A Glee sztárja immár hivatalosan is visszatért! Nem sokkal azután, hogy „ízelítőt” adott legújabb, Love Is Alive című szerzeményéből, ma közzétette a teljes dalt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Lea Michele – Love Is Alive
2017. március 03. 16:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. március 03. 17:11
Fú hát ez a kép nem túl előnyös...a dal meg...nyávogós...volt ennél sokkal jobb dala...
2017. március 03. 19:46
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Nekem nagyon tetszik, jól állnak neki ezek a lassú dalok szerintem és a hangszerelés is jó, végre nem kell "túlkiabálnia" a zenét mint a Louder jó pár száma esetében.
2017. március 03. 23:20
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Tetszik!!!
2017. március 04. 17:38
Olyan kis gyerekes ez a dal. A bulis slágerek sokkal jobban állnak. Pl: Don't Let Go, On My Way
2017. március 05. 13:38
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Liliom77 | Tegnapelőtt, 17:11
Fú hát ez a kép nem túl előnyös...a dal meg...nyávogós...volt ennél sokkal jobb dala...
Bizony! Ezen a képen úgy néz ki, mint egy transzvesztita előadóművész.
Bizony! Ezen a képen úgy néz ki, mint egy transzvesztita előadóművész.
2017. október 27. 14:15
|
|
vjucu95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.04. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 195377 offline
|
Az első lemezéről csak a Cannonball jött be, szerintem sokkal jobban állnak neki a lassúbb, lírai számok. Amikor meghallottam először ezt, akkor lettem igazán kíváncsi a Places-re, és nem is csalódtam benne. Minden dala gyönyörű!
Kapcsolódó sztárok
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Hosszú idő után párként jelent meg a vörös szőnyegen Zendaya és Tom Holland
Hosszú idő után párként jelent meg a vörös szőnyegen Zendaya és Tom Holland
Négy éve nem léptek együtt a vörös szőnyegre.
Zokogott a fia ballagásán: fotók a meghatódott Jennifer Lopezről
Zokogott a fia ballagásán: fotók a meghatódott Jennifer Lopezről
Az énekesnő ott szurkolt a ballagáson.

0 felhasználónak tetszik: