Starity

Adatlapos topik 3.

173 oldal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. május 18. 15:06 #561
- törölt felhasználó -    
Idézet (odessa. @ 2017.05.16. 16:50)
Sziasztok! Kérlek csatoljátok hozzám Salvador Sobral lapját, mert simplegirl. nekem adta.
Köszönjük!

Kedves moderátorok! meghajolo.gif
Elnézést kérek, de mégis megtartanám Salvadort.
Köszönöm és bocsánat!
2017. május 18. 17:39 #562
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Szeretném elkérni Max Records adatlapját, mivel a szerkesztője inaktív, életrajz üres és a szerkesztési határidő is bőven lejárt.

Max Records

https://im3.ezgif.com/tmp/ezgif-3-64fd100420.jpg

Kezdetek -
Max Records 1997. június 18-án született az amerikai Syracuse városban. Apja Shawn Records, ő fotósként dolgozott, anyja Jenny pedig könyvtárosként. Kiskorában az Oregon állambeli Portlandbe költözött családjával, ahol a Metropolitan Learning Center-ben tanult. Egy öccse született, aki a Sam nevet kapta.

Karrier -
Max 2009-ben kapta első nagyobb szerepét, ezzel hírnevet szerezve magának. A film a "Where the Wild Things Are" (Ahol a vadak várnak) nevet kapta. Max apja, lévén hogy teljes állásban fotós, megkérték őt, hogy egy vállalat kéréseit küldje el a színészeknek, akik esetleg alkalmasak lennének az utóbbi film főszerepére- Max úgy érezte, hogy megfelelne az elvárásoknak és jól gondolta- megkapta a film főszerepét. Viszont mielőtt a film megjelent volna, Max szerepelt egy videoklippben a "Death Cab for Cutie" banda szervezésében. A film utáni fontosabb szerepei; a "The Brothers Bloom" (Szélhámos fivérek) című filmben a fiatal Stephenként láthatjuk, és a "The Sitter" (A bébisintér) filmben Slater Pedulaként jelenik meg. Max legnagyobb szerepe ezidáig viszont a Nem vagyok sorozat-gyilkos filmben volt, ahol megkapta John Wayne Cleaver szerepét, a világhírű színész, Christopher Lloyd oldalán. A filmet 2015-ben készítették és egy évvel ezután jelent meg a mozivásznon. A Rolling Stone így írt John szerepéről: "Egy gyilkos hajlamú közép-nyugati tini, akinek meg kell ölnie egy sorozatgyilkost anélkül, hogy belőle is ugyanaz váljon." A British Independent Film Awards - Legjobb színész kategóriában is jelölték 2016-ban.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2017. május 19. 13:00 #563
- törölt felhasználó -    
Kérlek csatoljátok hozzám Görög Zita lapját, mert a szerkesztője nekem adta.
Köszönöm szépen előre is! meghajolo.gif
2017. május 19. 14:24 #564
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Ahn Jae Hyo lapját Bae Hee Yeon-hoz, simplegirl-höz pedig Jamie Lee Curtis és Ana Mulvoy Ten lapját.
Ana szerintem nincs nálam három hónapja, de nem is én kértem el, csak szóltam, hogy nincs szerkesztője és hozzám csatolták. biggrin.gif de szívesen rendberaktam.
Köszönjük! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Bae Hee Yeon, Glamster
2017. május 19. 21:39 #565
DSprayberry
DSprayberry
új tag

StátuszDylan ♥ Juli ♥ Lio ♥ Cody ♥ Tyler ♥ Ori ♥ Karol ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 223700
Hello! Én azt hittem, hogy ennek az oldalnak az a lényege, hogy minnél többet meg tudjunk kedvenc sztárainkról.... nem pedig az hogy versenyzünk kinek vannak a legjobb, legmenőbb sztáradatlapjai.. személy szerint Lionel Ferro az egyik példaképem, imádom és nagyon sok mindent tudok róla és az adatlapja hibás 2 testvére van feltüntetve de csak ugy mellékesen négy van neki.. és nincs nővére mert ő a legidősebb.. attól mert be irjuk Lionel Ferro nevét a googelbe és ennyit ir le rola az nem azt jelenti hogy az igaz is és, hogy én honnan tudom? Onnan hogy miden egyes oldalán követem, követem a szüleit, testvéreit és persze az összes videójat láttam amiben elmond mindent.. és én nem arra szeretnék kijukadni hogy nekem kell ez az adatlap mert nem legyen vele boldog akié csak ha már többen is írnak neki hogy hibás az adat akkor legalább javitsa ki vagy nézzen utána mert ez így elég gáz hogy valakit csak azért akarunk szerkeszteni mert most éppen a Soy Luna egyik sztárja de mellette meg semmit nem tudunk róla laugh.gif thumbsup.gif
2017. május 19. 21:45 #566
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (Sharahzy @ 2017.05.16. 15:34)
Elkérhetem Joan Crawford lapját? Csak mert lejárt.  blush.gif

Szia! Mivel már elhunyt sztár, így nem nagyon látom értelmét a "lejárt" fogalomnak. Szerintem az életrajz korrekt, megnéztem.. meghajolo.gif

Idézet (Karenina @ 2017.05.15. 15:37)
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok Abraham Mateo lapját, Danwe-hoz, mert neki adtam  smileeee.gif 
Köszönöm! meghajolo.gif

2017.04.22. 11:11-kor kaptad meg a lapot. Három hónapig meg kéne tartani. Egy-két hét belefér, de még egy hónapja sincs nálad. wink.gif

Idézet (simplegirl. @ 2017.05.16. 19:56)
Szeretném elkérni az ő és az ő adatlapját a Starity profilról, mert szívesen szerkeszteném őket. Valamint ha még belefér, őt is.
Előre is nagyon szépen köszönöm! meghajolo.gif

Kicsit sok lesz megint a lap. Próbáld magad most tartani egy-két hónapig a heti három laphoz és szerkesztgesd, amiket felvettél, elég sok van nálad. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2017. május 19. 21:49 #567
ScreamQueens
ScreamQueens
ITZY? ITZY!

Státusz»2019.03.05 - A.C.E concert~
Hozzászólás: 1007
Csatolások: 1457
Azonosító: 246374
Idézet (ScreamQueens @ 2017.05.14. 14:16)
Kedves moderátorok!
El szeretném kérni az ő lapját mert a biográfiája 2016-ig van és pedig volt 2017-ben szerkesztve már. Meg a filmográfiája 2014-ig vannak adatok. Köszönöm előre is a csatolást!

ez ki maradt meghajolo.gif
2017. május 19. 21:50 #568
Glamster
Glamster

Idézet (DSprayberry @ 2017.05.19. 21:39)
Hello! Én azt hittem, hogy ennek az oldalnak az a lényege, hogy minnél többet meg tudjunk kedvenc sztárainkról.... nem pedig az hogy versenyzünk kinek vannak a legjobb, legmenőbb sztáradatlapjai.. személy szerint Lionel Ferro az egyik példaképem, imádom és nagyon sok mindent tudok róla és az adatlapja hibás 2 testvére van feltüntetve de csak ugy mellékesen négy van neki.. és nincs nővére mert ő a legidősebb.. attól mert be irjuk Lionel Ferro nevét a googelbe és ennyit ir le rola az nem azt jelenti hogy az igaz is és, hogy én honnan tudom? Onnan hogy miden egyes oldalán követem, követem a szüleit, testvéreit és persze az összes videójat láttam amiben elmond mindent.. és én nem arra szeretnék kijukadni hogy nekem kell ez az adatlap mert nem legyen vele boldog akié csak ha már többen is írnak neki hogy hibás az adat akkor legalább javitsa ki vagy nézzen utána mert ez így elég gáz hogy valakit csak azért akarunk szerkeszteni mert most éppen a Soy Luna egyik sztárja de mellette meg semmit nem tudunk róla  laugh.gif  thumbsup.gif

Szia! Nem értem a támadást. Pontosan ezért van ez a topik, hogy jelezzétek a hibákat, kéréseket... Az első oldalon egyértelműen fel van tüntetve a szabályzat. Ha hibás / hiányos / helyesírási hibákkal teli az adott lap, akkor elcsatoljuk a megfelelő oldalra, vagy éppen személyhez. Azonban rád sem bíznám szívem szerint a személyt, és nem akarlak megbántani, de tele van súlyos helyesírási hibával most ez a szöveg, amit legépeltél. Két megoldás van: 1) vagy nyújts be egy korrekt életrajzot ide a topikba, és jelezd még egyszer pontosan, hol hibás a mostani bio (ennek fejében megkaphatod, word a barátod).. Vagy, amit én javasolnék: 2) jelezd a szerkesztőnek a tévedését és próbáld meg vele megbeszélni, mi legyen. Szerintem biztosan készségesen fog neked segíteni.
2017. május 19. 21:51 #569
Glamster
Glamster

Idézet (ScreamQueens @ 2017.05.19. 21:49)
ez ki maradt meghajolo.gif

Szia! 2016-ig van a limit, kérlek, jelezd a szerkesztőnek a hiányosságot. Lehet neked adja a lapot vagy javítja a hibákat. Az életrajza a kép hibája ellenére azonban korrekt.
1 felhasználónak tetszik: ScreamQueens
2017. május 19. 22:58 #570
DSprayberry
DSprayberry
új tag

Idézet (Glamster @ 2017.05.19. 21:50)
Szia! Nem értem a támadást. Pontosan ezért van ez a topik, hogy jelezzétek a hibákat, kéréseket... Az első oldalon egyértelműen fel van tüntetve a szabályzat. Ha hibás / hiányos / helyesírási hibákkal teli az adott lap, akkor elcsatoljuk a megfelelő oldalra, vagy éppen személyhez. Azonban rád sem bíznám szívem szerint a személyt, és nem akarlak megbántani, de tele van súlyos helyesírási hibával most ez a szöveg, amit legépeltél. Két megoldás van: 1) vagy nyújts be egy korrekt életrajzot ide a topikba, és jelezd még egyszer pontosan, hol hibás a mostani bio (ennek fejében megkaphatod, word a barátod).. Vagy, amit én javasolnék: 2) jelezd a szerkesztőnek a tévedését és próbáld meg vele megbeszélni, mi legyen. Szerintem biztosan készségesen fog neked segíteni.

Már jeleztem neki. De semmi nem változott. Rendben akkor megírom ide az életrajzot, hogy ti is lássátok, hogy hol ahiba és, hogy mennyi mindent lehet még róla írni.
2017. május 19. 23:06 #571
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Kedves moderátorok!

Szeretnék érdeklődni. Mark pellegrino adatlapjára ugyan februárban nyomott a szerkesztő egy szerkesztem gombot, ám most lestem meg az életrajzát (hátha történt valami változás) és 2015-nél meg is áll, ráadásul többet lehetne írni hozzá. Van esély rá, hogy megkapjam? Elvégre 04.28-ig volt idő frissíteni az életrajzot, eddig türelmesen vártam.
2017. május 19. 23:16 #572
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349881
Azonosító: 98426
Sziasztok!
Az ő lapját szeretném elkérni, ugyanis az életrajzában az utolsó infó 2014-es, pedig jelenleg is aktív színésznő, bőven lenne mit írni róla.
Előre is kösznöm! meghajolo.gif
2017. május 19. 23:50 #573
DSprayberry
DSprayberry
új tag

Lionel Ferro életrajz

Teljes név:
Lionel Axel Parera Ferro
Énekes, színész és youtuber

Lionel Ferro 1995 Április 26-án született Córdobában, Argentínában. Apukája Daniel Ferro és Anyukája Silvina Parera.
Van két öccse Diego és Franco és van két húga Sasha és Julieta. A szülei még kiskorában elváltak és Lionel az anyukájával maradt.

2014-ben hozta létre a youtube csatornáját El de Crepúsculo néven. A Twilight című filmről készített videókat, paródiákat. 2015 októberében nevezte át a csatornáját Lionel Ferro névre. Jelenleg is ezt a csatornát használja és különbőző challenge és cover videókat készít.
2016 április 22-én töltötte fel Justin Bieber - sorry című dalának a feldolgozását és 2016 szeptember 9-én jelent meg a legelső száma a Tu Carita.

Érdekességek:
- Legjobb barátja a Luna Valentét alakító Karol Sevilla.
- Van egy csillagos tetoválás a nyakán.
- Rajongóit "Ferristas"-nak hívják.
- YouTube csatornáján már elérte a több mint 2 millió feliratkozót.
Kedvenc szín:
Kék
Kedvenc étel:
Sushi
Kedvenc szuperhőse:
Superman
Kedvenc énekese:
Justin Bieber

Jelölések:
 2016 - Kids' Choice Awards Argentina: Chico Trendy (Trendy Boy)  - JELÖLT

Filmográfia:
2016 - : Soy Luna - Nicolás Navarro (Nico)

Diszkográfia:
Saját dalok:
- 2015 - ¿Lobo está?
- 2016 - Tu Carita
- 2017 - Me enamore

Feldolgozások:
- Justin Bieber - Sorry
- Luis Fonsi - Despacito
- CNCO - REGGAETÓN LENTO
- Thalía - Desde esa noche Ft. Cande Molfese
- Soy Luna - Valiente
- Disney High School Musical - Eres tu
- Danna Paola y Chayanne - Veo en Ti la Luz

Albumok:
- Soy Luna ( 2016. 02.26 )
- Musica En Ti ( 2016.08.26 )
- Elenco de Soy Luna ( 2017.03.02 )
2017. május 20. 14:06 #574
Alida
Alida
visszatérő vendég

StátuszAll our dreams can come true if we have the courage to pursue them.- Walt Disney
Hozzászólás: 180
Csatolások: 1831
Azonosító: 178277
Idézet (DSprayberry @ 2017.05.19. 23:50)
Lionel Ferro életrajz
Teljes név:
Lionel Axel Parera Ferro
Énekes, színész és youtuber
Lionel Ferro 1995 Április 26-án született Córdobában, Argentínában. Apukája Daniel Ferro és Anyukája Silvina Parera. 
Van két öccse Diego és Franco és van két húga Sasha és Julieta. A szülei még kiskorában elváltak és Lionel az anyukájával maradt. 
2014-ben hozta létre a youtube csatornáját El de Crepúsculo néven. A Twilight című filmről készített videókat, paródiákat. 2015 októberében nevezte át a csatornáját Lionel Ferro névre. Jelenleg is ezt a csatornát használja és különbőző challenge és cover videókat készít.
2016 április 22-én töltötte fel Justin Bieber  - sorry című dalának a feldolgozását és 2016 szeptember 9-én jelent meg a legelső száma a Tu Carita. 
Érdekességek: 
- Legjobb barátja a Luna Valentét alakító Karol Sevilla.
- Van egy csillagos tetoválás a nyakán.
- Rajongóit "Ferristas"-nak hívják.
- YouTube csatornáján már elérte a több mint 2 millió feliratkozót.
Kedvenc szín: 
Kék
Kedvenc étel:
Sushi
Kedvenc szuperhőse:
Superman
Kedvenc énekese:
Justin Bieber
Jelölések:
 2016 - Kids' Choice Awards Argentina: Chico Trendy (Trendy Boy)  - JELÖLT
Filmográfia: 
2016 - : Soy Luna - Nicolás Navarro (Nico)
Diszkográfia: 
Saját dalok: 
- 2015 - ¿Lobo está? 
- 2016 - Tu Carita 
- 2017 - Me enamore
Feldolgozások:
- Justin Bieber - Sorry
- Luis Fonsi - Despacito 
- CNCO - REGGAETÓN LENTO 
- Thalía - Desde esa noche Ft. Cande Molfese
- Soy Luna - Valiente
- Disney High School Musical - Eres tu 
- Danna Paola y Chayanne - Veo en Ti la Luz 
Albumok:
- Soy Luna ( 2016. 02.26 )
- Musica En Ti ( 2016.08.26 )
- Elenco de Soy Luna ( 2017.03.02 )

Ha bármi probléma van, akkor nekem szólj. Lionel lapját folyamatosan frissítem, és egyelőre olyan információkat írtam bele, amik meg vannak erősítve. Amit írtál ide életrajz az szinte ugyan az amit én írtam. Nem is szeretném senkinek se odaadni, mert az egyik kedvencem.
Ha az a pár új információ pontos amit leírtál, és meg van erősítve, akkor kiegészítem vele az életrajzát.
Köszönöm a megértést.
3 felhasználónak tetszik: Glamster, Szandi0820, Alison Lerman
2017. május 20. 14:11 #575
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
El szeretném kérni Alexa Gerasimovich lapját,ha lehet.
Előre is köszönöm! angel2.gif
2017. május 20. 14:15 #576
lucymharding
lucymharding
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 14577
Azonosító: 229927
Idézet (Sharahzy @ 2017.05.20. 14:11)
Sziasztok!
El szeretném kérni Alexa Gerasimovich lapját,ha lehet.
Előre is köszönöm! angel2.gif

Idézet (,2017.01.27. 19:38~6343282)

1. Ha egy adatlapnál nincs életrajz, teljes életrajzzal kérhető el. (Nem másolt az internetről, és nem webfordítós természetesen) Nagyon elhanyagolt lapnál kell még új profilkép, filmográfia / diszkográfia.

beer.gif
2017. május 20. 16:24 #577
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Elszeretném kérni az ő adatlapját, ugyanis nincs életrajza, több mint egy éve nem szerkesztették és a szerkesztője sem aktív.

ÉLETRAJZ (sajnálatos módon kevés infót találtam, de egy próbát megér azért)

ÉLETE
1995. július 04-én született a Koszovó-ban található Pristina-ban. Anyja Suzana Tahirsylaj, aki egy híres albán énekesnő volt a 80-as és a 90-es években. Apja Nezir Istrefi, aki újságíró volt. Miután apja 2004-ben meghalt, anyja feladta az éneklést, helyette Era nővére Nora Istrefi lett a nagy énekesnő a családban. Era követte nővére lépéseit, ő is megpróbálkozott az énekléssel és igen nagy sikernek örvendhet.
KARRIER
2013-ban megjelent legelső dala a 'Mani për money' amit azóta több mint 12 millióan néztek meg. 2014-ben újabb dalt tett közé, az 'A Po Don?'-t, mely több mint 5 millió megtekintésnek örvendhet. Ugyanebben az évben még egy dala jelent meg, az 'E Dehun'. Ezt Nexhmije Pagarusha dala inspirálta, melynek ugyanaz a címe mint Era zenéjének. A videoklipet ma már szintén több 12 milliónak tekintették meg. Ez a három dala az egyik legismertebb. Ám, a nagy áttörés csak 2016-ban történt meg a 'Bonbon' című dalával, mi a legismertebb zenéje. Egy szerelmi csalódásról szól. Idén megjelent legújabb dala a 'Redrum' melyre miután közé tették három óra alatt 164 ezren kattintottak rá, ma már több mint 20 millió megtekintés érkezett rá. Dalait albánul énekli, de visz bele néhány angol szót/mondatot is. Era az egyik leghíresebb albán énekesnő a világon, angol magazinok is írnak a dalairól, stílusáról.
DÍJAK
2014 júniusában megnyert három díjat a dalai videoklipjei miatt, illetve a 'Legjobb Új Előadó' díjat is a 2013-as eredményei miatt.
ÉRDEKESSÉGEK
-Sokan Rihanna hangjához hasonlítsák az övét.
DISZKOGRÁFIA

2013 - Mani për money
2014 - A po don?
2014 - E dehun (közreműködött benne: Mixey)
2014 - 13
2015 - Njo si ti
2015 - Shumë pis (közreműködött benne: Ledri Vula)
2016 - BonBon
2017 - Redrum (közreműködött benne: Felix Snow)
2017. május 20. 18:16 #578
Niki0718
Niki0718
Kilencedik év......
Hozzászólás: 3955
Csatolások: 63254
Azonosító: 236119
Sziasztok smileeee.gif Kérlek csatoljátok hozzám az alábbi két lapot, mivel a szerkesztőjük nekem adta őket.
http://starity.hu/sztarok/choi-sulli-/
http://starity.hu/sztarok/lee-hyo-ri/

Köszönjük smileeee.gif
2017. május 20. 18:26 #579
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok el tőlem Aimee Teegarden-t, mert csak frissítés céljából kértem el.
Kang Inho már nem használja a Noori nevet, így ahelyett "B-Wolf"-ot írjatok, mert ez az új művészneve. Az ő lapját szeretném is elkérni, ha lehetséges.
Park Seung Jun neve mellett törölhető a "Seungjun", az ő lapját is szeretném elkérni. smileeee.gif
Kim Ji Hun,Kim You Jin, Oh Hee Jun és Jeong In Seong neve mellől is törölhető a nevük egybeírt változata, mert felesleges.
Köszönöm! meghajolo.gif !
2017. május 20. 21:01 #580
kia08
kia08
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 50334
Azonosító: 179313
Idézet (blindie. @ 2017.05.20. 18:26)
Sziasztok!
Kérlek csatoljátok el tőlem Aimee Teegarden-t, mert csak frissítés céljából kértem el. 

Ez esetben én szeretném elkérni, ha lehetséges smileeee.gif
173 oldal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!