Bojkottálni kezdték a céget Amerikában – vajon tényleg igazuk van az esettel kapcsolatban?
A teljes cikkhez kattints ide!
Botrányt okozott a CoverGirl első férfi reklámarca rasszista megjegyzésével
2017. február 18. 14:06
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Ezt azért tényleg nem kellett volna. Afrikában is vannak olyan helyek, ahol nem kell ilyesmiktől tartani. Azért ennyire ne általánosítsunk már!
2017. február 18. 14:21
Ő egy újabb f*ckboy?
Mellesleg ez nem igazán szép tőle, ahogy AnnaZriinyi is írta, vannak Afrikában olyan helyek, ahol nem kell az ilyesmiktől tartani...
Mellesleg ez nem igazán szép tőle, ahogy AnnaZriinyi is írta, vannak Afrikában olyan helyek, ahol nem kell az ilyesmiktől tartani...
2017. február 18. 14:32
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Nem csodálkozom basszus XDDDD
ISTENEM, A FIÚK NEM AZÉRT VANNAK, HOGY SMINKELJÉK MAGUKAT. EZ UNDORÍTÓ.
most kinézhetek igazából rasszistának, elítélőnek, de akkor is, nektek jó lenne, ha mondjuk a gyereketek sminkelné magát?
uram isten, ha ilyen lenne a gyerekem, kivágnám az ablakon.
komolyan, #2017, vagy mivan?
ISTENEM, A FIÚK NEM AZÉRT VANNAK, HOGY SMINKELJÉK MAGUKAT. EZ UNDORÍTÓ.
most kinézhetek igazából rasszistának, elítélőnek, de akkor is, nektek jó lenne, ha mondjuk a gyereketek sminkelné magát?
uram isten, ha ilyen lenne a gyerekem, kivágnám az ablakon.
komolyan, #2017, vagy mivan?
2017. február 18. 14:42
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
komolyan én már csak azért kapcsolom be a fb-ot vagy akarmilyen más oldalt, hogy egy jót nevessek Az emberek manapság mindenen felháborodnak xD Nem mondom, hogy a fiu pártját fogom de most komolyan ...egy poszt alatt amit esetleg az ember viccből gondolt vagy nem tökmind1 ..úgy felháborodni, mintha én nemtudom atombombát robbantott volna? mitől okosabb ember nála az aki ennyire felháborodik ilyenen? xD volt már, hogy engem is cikiztek ,mert magyar vagyok Szlovákiában, de én csak jót röhögtem rajta és otthagytam az illetőt nahde mind1 is... Legalább jókat szórakozom a felháborodásokon, meg kommenteken, meg stb xD
2017. február 18. 14:45
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Ez egy szemét beszólás volt, ráadásul mindenki érzi,hogy ez a bocsánatkérés egyáltalán nem volt őszinte...nevetséges, s abban is egyetértek, akkor is ha más emiatt esetleg leszól,hogy egy fiú ne sminkeljen, visszataszító!
2017. február 18. 14:56
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Nem volt túl szép dolog ez tőle. Pedig már kezdtem megkedvelni a srácok.
2017. február 18. 15:08
Nekem személy szerint teljesen mindedj, hogy smikel-e vagy sem. Ő dolga, hát nem?! De ez viszont tényleg nem szép húzás volt tőle. A bocsánat kérése pedig lehet, hogy őszinte volt, lehet hogy nem, ezt csak ő tudja. Én nem szeretem az emberekben a rosszat látni, szóval én el tudom képzelni, hogy őszinte volt. De az is lehetséges, hogy ez csak az én naivitásom......
Az viszont hogy le van b*zizva mert sminkel. Ha így jó neki hát tegye. Nekünk semmi hátrányunk nem lesz belőle. Egyébként is 2017 van megtanulhatnák már az emberek (tisztelet a kivételnek...) hogy nem szabad elítélni egymást. Akármilyen is a szexualitása ugyan olyan ember mint bárki más. És tényleg hiba volt az a tweet, abban egyetértek. De azért utálni meg leb*zizni mert sminkel. Az egy dolog, hogy hibázott és nem is szándékozom "védeni" de mindeni szokott hibázni...
De persze ez csak az én véleményem. Lehet vele vitatkozni de akár egyet is lehet vele érteni....
Az viszont hogy le van b*zizva mert sminkel. Ha így jó neki hát tegye. Nekünk semmi hátrányunk nem lesz belőle. Egyébként is 2017 van megtanulhatnák már az emberek (tisztelet a kivételnek...) hogy nem szabad elítélni egymást. Akármilyen is a szexualitása ugyan olyan ember mint bárki más. És tényleg hiba volt az a tweet, abban egyetértek. De azért utálni meg leb*zizni mert sminkel. Az egy dolog, hogy hibázott és nem is szándékozom "védeni" de mindeni szokott hibázni...
De persze ez csak az én véleményem. Lehet vele vitatkozni de akár egyet is lehet vele érteni....
2017. február 18. 15:09
Ez a megjegyzés igenis sértő volt az Afrikában élőkre és a mexikóiakra is. Az afrikaiaknak szerintem épp elég baj, hogy egyes területeiken ilyen betegségek sújtanak, hogy ilyen miatt kell még szenvedniük a hőségen és egyéb tényezőkön kívül. Arra semmi szükségük, hogy degradálóan nyilatkozzon az otthonokról egy öntelt kis hülye gyerek... Nem azok tehetnek az ott uralkodó állapotról, akik megbetegszenek. Ha ez a csávó meg annyira "igényes", akkor minek teszi be azt a felsőbbrendű, fehér lábát egy mexikói étterembe?
@Lisanne:
"uram isten, ha ilyen lenne a gyerekem, kivágnám az ablakon."
Belőled is szép szülő lesz majd... -.- Csak ilyen ötletek után készülj fel rá, hogy kapsz egy ráccsal kibélelt lakosztályt.
@Lisanne:
"uram isten, ha ilyen lenne a gyerekem, kivágnám az ablakon."
Belőled is szép szülő lesz majd... -.- Csak ilyen ötletek után készülj fel rá, hogy kapsz egy ráccsal kibélelt lakosztályt.
2017. február 18. 15:43
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline |
Jó, ezt eltolta, megesik.DE aki itt jön a homofób kommentjeivel, az befoghatja a véletlenül rasszistára sikeredett bejegyzés szidását. Rasszista, homofób egyre megy, utálni a másikat azért mert más.
2017. február 18. 15:48
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline |
Szerintem a kommentelők felének hozzá sem kellett volna nyúlnia a billentyűzethez, ha ehhez csak annyit tud hozzáfűzni, hogy "sminkbuzi" meg "undorító ha egy fiú sminkel", aki ezt így gondolja ugyan olyan mértékben gyűlölködő, mint ez a fiú, az egyetlen undorító dolog ebben a cikkben, hogy egy ember lenézi a többi ebert olyan dolgok miatt, ami ellen nem tehetnek és az ebola amúgy sincs jelen Afrika minden részén. Azt, hogy ez egy vicc lett volna, elég nehezen lehet elhinni és eléggé megalázó...
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2017. február 18. 16:17
Lisanne:Elég szánalmas hozzáállásod van azokhoz a fiúkhoz,akik sminkelik magukat.Ha egyszer így érzi jól magát,akkor csinálja.Senkinek semmi köze hozzá.
Gothic01:Egyet értek!
Gothic01:Egyet értek!
2017. február 18. 16:42
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Mi...a...SZÖSZ?
2017. február 18. 16:47
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Nem volt szép megjegyzés, de néhány kommentelő se különb.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.