Adatlapos topik 3.
2017. április 30. 22:01
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Gondoljatok picit bele, új tagoknak inkább azzal kéne foglalkozniuk, hogy minél jobban megismerjék az oldalt és a szabályokat. Igen, tudom van olyan aki új profilt vált. Az azt hiszem más kategória, de ott a másik oldal, hogy miért van új profilja? Sok mindent figyelembe kell venni. Kell a változás, lesz is. Adjatok időt, míg mindent átgondolunk, hogy a lehető legjobb legyen. Mindenkinek.
12 felhasználónak tetszik:
silenc,
Karenina,
LeerdammerGirl,
idone,
kurrek,
LaTasha,
Bae Hee Yeon,
Trapdoor,
Alison Lerman,
Glamster,
Selz1992,
lucymharding
2017. április 30. 22:13
Idézet (simplegirl. @ 2017.04.30. 21:06)
Martin Freeman, Aidan Turner, Choi Jun Hong, Bang Yong Guk, Jo Mi Hye, Park Sun Young, Kim Yu Jin ,Kim Jong Hyun , Lee Jin Ki
lapja is hiányos, így ők is elcsatolhatóak. Elnézést, én új vagyok az oldalon, remélem nem baj ha segítettem ezzel.
2017. április 30. 22:55
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Idézet (rosita @ 2017.04.30. 22:13)
Martin Freeman, Aidan Turner, Choi Jun Hong, Bang Yong Guk, Jo Mi Hye, Park Sun Young, Kim Yu Jin ,Kim Jong Hyun , Lee Jin Ki
lapja is hiányos, így ők is elcsatolhatóak. Elnézést, én új vagyok az oldalon, remélem nem baj ha segítettem ezzel.
Én pár napja beszéltem pl. Onew szerkesztőjével és nekem is írta, hogy dolgozik a lapokon. Amúgy meg nem gondolnám, hogy annyira hiányos lenne, elég szép életrajza van, ahogy meg a szerkesztőjét ismerem biztosan aktualizálva lesz.
2017. május 01. 09:26
Üdv!
Szeretném elkérni Katelyn Nacon adatlapját, tudom még nem járt le, de nincsen életrajza. Remélem megfelel, előre is köszönöm!
Katelyn Nacon 1999. június 11-én látta meg a napvilágot Atlantában, Georgiában, USA-ban, Mark és Natalie Nacon gyermekeként. Van egy bátyja, aki mindig elkíséri őt a különféle eseményekre.
KARRIER:
Első szerepét 2013-ban szerezte meg, a Psychology of Secrets című filmben, viszont ebben az évben még a Second Chances filmben is szerepet játszott, ahogy az In the Midst rövidfilmben is. 2014-ben kapta meg első sorozatos szerepét a Resurrection-ban, ahol egy epizód erejéig szerepelt, de szintén 2014-ben feltűnt a Too Many Cooks-ban és az Another Assembly-ben. 2015-től övé Enid szerepe a The Walking Dead című szériában, ettől karrierje még inkább felfelé ívelt. 2016-ban egy újabb rövidfilmben kapott szerepet, a Penguin Flu-ban, valamint ettől az évtől kezdve Elisia-t alakítja, az egyik főszereplőt, a T@gged nevezetű websorozatban.
Színészkedés mellett még az énekesi karrierjét is szépen lassan építgeti, 2015-ben jelent meg az első EP-je, a Love in May.
ÉRDEKESSÉGEK:
- szülei a Georgia Institute of Technology Egyetemre jártak.
- menedzserével, Myrna Liebermannel, a The Acting Camp-ben találkozott.
- ügynökségével, az Atlanta Models and Talent-tel az Atlanta Workshop Players csoport által megszervezett nyári táborban találkozott.
Szeretném elkérni Katelyn Nacon adatlapját, tudom még nem járt le, de nincsen életrajza. Remélem megfelel, előre is köszönöm!
Katelyn Nacon 1999. június 11-én látta meg a napvilágot Atlantában, Georgiában, USA-ban, Mark és Natalie Nacon gyermekeként. Van egy bátyja, aki mindig elkíséri őt a különféle eseményekre.
KARRIER:
Első szerepét 2013-ban szerezte meg, a Psychology of Secrets című filmben, viszont ebben az évben még a Second Chances filmben is szerepet játszott, ahogy az In the Midst rövidfilmben is. 2014-ben kapta meg első sorozatos szerepét a Resurrection-ban, ahol egy epizód erejéig szerepelt, de szintén 2014-ben feltűnt a Too Many Cooks-ban és az Another Assembly-ben. 2015-től övé Enid szerepe a The Walking Dead című szériában, ettől karrierje még inkább felfelé ívelt. 2016-ban egy újabb rövidfilmben kapott szerepet, a Penguin Flu-ban, valamint ettől az évtől kezdve Elisia-t alakítja, az egyik főszereplőt, a T@gged nevezetű websorozatban.
Színészkedés mellett még az énekesi karrierjét is szépen lassan építgeti, 2015-ben jelent meg az első EP-je, a Love in May.
ÉRDEKESSÉGEK:
- szülei a Georgia Institute of Technology Egyetemre jártak.
- menedzserével, Myrna Liebermannel, a The Acting Camp-ben találkozott.
- ügynökségével, az Atlanta Models and Talent-tel az Atlanta Workshop Players csoport által megszervezett nyári táborban találkozott.
2017. május 01. 13:27
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (rosita @ 2017.04.30. 22:13)
Alison Lerman haladékot kért a lapjaira.
Idézet (Alycia @ 2017.05.01. 09:26)
Üdv!
Ő szintén haladékot kért, amit meg is kapott.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2017. május 01. 20:00
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Imogen Poots és Eleanor Tomlinson lapját lucymhardinghoz, Nat Wolff lapját Alyciához, Rose McIvert pedig Carrieshez.
Előre is köszönjük!
Kérlek csatoljátok Imogen Poots és Eleanor Tomlinson lapját lucymhardinghoz, Nat Wolff lapját Alyciához, Rose McIvert pedig Carrieshez.
Előre is köszönjük!
2 felhasználónak tetszik:
duracell,
lucymharding
2017. május 02. 10:56
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25033 Csatolások: 2325857 Azonosító: 180890 offline |
Hali! El szeretném kérni az Kygo adatlapját. Koszonom
Lindsay019
2017. május 02. 10:59
Üdv!
Szeretném őt elkérni. Köszönöm.
Szeretném őt elkérni. Köszönöm.
Lindsay019
2017. május 02. 15:01
Idézet (Karenina @ 2017.05.02. 14:59)
Sziasztok^^
Szeretném elkérni Walt Disney lapját, mivel lejárt a szerkesztőségi határidő, a 12 hónap.
Köszönöm előre is!
Szeretném elkérni Walt Disney lapját, mivel lejárt a szerkesztőségi határidő, a 12 hónap.
Köszönöm előre is!
Nem akarok beleszólni, de Walt már elhunyt, 1500 alatti és szépen meg van csinálva az életrajza.
2017. május 02. 15:58
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Idézet (Karenina @ 2017.05.02. 14:59)
Sziasztok^^
Köszönöm előre is!
Köszönöm előre is!
OK. Feladom. Erre nincsenek szavak.
9 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
idone,
lucymharding,
Alison Lerman,
Bessie,
duracell,
Lady Suzy,
Bae Hee Yeon,
kurrek
2017. május 02. 16:26
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Idézet (Shenayla @ 2017.05.02. 16:10)
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy James Lafferty lapjáért volt e már pályázat?
Köszönöm!
Engem az érdekelne, hogy James Lafferty lapjáért volt e már pályázat?
Köszönöm!
Még nem volt, csak kb. 2-3 hete került át a Starity_2.0 profilra.
2017. május 02. 19:59
DDinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.08. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 261253 offline |
Sziasztok!
Liang Hui adatlapja kb mikor került át a starity profilra?
Lehet tudni, hogy ideiglenes vagy véglegesen "tartózkodik ott" a profil?
Előre is köszönöm a választ
2017. május 02. 20:09
Idézet (DDina @ 2017.05.02. 19:59)
Sziasztok!
Gondolom, addig, ameddig valaki el nem kéri. A Starity 2.0-ás profilokra kell pályázni, a többit "csak simán" elkérni. Kivéve ha nincs(, vagy nagyon rossz) az életrajz.
Glamster
2017. május 03. 12:23
Britt Maren-t szívesen rendbe tenném. De ha ér a 2 hónapos tagságos szabály, akkor elnézést.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.