A Grammy-díjas énekes egyszerűen képtelen rálelni belső békéjére – ismét „összeakasztotta a bajszát” az egyik volt barátnőjével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Élete kioltásával fenyegette exét Chris Brown
2017. február 22. 09:52
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2017. február 22. 11:23
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 992 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline |
Nem tudom igazából, hoyg mit is szóljak hozzá. Sosem kedveltem ezt az énekest, a zenéje sem jön be, bár azért van néhány dala, ami kicsit tetszik, de nem szoktam őt hallgatni soha. Durva, amit a barátnőivel tesz, nem értem, hogy a nők hogyan tudnak egyáltalán szóba állni vele. Nekem nem kellene egy ilyen pasi, az biztos. Márha egyáltalán férfinak lehet nevezni azt, aki megüti azt, akit állítólag szeret.
2017. február 22. 11:43
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline |
Szégyellje magát ez a tehetségtelen! Minek kell neki egyáltalán barátnő? Annak kell hogy megb*ssza,utána meg hogy majdnem megölje? Szörnyű!!!!!
2017. február 22. 15:32
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Nem is tudtam, hogy ilyen erőszakos Chris! Hát most baromi nagyot csalódtam benne. Sajnálom a lányokat, akiknek volt/van ebbe szerepük.
2017. február 22. 15:48
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Ez nem normális...emlékszem mikor megverte Ririt...azt hittem azóta normális lett de persze az ilyen nem változik meg soha. Az fáj a legjobban hogy mint előadót, nagyon szerettem eddig és imádtam a zenéjét de egyszerűen nem tudok elmenni amellett hogy egy agresszív vadállat aki nőket ver. Az ilyet annyira szánalmasnak tartom, mikor egy férfi kezet emel egy nőre. Egy nála gyengébb nemre. Ez kegyetlenül aljas és undorító...hatalmasat csalódtam benne. 10x annyira rossz így, hogy egy olyan emberről van szó, akit szerettem, mint előadót...de ennyi volt. Az ilyen nem érdemel rajongókat -.-"
2017. február 22. 17:02
Itt volt Rihanna, most előkerült még egy nő... lassan már egy kórházi szárnyat meg lehet tölteni Chris Brown szerencsétlenül járt vagy kis híján szerencsétlenül járt barátnőivel... Nem tudom, hogy mi kell még az embereknek ahhoz, hogy felnyíjon a szemük és ne istenítsék ezt az erőszakos vadállatot -.- A következő barátnőjét meg kell ölnie ahhoz, hogy végre tegyenek valamit ellene?? Az ilyennek börtönben kell rohadnia élete végéig.
2017. február 22. 18:17
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Huh, ennek az embernek tényleg komoly gondjai vannak, amiket nem ártana orvosolni.
2017. február 22. 20:23
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline |
Bárcsak tényleg öngyilkos lett volna. De azért a barátnőcskéi se százasak. Ez a csaj is tanulhatott volna RiRi esetéből, hát magának kereste...
2017. február 22. 20:36
Ez már beteges és undorító.Nem csodálom,hogy különmentek...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.