Ezúttal a legnépszerűbb magyar rockzenekar, a Tankcsapda legismertebb dalait hoztuk el nektek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek a legnépszerűbb Tankcsapda-dalok
2017. február 25. 11:33
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Ez a lista igencsak szubjektív... A Mennyország Tourist nyilván adja magát, ahogy az Adjon az ég is, de én hiányolom a Be vagyok rúgvát, az Örökké tartot, a Rock a nevemet, a Nem kell semmit, Az azt mondom, álljt! és A Rock & Roll rugóját... Sőt, igazából 1995-től 2006-ig nagyon kevés olyan számuk van, ami ne lett volna rendkívül népszerű.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2017. február 25. 14:03
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12506 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (riley1990 @ 2017.02.25. 13:16)
Csak jelzem, hogy a Mennyország Tourist az 1999-es Tankológia albumon van!
Valóban azon van, de az nem album, hanem válogatás/gyűjtemény a kiadatlan dalokból.
2017. február 25. 15:40
Idézet (Diala @ 2017.02.25. 11:33)
Ez a lista igencsak szubjektív... A Mennyország Tourist nyilván adja magát, ahogy az Adjon az ég is, de én hiányolom a Be vagyok rúgvát, az Örökké tartot, a Rock a nevemet, a Nem kell semmit, Az azt mondom, álljt! és A Rock & Roll rugóját... Sőt, igazából 1995-től 2006-ig nagyon kevés olyan számuk van, ami ne lett volna rendkívül népszerű.
Igazából nem mondanám, hogy szubjektív, hiszen, ha figyelmesen végigolvastad a cikket, akkor láthattad, hogy Youtube-videók nézettsége alapján készítettem a listát, és hidd el, ha valóban szubjektív volna, nem feltétlenül ezek a dalok szerepelnének benne. (Egyébként a Be vagyok rúgva benne van.)
_ToTo_
2017. február 26. 17:22
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline |
Egytől egyig nagyon szeretem őket, de például én hiányolom ezek közül a Rock a nevem-et, vagy mondjuk az Egyedül a világ ellen-t.
2017. február 26. 18:37
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline |
mindegyik b.szott jó! :3
_ToTo_
2017. február 27. 10:22
Thessaoniki01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.28. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 259999 offline |
ezek a számok viszonylag régebbi albumokról vannak, de azért én hiányolok egy-két újabb számot is(pl: egyedül a világ ellen vagy a lélekhangokból)
ettől függetlenül szerintem az összes szám iszonyatosan király <3
ettől függetlenül szerintem az összes szám iszonyatosan király <3
2017. július 15. 13:47
Szerintem nem ezek azok a dalok, amik, ha átlag ember a Tankcsapdára gondol, először eszébe jutnak. Persze elhiszem, hogy a számadatok ezt mutatják de akkor se. De az tény hogy a Mennyország Tourist, az Alföldi gyerek és az Egyszerű dal nagyon nagyok :3
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.