Gigi Hadid kigúnyolta az ázsiaikat
2017. február 08. 15:38
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Egyébként az a vicc, hogy Gigi rohadtul nem gúnyolta ki az ázsiaiakat:D azon a kis nem tudom min viccelődött, nem magán az ázsiaiakon. De persze emberek, reagaljunk mindent túl, mint mindig:)
2017. február 08. 15:58
Emberek, emberek.. Én ebben a pár másodpercnyi videóban nemhogy gúnyt, de semmi sértőt nem találtam, Gigi szinte csak becsukta a szemét, nem csinált semmi egyebet. Nem nagyon követem a lányt, de az abszolút egyértelmű, hogy nem akart ezzel senkit megbántani. Sokakat nem értem, hogy egy ilyenből miért kell világvégét kisajtolni, mintha olyan nagy dolog lenne, hogy behunyta a szemét úgy, mint az a figura a kezében. Miért kell mindenből óriási botrányt csinálni, hogy legyen min csámcsogni napokig? Nem hiszem, hogy ez egy egetrengetően nagy dolog lenne.
2017. február 08. 16:45
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Enyhén szólva sem kedvelem Gigit, de ezt én egyáltalán nem venném rasszizmusnak Úgy értem az a kis japán szobrocska nagyon cukin és viccesen néz ki, ő meg leutánozta a mimikáját, ennyi. Nem kell túlzásokba esni, de az emberek szeretik a drámát...
2017. február 08. 18:47
imod99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 182173 offline |
most lehet csak én vagyok igy vele,de attol meg hogy valaki csinal egy iylen viccet az nem rasszista. én is csinaltam már hasonlot de attol még nem utalom az azsiaiakat...
2017. február 08. 19:04
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Nem értem. Én egyáltalán nem látom benne a rasszizmust. Hány millió másik ember van akik így szórakoztak már? Én is csináltam már, hogy meghúztam a szemem, azonban semmi problémám sincs az ázsiaiakkal. Vagy talán mégis egy raszista dög vagyok? O.o
2017. február 08. 19:47
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Ez nem rasszizmus. Végül is nem bántotta Őket ilyen formában. Viszont nem is volt szép tőle. Nekem van ázsiai ismerősöm és nagyon szokott neki fájni, ha ilyet csinálnak előtte. Nem is azzal van a baj, hogy ilyet csinált, mert oké, mindenki úgy szórakozik, ahogy akart, hanem hogy videóban tette. Lehet nem mindenkit sértett meg, de vannak emberek, akiknek ez rosszul esik.
2017. február 08. 20:13
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline |
Nekem amúgy amikor látok róla egy cikket, mindig az az első gondolatom, hogy ő amúgy miért akkora nagyágyú. Jó, oké, modell, stb... De én egyáltalán nem látok benne semmi érdekeset, a testvérében meg pláne nem.
Szabad ország, szabad vélemény.
Szabad ország, szabad vélemény.
2017. február 08. 20:38
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
Ez nem rasszizmus? Lol, na látom nektek még van mit tanulnotok.
2017. február 09. 08:18
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Lehet hogy nem szánta sértésnek, de gondolkodnia kéne, ha már akkora sztárnak tartja magát, nem kéne ilyesmivel lejáratni magát. Kezd egy kicsit elszállni vele a ló. Nem olyan nagy szám a csajszi, hogy olyanokon gúnyolódjon aki az anyja lehetne. Vannak modellek akiknek szörnyű akcentusa van mégis nagyobb sikereket értek el a szakmában mint gigike....
2017. február 09. 14:44
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Miután megnéztem a videót, úgy érzem felesleges elolvasnom a cikket. Szerintem nem dőlt össze a világ, kb az emberek 99%-a csinált már valami hasonlót, csak épp nem híresség és nem lett rögzítve....
2017. február 09. 15:38
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Amúgy mi lenne, ha nem mi, fehér emberek döntenénk el, hogy ez sértés volt vagy nem? Majd az ázsiaiak nyilatkoznak, hogy számukra hogy esett ez.
Egyébként azért is ironikus a dolog, mert nem hogy Zayn ázsiai, de Gigi is félig... butább, mint gondoltam.
Egyébként azért is ironikus a dolog, mert nem hogy Zayn ázsiai, de Gigi is félig... butább, mint gondoltam.
2017. február 09. 16:19
Szerintem nem akart megbántani senki, igaz viszont, hogy ez a vicc szép sem volt tőle, de úgy érzem, hogy ez fel van fújva egy kicsit, csak mert elég híres.
2017. február 10. 17:17
onedirectionfangirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.01. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 262257 offline |
Mindig is utáltam a hülye kurvát
2017. február 10. 23:05
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
megint egy ügy, ami úgy fel van fújva, aminek pedig nem kéne.
1.szerintem semmi rasszista nincs benne
2.az az ostoba aki ezt feltöltötte..minek kell ilyen f*szságokról egyáltalán videót megosztani?!
3.nem tök mindegy nekünk fehér embereknek, hogy gúnyolódott vagy sem?!
4.sokan annyira komolyan vesznek mindent
5.az interneten magukat kiélő emberek húzzák fel magukat ennyire ezen a szösszeneten.
sosem értettem az olyan személyeket, akik azon felhúzzák magukat, ahol egy híresség nem olyat cselekszik, amit elvár tőle a többi ember...
1.szerintem semmi rasszista nincs benne
2.az az ostoba aki ezt feltöltötte..minek kell ilyen f*szságokról egyáltalán videót megosztani?!
3.nem tök mindegy nekünk fehér embereknek, hogy gúnyolódott vagy sem?!
4.sokan annyira komolyan vesznek mindent
5.az interneten magukat kiélő emberek húzzák fel magukat ennyire ezen a szösszeneten.
sosem értettem az olyan személyeket, akik azon felhúzzák magukat, ahol egy híresség nem olyat cselekszik, amit elvár tőle a többi ember...
2017. február 10. 23:28
Himawarivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.15. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 256359 offline |
/saját vélemény, kösz megvagyok a kritika nélkül is/
Undorító. Bele se gondolt, hogy ha ő tartozna az Ázsiai kultúrához, egy ilyen videót megnézve mit érezne? Csak mert a szeme vonala kicsit másmilyen valakinek, attól még ugyanúgy ember mint ez a modellecske, és semmi röhejes nincs abban, ha valaki egy Ázsiait utánoz. Ezért nem bírom a legtöbb modellt és színészt, akik azt hiszik, nekik mindent szabad, csak mert híresek(Tisztelet a kivételnek, igen is vannak megbecsülendő emberek ezekben a szakmákban!)
Undorító. Bele se gondolt, hogy ha ő tartozna az Ázsiai kultúrához, egy ilyen videót megnézve mit érezne? Csak mert a szeme vonala kicsit másmilyen valakinek, attól még ugyanúgy ember mint ez a modellecske, és semmi röhejes nincs abban, ha valaki egy Ázsiait utánoz. Ezért nem bírom a legtöbb modellt és színészt, akik azt hiszik, nekik mindent szabad, csak mert híresek(Tisztelet a kivételnek, igen is vannak megbecsülendő emberek ezekben a szakmákban!)
2017. február 11. 13:29
Jaj istenem !!!
Ebből miért kell ekkora ügyet csinálni ????
És szerintem evvel nem akart megbántani senkit sem
Ebből miért kell ekkora ügyet csinálni ????
És szerintem evvel nem akart megbántani senkit sem
2017. február 11. 14:22
Annies98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 261706 offline |
Na jó ez már egy kicsit túlzás. Attól mert egy vicces figurát utánzott, ami nem egy fénykép, nem egy élő ember, csak egy arc, az nem jelenti azt hogy rasszista. Ez csak egy felkapott ürügy arra hogy valakit megint sértegetni lehessen, persze alaptalanul. Nem tartom valószínűnek azt hogy rasszista létére egy ázsiaival randizna.. És higgyetek nekem, tudom miről beszélek..
2017. február 11. 19:19
Sértő lehet. De szerintem nem akart megbántani senkit sem! Bocsássanak meg neki a rajongók és az ázsiai emberek!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.