Kiosztották a díjakat! Ők az idei People's Choice Awards nyertesei
2017. január 20. 14:23
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Niall , drágám <3
2017. január 21. 10:12
Lehet, az oldal nagy része kicsit sem ért egyet velem, de csak én nem értem, hogy az Outlander-ben mégis mi olyan hihetetlenül jó, hogy ennyi díjat nyert mind maga a sorozat, mint a színészek? Tudom, nem ezen múlik egy műsornak a minősége, de eddig soha nem találkoztam a nevével semmilyen közösségi oldalon, sem úgy amblokk, az interneten, és meg kell mondjam, hihetetlenül meglepett és elszomorított, hogy olyan színészek helyett, mint pl. Andrew Lincoln, Lauren Cohan, Emilia Clarke, vagy Jensen Ackles olyan színészek nyertek, akikről sokan még csak nem is hallottak.
Természetesen nekik is gratulálok, nem erről van szó, de kissé idegesít, hogy az előbb említett színészek (meg rajtuk kívül még rengetegen mások is) helyett azok kaptak díjat, akik. Mert őszintén? A két kategóriában a jelöltek közül csak az ő kettejük nevét nem ismertem, de semmi gáz.
Mindazonáltal, gratulálok a nyerteseknek, legfőképp a The Walking Dead-nek, a TBBT-nek, Jim Parsons-nak, Jennifer Lawrence-nek, Robert Downey Jr.-nak, Johnny Depp-nek, Tom Hanks-nek, Ellen DeGeneres-nek, Justin Chambers-nek, és Priyanka Chopra-nak.
Természetesen nekik is gratulálok, nem erről van szó, de kissé idegesít, hogy az előbb említett színészek (meg rajtuk kívül még rengetegen mások is) helyett azok kaptak díjat, akik. Mert őszintén? A két kategóriában a jelöltek közül csak az ő kettejük nevét nem ismertem, de semmi gáz.
Mindazonáltal, gratulálok a nyerteseknek, legfőképp a The Walking Dead-nek, a TBBT-nek, Jim Parsons-nak, Jennifer Lawrence-nek, Robert Downey Jr.-nak, Johnny Depp-nek, Tom Hanks-nek, Ellen DeGeneres-nek, Justin Chambers-nek, és Priyanka Chopra-nak.
2017. január 21. 17:41
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Büszke vagyok az én Britneymre
2017. január 21. 17:50
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Aminek nagyon örülök az, hogy a The Walking Dead, a Criminal Minds, a The Simpsons és Matt LeBlanc kaptak díjat.
A lány a vonaton számomra csalódás volt, egyáltalán nem tetszett, abból a könyvből sokkal többet lehetett volna kihozni. Nem értem, mit esznek annyira Justin Timberlake dalán, úgy tűnik, egyedül vagyok azzal, hogy képtelen vagyok végighallgatni, pedig kedvelem Justint.
Mindenkinek gratulálok.
A lány a vonaton számomra csalódás volt, egyáltalán nem tetszett, abból a könyvből sokkal többet lehetett volna kihozni. Nem értem, mit esznek annyira Justin Timberlake dalán, úgy tűnik, egyedül vagyok azzal, hogy képtelen vagyok végighallgatni, pedig kedvelem Justint.
Mindenkinek gratulálok.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.