A Disney csatorna hivatalosan is bejelentette, hogy elkaszálta 2014 óta futó sorozatát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Véget ér a Riley a nagyvilágban
2017. január 05. 07:38
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2017. január 05. 11:13
Szerintem ez egy nagyon aranyos kis sorozat, én szeretem. Sajnálom, hogy vége lesz, mert jó lett volna, ha lett volna még több évada.
2017. január 05. 14:02
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Szeretem ezt a sorozatot, ezért sajnálom, hogy vége lesz..
2017. január 05. 15:19
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
egyetlen Disneyes sorozat, amire nem volt semmilyen negativ velemenyem. a Disney egyre jobban leereszkedik, es az ilyen idetlen musorokat vetiti, nem pedig az ertelmesebbeket es szorakoztatobbakat. tudom, hogy ezt nem az en korosztalyom nezi, de akkoris, nagyon bosszanto hogy a 10 eves alatti gyerekeknek kedvez mar a csatorna. egyre jobban es jobban esik az az ado a szememben, amiken mentek a kedvenc musoraim, mint pl a Sok sikert Charlie, meg a Szuperdokik, a Nem en voltam, es ezek. nemertem, es nemis akarom megerteni, hogy ez a sorozat helyere berakjak inkabb a Soy Lunat meg ezeket a baromsagokat. 10/20 skalan felvagyok haborodva.
imadtam a sorozatot, nagyon tanulsagos es jopofa, vicces, ezert is imadtam. nem ertem a keszitoket, miert kaszaltak el.
imadtam a sorozatot, nagyon tanulsagos es jopofa, vicces, ezert is imadtam. nem ertem a keszitoket, miert kaszaltak el.
2017. január 05. 15:27
Őszinte leszek.. Én szerettem a sorozatot..
Két nézhető sorozat van a Disneyen, illetve most már csak egy.
Nem akarom felfogni, hogy miért kell elkaszálni egy ilyen remek sorit.
Két nézhető sorozat van a Disneyen, illetve most már csak egy.
Nem akarom felfogni, hogy miért kell elkaszálni egy ilyen remek sorit.
2017. január 05. 15:31
Ne!Imádtam a Rileyt, alig van már nézhető dolog a Disneyn, mert ellepték a h*lye kis mesék, amik a macska szájában tartott egeret nem érdeklik, a Riley viszont szuper volt, az egyik kedvenc műsorom, azt hittem később lesz vége....
2017. január 05. 15:33
Idézet (kittey @ 2017.01.05. 15:31)
Ne!Imádtam a Rileyt, alig van már nézhető dolog a Disneyn, mert ellepték a h*lye kis mesék, amik a macska szájában tartott egeret nem érdeklik, a Riley viszont szuper volt, az egyik kedvenc műsorom, azt hittem később lesz vége....
Igazad van! Minek a rengeteg butus mese a Disneyre?
Viszont a Girl Meets World tényleg nagyon jó kis sori volt, kár hogy véget ért.
2017. január 05. 16:25
Sajnálom a GMW-t, mert nagyon aranyos sorozat. Bár nem nagyon nézem, de tényleg jó. Ugyanígy a Liv és Maddie is, de azt is elkaszálták. Ezek után már csak a K.C. ér valamit a Disney Chanel kínálatából, a többi sori csak egy rakás sz*r. Hiába próbálkoznak Soy Lunával meg a Jessie spin-offal, be kell látniuk, hogy már nem tudják egy műsorokkal sem felkelteni az emberek figyelmét. Pedig anno óriási sikert arattak a programjaikkal, különösképpen Amerikában, ahol a HM és a WoWP hihetetlenül népszerűek voltak, de említhetném a Lizzie Mcguire-t is.
2017. január 05. 18:25
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline |
Én is szerettem,szeretem ezt a sorozatot,minden jót abbahagytak,bezzeg a hülye meséket (imádom a meséket,de amik nézhetetlenek azokat egyértelműen nem) amiknek semmi értelmük sincs,ráadásul csak a kisgyerekeket butítják azokat rajta hagyják.. Csalódtam a Disney-csatornában.
2017. január 05. 20:22
Nemrég pedig még 4. évadról volt szó... Lassan az utolsó normális Disney-sorozatok is kikopnak. Gyakorlatilag már csak az Öribarikat és a Kikiwaka tábort követem figyelemmel olykor, meg az Alex és bandáját, amikor épp adják. Továbbá a Laborpatkányokat nézem magyarul (angolul már rongyosra néztem). Az újabb sorozatok borzalmasak.
2017. január 05. 20:35
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline |
minden jó véget ér! Ez a Soy Luna is egy nagy kaki! Igaz egy részt sem láttam belőle de kikopott Violetta szerintem csak itt még korcsolyáznak is! A Jessie-nek is vége lett tavaly!
2017. január 05. 20:35
Gabicacska2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 227418 offline |
persze hogy az egyik legnormálisabb sorozat ér véget
2017. január 05. 20:57
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline |
Kb az egyetelen értékelhető sorozat amit a Disney mostanában lead..Vagyis volt.Már évek óta nem nézem a csatornát,de ezt a sorozatot az interneten angolul követem és mitagadás szeretem is.Nagyon aranyos és tanulságos a története,sajnálom:(
2017. január 06. 16:05
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Mert mindig a legjobb sorozatoknak kell véget érnie!
Pedig annyira vártam, hogy mi lesz, hogyan fogják folyatni és amit a legjobban vártam, így sose fog bekövetkezni. Sose fogom megtudni, hogy Maya és Josh össze fog-e jönni, pedig annyira drukkoltam nekik...
Pedig annyira vártam, hogy mi lesz, hogyan fogják folyatni és amit a legjobban vártam, így sose fog bekövetkezni. Sose fogom megtudni, hogy Maya és Josh össze fog-e jönni, pedig annyira drukkoltam nekik...
2017. január 06. 20:55
laluneetlesetoliesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.26. Hozzászólás: 31 Csatolások: 1 Azonosító: 261058 offline |
A Disney Channel évek óta egyre szörnyűbb lesz, mióta ilyen sz*rok mennek rajta, mint a Violetta, meg a Soy Luna:DD És akkor még volt egy viszonylag normális sorozat és azt is törlik, hát ez elég nevetséges...
2017. január 06. 22:43
vilucsajbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 240434 offline |
Nem igazán nézek Disneyt de ez már kész... Soy Lunat,Violettát, még az isten tudja miket nyomatják megszakítás nélkül, a nézhető sorozatokat meg elkaszálják. Gart. Disney!
Kapcsolódó sztárok
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.