Közönségkedvenc karakter tűnik fel a Shadowhunters folytatásában! A Freeform népszerű fantasy sorozatának készítői csütörtökön hozták nyilvánosságra, hogy a brit Will Tudor kapta meg Sebastian Verlac szerepét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Will Tudor kapta Sebastian szerepét a Shadowhuntersben
2017. január 31. 10:32
2017. január 31. 10:56
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Mióta elkezdődött a második évad, mindig arra várok, hogy mikor fog felbukkanni, ezek szerint még sokat kell rá várni.
A Trónok harcában elég jól játszott, bár nem volt sok és jelentőségteljes szerepe. Kíváncsi vagyok hogy fogja hozni a gonosz karaktert.
2017. január 31. 15:28
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Szerintem nagyon jól fogja eljátszani a karakterét.!
2017. január 31. 17:08
Azért ez jó, hogy Sebastian Verlac-ként mutatják be:DD
2017. február 01. 12:13
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37784 Csatolások: 22379 Azonosító: 252965 offline
|
Amióta elkezdődött az egész sorozat, az ő karakterét vártam a legjobban. Egyébként én annyira nem tudom elképzelni, hogy Will legyen Sebastian, de majd meglátjuk. Lehet, hogy kellemeset fogok benne csalódni.
Amúgy olyan fura nekem, hogy Sebastian Verlac-ként emlegetik, mikor én - és még sokan mások - pontosan tudom, hogy mi a helyzet
Bárhogy is fog majd alakulni a dolog, akkor is Sebastian marad a kedvenc karakterem, örökre ♥
tipikus én, a gonoszokat kell szeretni...
Amúgy olyan fura nekem, hogy Sebastian Verlac-ként emlegetik, mikor én - és még sokan mások - pontosan tudom, hogy mi a helyzet
Bárhogy is fog majd alakulni a dolog, akkor is Sebastian marad a kedvenc karakterem, örökre ♥
tipikus én, a gonoszokat kell szeretni...
2017. február 01. 20:49
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Nem igazán szeretem a sorozatot, mert egy szereplő sem olyan, mint amilyennek elképzeltem, sem cselekedeteikben, kinézetükben meg kicsit sem
A story sem nyűgözött le a hihetetlenül jó könyvek után, de ez a srác jó választásnak tűnik Sebastian szerepére
Még az is lehet, hogy nézni fogok
OFF: nikiiii2 komolyan, mi értelme a spoilernek? aki olvasta tudja, aki nem, az meg nem akarja tudni
hiába írod ki elé, tekerés közben rá lehet véletlenül pillantani és elrontja az első három könyvet
utálom, ha spoilereznek
A story sem nyűgözött le a hihetetlenül jó könyvek után, de ez a srác jó választásnak tűnik Sebastian szerepére
Még az is lehet, hogy nézni fogok
OFF: nikiiii2 komolyan, mi értelme a spoilernek? aki olvasta tudja, aki nem, az meg nem akarja tudni
utálom, ha spoilereznek
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: