titulálják mondjuk Brad Pitt-et, mert félmeztelenül mutatkozik. Egy nő ezt miért nem teheti meg anélkül, hogy lealacsonyítanák? Nem azokkal van a baj, akik szexisen öltözködnek, hanem azokkal, akik ezt ajánlatnak veszik.
Mi magyarok pedig különösen el vagyunk maradva ebben a tekintetben, valamiért mindig az áldozatot hibáztatjuk! Kapjunk már észbe emberek!
Mi magyarok pedig különösen el vagyunk maradva ebben a tekintetben, valamiért mindig az áldozatot hibáztatjuk! Kapjunk már észbe emberek!
2016. december 29. 21:48
A bunkó, pont az egyik legnagyobb feministának így beszólni Arinak meg igaza van, ennyi.
2016. december 29. 23:08
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
"Azért mert beleviszem a szexualitást a művészetembe, az nem jelenti azt, hogy nem kell megadni nekem a kellő tiszteletet." - Ariana.
2016. december 29. 23:37
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline |
Ez inkább parasztság, mint zaklatás, de örülök, hogy kiállt magáért
2016. december 30. 01:01
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline |
Eddig az összes "kiállt magáért" cikk közül, csak ezt támogatom! Arianát mindig is tiszteltem, és szerettem, ezzel csak rátesz egy lapáttal
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.