Starity

Adatlapos topik 3.

173 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 05. 18:28 #481
- törölt felhasználó -    
Üdv. Ezt a lapot szeretném elkérni, ugyanis a szerkesztője már 2012 óta nem szerkesztette, illetve nem is lépett fel. Életrajza nincs.
És Bontorendo tagnak kérem csatolják át Zella Day-t. Köszönöm.

1989-ben született, Pécsen. Öt testvére van. Már 3 éves korában zeneoviba járt. 4 évesen olvasott, 5 évesen írt, 6 évesen kezdett hegedülni és furulyázni. (Ám 16 éves korában letette a hegedűt. Azt mondta azért, mert szétzongorázta a kezét. Ma is előveszi e hangszerét néha, eljátsza amihez van kedve aztán vége.)Tanulmányait A Szent Mór Katolikus Általános Iskolában végezte, majd 10 évesen egy nyolcosztályos gimnáziumban, ahol latint tanult.14 évesen Budapesten, a Bartók Béla Zeneművészeti Gimnáziumban hegedű főtanszakra járt. bár zongorázni sem tudott annyit azután, ugyanis keze nem engedte. Ezen kívül még sok időt töltött zenével zongora, brácsa, zeneszerzés, énekelgetés. Később a Színművészeti Egyetemen a gitár, a basszusgitár, a cselló érdekelte, és a kezével is szívesen "zenélt". A kéz nevű "hangszert" Édesapjától tanulta, aki 2003-ban halt meg, másfél hónappal azelőtt, hogy Pestre került. Az éneklés és zene szellemét is szüleitől kapta; Édesanyja zongoratanár a Pécsi Művészeti Szakközépiskolában, Édesapja 2 pécsi kórusban is énekelt: a székesegyház Palestrina kórusában, és az építők madrigál kórusában. A színészi tehetségét színházban mutatja meg az embereknek. 16 évesen énekelt először színpadon. Sápszki Attila indította el, aki a Terézvárosi Középfokú Kollégiumban apja helyett apja volt. Itt is az a helyzet, hogy a színházi színpadokon hallhatjuk a csodás hangját. Novák Eszter és Selmeczi György osztályában volt egyetemi hallgató. Régebben diák korán mindig hátul szeretett ülni a tanteremben, szerette látni mi folyik előtte. Misére is járt, és megfigyelte a körülötte lévő embereket.Imádja a Gueen dalokat. Híresebb szerepei: Pál utcai fiúk (Boka), A kőszívű ember fiai (Ödön),Én és a Kisöcsém (Dr.Sas) A padlás (Rádiós)
1 felhasználónak tetszik: duracell
2017. május 05. 18:38 #482
LaTasha
LaTasha
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 17816
Csatolások: 223645
Azonosító: 46320
Kedves Moderátorok,
Miért töröltétek a hozzászólásomat? blink.gif

Pár órával ezelőtt azt kérdeztem, hogy Palvin Barbara adatlapjára indul-e pályázat.

Az életrajza erősen hiányos, pletykaszintű, az életéről és a munkásságáról pedig bőven lehetne még mit írni.

Ugyanez a kérdésem vonatkozik Tyra Banks adatlapjára is.

Kérem, ne töröljétek a hozzászólásomat, ha privátban nem válaszoltok - biztosan mást tagokat is érdekel a válasz, azért írtam ide. Köszönöm meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Shenayla, Beyla
2017. május 05. 19:05 #483
- törölt felhasználó -    
Kedves moderátorok! meghajolo.gif
Szabó Kitti lapja hiányos, csatolható a Starity_2.0 profilra. Nála pedig 2015-ös az utolsó információ.
Köszönöm! meghajolo.gif
2017. május 05. 20:45 #484
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Akkor most mondom, mielőtt megint egyesek kirobbantják a harmadik világháborút, hozzászólást nem szoktunk törölni, csak rejtjük.
Neked, LaTasha nem látok hozzászólásodat, nem is találkoztam ezzel a kéréseddel, megeshet, hogy valami probléma volt a rendszerrel. Át lesz gondolva, hamarosan választ kapsz.
Az összegyűjtött adatlapokat tartalmazó hsz viszont rejtésre került és NEM azért, mert pár lap moderátoré volt, hanem nagyon is más okokból. Másként kívánunk hozzáállni ehhez a dologhoz, és mint látjátok, történt némi változás is közöttünk az elmúlt másfél hétben. Jó lenne, ha nem támadásokat kapnánk, hanem egy kis türelmet, hogy rendezzük sorainkat. dry.gif Köszöntem.
9 felhasználónak tetszik: kurrek, Lady Suzy, Bae Hee Yeon, Lindsay019, Szandi0820, lucymharding, funny18, duracell, LaTasha
2017. május 05. 20:46 #485
LaTasha
LaTasha
Idézet (Grace Benning @ 2017.05.05. 20:45)
Akkor most mondom, mielőtt megint egyesek kirobbantják a harmadik világháborút, hozzászólást nem szoktunk törölni, csak rejtjük. 
Neked, LaTasha nem látok hozzászólásodat, nem is találkoztam ezzel a kéréseddel, megeshet, hogy valami probléma volt a rendszerrel. Át lesz gondolva, hamarosan választ kapsz.
Az összegyűjtött adatlapokat tartalmazó hsz viszont rejtésre került és NEM azért, mert pár lap moderátoré volt, hanem nagyon is más okokból. Másként kívánunk hozzáállni ehhez a dologhoz, és mint látjátok, történt némi változás is közöttünk az elmúlt másfél hétben. Jó lenne, ha nem támadásokat kapnánk, hanem egy kis türelmet, hogy rendezzük sorainkat.  dry.gif Köszöntem.

Köszönöm a választ Grace meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2017. május 05. 21:50 #486
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2085
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (simplegirl. @ 2017.05.05. 19:05)
Kedves moderátorok! meghajolo.gif 
Szabó Kitti lapja hiányos, csatolható a Starity_2.0 profilra. Nála pedig 2015-ös az utolsó információ.
Köszönöm! meghajolo.gif

Szia! Kaphatnék bővebb indokot, hogy Szabó Kitti lapja miért hiányos? unsure.gif Most direkt rákerestem, de kb. 5 éve semmilyen friss információ nem található róla közel s távol a vidéken. blush.gif Nagy Alexandránál sem történt változás 2015 óta, legalábbis úgy láttam, hogy nem csinál semmit a Barátok köztön kívül, az pedig szerepel az életrajzában. meghajolo.gif beer.gif

Aki LaTasha listáit keresné, annak egy kis információ:
A hozzászólás nem azért lett rejtve, mert moderátorok lapjai szerepeltek rajta, hanem azért, mert több olyan lap is a listában volt, amelyik egyáltalán nem volt lejárva. Ha már szóba került, bátran reklámozom is: két lapom volt a listán, az egyikük Anne Hathaway. Hogy milyen alapon? Azon kívül, hogy sok rajongója van, és rajtam kívül más is szívesen szerkesztené (mint a lapok 99%-át úgy általában), fogalmam sincs. Jelenleg is megtekinthető az életrajza (csak egy kattintás, bárki megnézheti), amiben nem hogy 2016-os, hanem konkrétan 2017-es az utolsó információ. (Hozzáteszem, a másik lapnak, amely tőlem szerepelt a listában, konkrétan január óta kerestem új szerkesztőt, hiába. A határidő lejártával Starity profilra került.)

Úgyhogy kérlek, mielőtt bárki Dózsa György cosplayt varrna otthon, próbálja meglátni a mi oldalunkat is! Elhiszem, hogy LaTashát csak a jó szándék vezérelte, de valljuk be őszintén: ha hoz valaki 30 lapot hozzászólásban, hogy mind hiányos/lejárt/akármi, és átnézéskor kiderül, hogy ez a felére nem igaz... Hát, végülis "találtunk" 15 lejárt lapot, de mi értelme volt hozni a többit? Kérlek, ezt vegyétek figyelembe a hasonló esetek jelzésekor!
8 felhasználónak tetszik: Lady Kelly, kurrek, Lady Suzy, Bae Hee Yeon, Lindsay019, lucymharding, Grace Benning, Szandi0820
2017. május 05. 22:05 #487
LaTasha
LaTasha
Szia duracell,
sajnos ez nem igaz.

Bessie kérése szerint az április 29-e után nem aktualizált lapokat szabadon be lehetett írni ide a témába, akkor is, ha azok még nem jártak le.

Sajnos a hozzászólásaim törlésre/elrejtésre kerültek, de akinek van fél órája, bőven talál olyan 1500 alatti lapokat, amikben igenis nagy hiányosságok vannak. meghajolo.gif (Igen, az általad példának említett Anne Hathaway-hez is tudnék még bőven mit írni).

Nekem a gyűjtésben, normál tagként csak az önszorgalmam volt benne, érdekeltségem nem (egyik adatlapot sem állt szándékomban szerkeszteni).

De mivel ez - az önszándékomon kívül - segítség helyett nektek csak kellemetlenségeket okozott, én nem fogok több gyűjtést csinálni, hacsak meg nem kértek rá. beer.gif meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: ScreamQueens, Bae Hee Yeon, idone, goldman, Shenayla, Beyla
2017. május 06. 12:43 #488
goldman
goldman
Hozzászólás: 2469
Csatolások: 6673
Azonosító: 67315
Nem akarok világháborút robbantani, de LaTashanak igaza van. Egyesek sportot űznek a "kedvenceik" lapjainak begyűjtéséből, hogy aztán magasról tegyenek rájuk. dry.gif Félévente rányomnak egy szerkesztést, oszt jóccakát.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Shenayla, idone
2017. május 06. 14:05 #489
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
El szeretném kérni Cserpes Laura lapját mert már több mint hat hónapja nem lett szerkesztve.Nagyon szeretem Laurát és nagyon örülnék ha megkaphatnám. rolleyes.gif
2017. május 06. 14:08 #490
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sharahzy @ 2017.05.06. 14:05)
Sziasztok!
El szeretném kérni Cserpes Laura lapját mert már több mint hat hónapja nem lett szerkesztve.Nagyon szeretem Laurát és nagyon örülnék ha megkaphatnám.  rolleyes.gif

Nem akarok közbeszólni, de Laura a Starity_2.0 profilon van és több helyen is fen van tüntetve, hogy onnan nem lehet lapot kérni. wink.gif
2017. május 06. 14:31 #491
Danwe
Danwe
visszatérő vendég

StátuszDanwe még nem állította be a státuszát-és nem is akarja
Hozzászólás: 151
Csatolások: 2
Azonosító: 264111
Sziasztok kedves moderátorok!
Kérlek csatoljátok át Tápai Szabina lapomat, simplegirl-hez.
Köszönöm előre is! meghajolo.gif
2017. május 06. 14:40 #492
- törölt felhasználó -    
Sziasztok moderátorok!
El szeretném kérni Vin Diesel lapját,amennyiben lehetséges. rolleyes.gif
2017. május 06. 14:42 #493
- törölt felhasználó -    
Idézet (simplegirl. @ 2017.05.06. 14:08)
Nem akarok közbeszólni, de Laura a Starity_2.0 profilon van és több helyen is fen van tüntetve, hogy onnan nem lehet lapot kérni. wink.gif

Elnézést,nem olvastam el előtte az adatlapját,és tényleg igazad van. meghajolo.gif
2017. május 06. 14:45 #494
- törölt felhasználó -    
Idézet (Danwe @ 2017.05.06. 14:31)
Sziasztok kedves moderátorok!
Kérlek csatoljátok át Tápai Szabina lapomat, simplegirl-hez. 
Köszönöm előre is! meghajolo.gif

Idézet
4. Mostantól ha elkértek egy lapot, minimum 3 hónapig meg is kell tartanotok! Ez vonatkozik az ajándékozásra, a frissen létrehozott lapokra, a pályázaton nyertekre is.

3 napja csatolták, még várnod kell az továbbajándékozással. beer.gif
2017. május 06. 15:40 #495
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sharahzy @ 2017.05.06. 14:40)
Sziasztok moderátorok!
El szeretném kérni Vin Diesel lapját,amennyiben lehetséges. rolleyes.gif

Vin Diesel szintén a Starity_2.0 profilon van és onnan csak pályázat útján lehet elnyerni lapokat! Azt ajánlom erre legközelebb figyelj oda. laugh.gif
2017. május 06. 18:31 #496
2kyra2
2kyra2
új tag
Hozzászólás: 32
Csatolások: 1
Azonosító: 68705
Sziasztok!

Szeretném elkérni az ő adatlapját mivel nincs szerkesztője.

http://starity.hu/sztarok/farah-zeynep-abdullah/

Üdv:Klaudia
2017. május 06. 18:57 #497
- törölt felhasználó -    
Üdv!
Szeretném elkérni Thomas Mann adatlapját, előre is köszönöm! smileeee.gif
2017. május 06. 22:40 #498
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Sziasztok!

Az alábbi lapokat legyetek szívesek elcsatolni tőlem:

http://starity.hu/sztarok/clara-alonso/
http://starity.hu/sztarok/csanyi-sandor/
http://starity.hu/sztarok/juan-gil-navarro/
http://starity.hu/sztarok/lengyel-tamas/
http://starity.hu/sztarok/horacio-pancheri/
http://starity.hu/sztarok/aylin-mujica/
http://starity.hu/sztarok/tamara-ecclestone/

Köszönöm!
2017. május 07. 11:06 #499
Bae Hee Yeon
Bae Hee Yeon
peαcнy

Státuszyou live in my head without a doubt.
Hozzászólás: 9513
Csatolások: 28121
Azonosító: 189546
Sziasztok, kérlek írjátok át az ő nevét Jang Woo Young II "ACE"-re. Előre is köszönöm! meghajolo.gif
2017. május 07. 12:22 #500
LaTasha
LaTasha
Sziasztok!

Szívesen frissíteném Angela Lindvall adatlapját, kérlek helyezzétek át hozzám, köszönöm! meghajolo.gif
173 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!