Starity

Klippremier: Zayn Malik feat. Taylor Swift – I Don't Wanna Live Forever

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 27. 16:47 #21
- törölt felhasználó -    
Hát elég érdekes.... a klip szörnyű mint maga a zene !
2017. január 27. 16:50 #22
kovacsviki999
kovacsviki999
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 216
Csatolások: 0
Azonosító: 184269
Taylor csatornáján is fent van a klipp
2017. január 27. 17:20 #23
Viró
Viró
visszatérő vendég

Státuszbe like snow. cold, but beautiful.
Hozzászólás: 299
Azonosító: 261532
Mi ez a nyivogás?... mi ez a hang Zaynnek? Ez kissé gáz lett...
2017. január 27. 17:28 #24
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
Nekem személy szerint nagyon elnyerte a tetszésem a színek a képi világ burtál jó lett bár maga a klip témájában többet vártam egy kicsit több cselekvést és hogy több Zayn x Tayor jelenetet.
De külön dicséret azért hogy nem volt a filmből egy jelenet és egy utalás sem... távol állt a filmtől.
2017. január 27. 18:22 #25
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Huh, hát én sokkal többet vártam. A dalban is eleve csalódtam a múlt hónapban, de azt hittem a klippel majd egyensúlyozzák. Sokszor képzelek magamban el klipeket, de végül amiket Taylor csinál, azok mindig jobbak amiket én találok ki, viszont ez most nem volt így. Mindegy, akit érdekel, elolvashatja az én verziómat.
Szerintem lehetett volna a klipben az, hogy Zayn eleve az összezúzott szobából menne ki, beszállna a liftbe, ami mellett van egy másik, onnan kijönne Taylor, pont elkerülnék egymást. Visszamenne a szobába, Zayn végigmenne azon a recepciószerűségen majd kimenne, kocsiba ülne és elhajtana. Taylor közben magára zárná az ajtót a kulcsot nekidobná a falnak, Zayn otthagyta a telefonját, azt is a falhoz vágná dühében, hisztizne, közben visszaemlékezésszerűen mutatták volna, hogy hogyan szedte szét Zayn a szobát. (azok benne maradhattak volna, ahogy Taylor tölti a pezsgőt meg szedi a rózsák szirmait, meg ahogy az ágyon van) Taylor megtalálja a képet amit Zayn is nézett, meggyújtja majd eldobja, az utolsó refrén kezdetén lángra kapna a függöny. Taylor megijedne és próbálna kimenni, benne lenne a falkaparós dolog, csak éppen az ajtót marná. Mivel elfelejtette azt, hogy eldobta a kulcsot, ököllel verné az ajtót miközben énekel. Zayn a visszapillantó tükörben meglátja az égő szállodai szobát, de figyelmetlenségében nekimegy egy kamionnak és a kocsi felborul. A kék-vörös fényekben éneklős dolgot így értelmezhetnék úgy, hogy Taylor a tűz emésztette fel, Zaynt pedig odakint az esőben érte a végzete.
Az uccsó refrén után jön az a lassú rész. Mutatnák a porrá égett szobát, tűzoltókkal, egy szenes csontvázszerűséggel, és hogy Taylor áll az ablakban, de csak a szája látszik, úgy énekel. Zayn odakint van, a mentősök a holttestét szedik ki a kocsiból, a szelleme ott áll és az épületet nézi. Taylor az utolsó sorát sírva énekelné. És akkor így a klip is kaphatna olyan értelmet, hogy nem éltek örökké, és Zayn nem ment "haza" többé.
(ez az első alkalom hogy megosztom az egyik ötletemet, ami így visszaolvasva eléggé elcsépelt. de mindegy, ha már ennyit írtam nem törlöm ki.)
2017. január 27. 18:57 #26
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Még ha két olyan ember is állt össze, akiket nem kifejezetten kedvelek, és még ha maga a szám nem is lett kifejezetten jó, vagy akármi, ebből az alapanyagból, ha engem kérdeztek, százezerszer többet lehetett volna kihozni! Ami a legjobban meglepett, az, viszont a - véleményem szerint - rettenetesre sikeredett operatőri munka, ez nem is kérdés, csapnivaló lett. A színeket egyértelműen túltolták, kb nem is lehetett látni semmit az arcaikból, az meg, hogy megfájdult a szemem minden villanásnál, nem is kis túlzás! Eleve nem vártam sokat, meg az is látszik hogy kevés pénzből akartak sokat kihozni, de ez akkor is... el sem hiszem hogy ezt mondom, mert nem gondoltam volna hogy ez majd el fogja hagyni a számat (vagy a klaviatúrát) de szabályosan olyan érzésem van, hogy jobb lett a szám, mint a klip!
justarianafan, nem tudom miért, mivel egyiküknek sem vagyok a rajongója, de a te ötleted tetszik. Azt a klipet még én sem vonakodnék mondjuk újranézni, csak mert nekem ezt egyszer végignézni is bőven elég volt!
2017. január 27. 20:10 #27
Hoxa18
Hoxa18
Hozzászólás: 876
Azonosító: 246729
Taylor meg Zayn barátok??? Röhögnöm kell! Még emlékszem mikor Zayn a Twitteren szidta, Calvin meg a védelmére kelt és ott marakodtak...
2017. január 27. 20:44 #28
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Nekem tetszik a zene és a klip is,de azthittem több minden fog benne történni.
2017. január 27. 20:44 #29
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
A dal jó lett! A klip elmegy. Nagyobb durranásra számítottam, mert Taylor klipjei mindig remekül sikerülnek, de ez elég béna lett a többihez képest! Ráadásul eléggé be is harangozták, szóval kicsit csalódott vagyok!
Justanarianafan, nagyon adom az ötleted!
2017. január 27. 21:28 #30
- törölt felhasználó -    
A dal is és a klip is tetszik. Nem láttam a Szürke ötveny árnyalatát és nem is olvastam, de valami ilyesmi hangulatot képzeltem el hozzá. Az a hangmagasság meg, amiben Zayn énekel... Hát emelem kalapom, ezeket a hangokat én nem tudnám kiénekelni.
2017. január 28. 11:22 #31
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3202
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Elég uncsi a szám is meg a klip is. Taylor kicsit túlzásba viszi a vergődést. Zayntől többet vártam, de ő egyedül amúgy is jobb.
2017. január 28. 12:04 #32
Abbie03
Abbie03
új tag

StátuszNevetni csak az tud igazán, aki eleget sírt.
Hozzászólás: 18
Azonosító: 262153
A klipp jó, de Zayn fejhangú nyávogásától rosszul leszek laugh.gif
2017. január 28. 16:10 #33
ToxyFoxy
ToxyFoxy
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 260565
Nem lett rossz a klipp habár Taylor ahogy az ágyban vonaglik az valami borzalom!Eleve utálom őt,szóval....Zayn magasabb hangja egészen uj volt számomra,és kellemesen csalódtam!Habár kicsikét megborotválkozhatott volna de attól eltekintve ez egy 8/10 es klipp lett!smileeee.gif
2017. január 28. 17:07 #34
ryku
ryku

StátuszAranybort iszom ezüst pohárból.
Hozzászólás: 665
Csatolások: 2
Azonosító: 192633
Nekem ez most nem jön be. sad.gif
2017. február 01. 10:42 #35
- törölt felhasználó -    
A klipp jól sikerült, de a dal jobb lett volna, ha Zayn mélyebb hangon énekel.
2017. február 02. 06:09 #36
- törölt felhasználó -    
Hűű hát ez nem jött össze, nem tetszik
2017. február 18. 11:10 #37
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of Playstation Platinum♛

StátuszPlaystation for the Gamers
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3343
Csatolások: 30
Azonosító: 210618
Annyira nyávog már ez a Zayn Malik,hogy egynél többször meg sem hallgattam inkább!
2017. március 01. 17:33 #38
- törölt felhasználó -    
alapjáraton rühellem mind a kettőt. És ezután a klipp után még jobban fogom. Taylor nyávogott egész idő alatt, de még őt is túlszárnyalta Zayn nem ismerem a borotvát, ráadásul ronda vagyok , de azért mindjárt szétesek magamtól Malik
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok